Карти таро 15

• 64 698
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте съботно Simple Smile Имам нужда от съвет, защото на себе си не мога да разгадая абсолютно нищо Sad

Имам предложение за нова работа, тегля си 3 карти с една допълнителна -  отговор, коментар, съвет на въпроса "Какво ме чака ако я приема?". И картите са следните:
- Отговора е 5 жезли, като допълнителна карта изтеглих и 3 чаши
- Коментара е 9 чаши
- Съвета е Звездата

Няма сега да ви давам моето мнение, ще изчакам да ми помогнете вие, за което ви благодаря  bouquet

Предстои ти да се доказваш, вероятно е свързано с трети човек, който има много високо мнение по въпроса за себе си и няма да му е много приятна появата ти. Разбира се имаш благословия с тази звезда, така че ще се справиш и всичко ще е се подреди благоприятно. Успех!

# 556
  • Sofia
krisi_1979, страхотно ти благодаря! Малко се успокоих, защото позицията е много добра, за добри пари, а решението ми ще е много, много трудно, защото сегашните ми работодатели са коректни към мен и ми е трудно Sad

# 557
krisi_1979, страхотно ти благодаря! Малко се успокоих, защото позицията е много добра, за добри пари, а решението ми ще е много, много трудно, защото сегашните ми работодатели са коректни към мен и ми е трудно Sad

Мога по-късно днес, ако желаеш да ти изтегля и Ленорман. Те са по -конкретни на въпросите, не са толкова многоизмерни.

# 558
  • Sofia
криси, Много бих се радвала, благодаря  bouquet

# 559
Здравейте, аз също бих искала някой да ми хвърли карти по въпроса, дали в близките 2 месеца ще си намеря работа, и на мен, както на Vesito ми е сложно да гледам на себе си, просто не мога да си разчета картите.  Rolling Eyes
Благодаря предварително!  Heart Eyes

# 560
Момичета, някой ще може ли да ми изтегли карти за проверка? Питам за смяна на жилището до юни тази година. Благодаря предварително!

# 561
Здравейте, аз също бих искала някой да ми хвърли карти по въпроса, дали в близките 2 месеца ще си намеря работа, и на мен, както на Vesito ми е сложно да гледам на себе си, просто не мога да си разчета картите.  Rolling Eyes
Благодаря предварително!  Heart Eyes

Обесеният, обърнат - Не се сравнявай с другите.

5 Пентакли, обърната - 5 Пентакли е борбата с всичко материално. Дори няма от къде да поискате помощ. Лош период в живота. Но и това трябва да се изживее.

Асо Мечове, обърната - Новина, която може да промени действията Ви. Твърде вероятно е нещо да Ви убягва. Впрочем Асо мечове показва също, че търпението Ви се изчерпва.

Карта дъно - 5 Чаши, изправена - Не всичко е толкова лошо, колкото Ви изглежда.

Та, от картите съдя, че има още малко време, в което ще Ви бъде трудно. После трябва да дойде и доброто. В живота е така!

# 562
Момичета,дайте мнение и по моите карти  bouquet

# 563
Момичета, някой ще може ли да ми изтегли карти за проверка? Питам за смяна на жилището до юни тази година. Благодаря предварително!

3 Жезли - Пред теб се простира хоризонт за възможности. Изпитваш наслада от развоя на събитията. Вече идеята за смяна на жилището не е само в мислите ти. Има реални действия.

Асо Мечове - новина, вероятно свързана именно с жилището. От теб зависи как ще я приемеш. Раждане на нещо значимо.

Сила - трябва търпение. Не очаквай бързо развитие.

8 Пентакли - Вярно, че нещата няма да се получат много бързо, но ще се получат. Просто трябва търпение.

Ще си имаш ново жилище!

# 564
Пускам две комбинации за обсъждане.За мен лично и на двете отговора е "да",но да видим.
Х има ли определено усещане че се познаваме от преди? 6 жезли Справедливостта Рицар пентакли
Истина ли е това,което видях в регресията?
10 жезли Асо пентакли 6 чаши

И една комбинация на Ленорман
Какво е отношението на Х към мен?
Куче Сърца Писмо

6 Жезли - много хубава карта. Може да е любовна среща, сбъдване на стара мечта, свързана с любов.
Справедливостта - не трябва да се загубвате изцяло в новите отношения, ако приемем, че мечтата за любов вече се е сбъднала.
Рицар Пентакли - Рицаря Пентакли е с готов план за действие. Ако въпросът е за любов - то тя е сигурна. Ако мъжът от въпроса Ви можем да кажем, че е Рицаря Пентакли - то той също е човек, на когото може да се разчита. Обаче той за никъде не бърза, да знаете.

Да, според мен също отговора на въпроса Ви е Да. За Ленорман ще кажат момичетата. Simple Smile

# 565
Благодаря ти за картите! bouquet Не са лоши, а и си казват истината - ще е нужно търпение.

# 566
Момичета, и специално Атина, наистина не искам да звучи като заяждане, но подобно тълкуване на картите всяка за себе си е изключително несериозно.
Нали самата комбинация говори за развитието на ситуацията. Анализирайки картите не гледаме какво означава тази или онази карта сама по себе си, а какво дава цялата комбинация, съобразно питащия, за да може да се тълкува общата картина.
Тълкуването по този начин, а именно всяка карта за себе си не води до развитие, няма да ни научи на нищо, нито ще станем добри в тълкуването и прогнозирането.

# 567
Ето, например картите които си изтеглила на Соул - ами с тази Сила на трета позиция след Ас меч говори за труден избор, както и че не е ОК с парите.
Особено пък, 8 пентакли като последна - ще й се наложат да направи много компромиси.

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 18:13 от колорадски бръмбър

# 568
Момичета, и специално Атина, наистина не искам да звучи като заяждане, но подобно тълкуване на картите всяка за себе си е изключително несериозно.
Нали самата комбинация говори за развитието на ситуацията. Анализирайки картите не гледаме какво означава тази или онази карта сама по себе си, а какво дава цялата комбинация, съобразно питащия, за да може да се тълкува общата картина.
Тълкуването по този начин, а именно всяка карта за себе си не води до развитие, няма да ни научи на нищо, нито ще станем добри в тълкуването и прогнозирането.

Аз след анализирането на картите казвам и какво ми е мнението по въпроса. Примерно за въпроса за жилището на soul81 съм казала, че според мен - ще има смяна на жилището. Да, за самата карта съм казала повече, но при разгръщането на картите се появява и отговора на въпроса. Аз също не се заяждам,  bouquet за теб!

# 569
Колорадски бръмбър, права си, че се гледа цялата комбинация. Но Атина правилно ми е тълкувала картите, както и картите я "слушат" - изтеглила е верни за ситуацията. Изобщо не е вярно, че не съм ок с парите - имам ги в брой, не ми трябва банков кредит дори, друго ме бави за смяната на жилище и то е по 3 жезли.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт