Карти таро 15

• 64 990
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
Случвало ли ви се е да питате картите как ще мине денят ви, а те да ви отговарят как се чувствате по принцип и да отразят точно болката, емоциите и чувствата, които ви се въртят постоянно? И това го разбирате в края на деня, когато си правите ретроспекция...

На мен ми се случи и ми е странно... Rolling Eyes

# 136
Случвало ли ви се е да питате картите как ще мине денят ви, а те да ви отговарят как се чувствате по принцип и да отразят точно болката, емоциите и чувствата, които ви се въртят постоянно? И това го разбирате в края на деня, когато си правите ретроспекция...

На мен ми се случи и ми е странно... Rolling Eyes

Ами често питаме Таро едно, а ни се отговаря друго, което е важно за Таро, Таро не се интересува от нашите въпроси, в контекста в който ние ги задаваме, защото Таро не е тук, за да ни служи, по-скоро ние му служим.

# 137
Здравейте, момичета и момчета Simple Smile

В последно време ме вълнува един въпрос, а именно къде да живея.
Изтеглих си две подредби.
На първата зададох въпроса Какво ме очаква, ако се върна в град Р. - страшният съд, висшият жрец, осем меча.
Вторият ми въпрос беше Какво ме очаква, ако остана в града, в който съм в момента - висшият жрец обърната, асо мечове, висшата жрица.

На първия въпрос ми се струва, че ме очаква труден и дълъг период преди да видя някакво раздвижване. Период на застой, който няма да е приятен. На втората подредба малко се обърквам, понеже дали ще остана там, където съм сега зависи от мъжо - дали тук има друга жена, за която ще науча или е нещо друго.

# 138
Според мен  втората комбинация показва самата неизвестност дали ще останете там или не. Висшата жрица е точно че все още не се знае какво ще се случи, не показва никакви жени, според мен. Иначе по първата дори и да искаш няма да се върнеш там, 8 меча е бариера за дълго време.

# 139

На първата зададох въпроса Какво ме очаква, ако се върна в град Р. - страшният съд, висшият жрец, осем меча.
Вторият ми въпрос беше Какво ме очаква, ако остана в града, в който съм в момента - висшият жрец обърната, асо мечове, висшата жрица.

На първия въпрос ми се струва, че ме очаква труден и дълъг период преди да видя някакво раздвижване. Период на застой, който няма да е приятен. На втората подредба малко се обърквам, понеже дали ще остана там, където съм сега зависи от мъжо - дали тук има друга жена, за която ще науча или е нещо друго.

Здравей.
Първата комбинация , поне според мен, не показва нищо хубаво, ако се върнеш. По последната карта - на мен лично винаги ми излиза , именно , когато съм "като вързана", както е и на картата, може би ти показва, че няма да имаш възможностите, които са ти необходими или нещо от този тип, не знам контекста, в който питаш.

По втората комбинация, съм съгласна с мнението на колорадски бръмбар, показва неизвестността. Не е друга жена...

# 140
Благодаря ви много за помощта!
Не искам да се връщам, по-скоро обстоятелствата са такива, че не знам къде ще е по-добре за мен.
ОВ - възможностите при първия вариант, наистина изглеждат доста ограничени.

# 141

Промяната няма да е за добро. Ще се опитват да се поучават, наставляват. Очертава се едан консервативна обстановка, в която ще се чувстваш като заложник и ще съжаляваш аз избора си

# 142

Промяната няма да е за добро. Ще се опитват да се поучават, наставляват. Очертава се едан консервативна обстановка, в която ще се чувстваш като заложник и ще съжаляваш аз избора си

Благодаря ти, че се включи!
 Съвсем точно описваш ситуацията. Надявах се да е различно, но явно няма да стане.
Отново много благодаря на всички.

# 143
Момичета,пак малко помощ може ли?

Питах дали Х е решил да се жени?

4 пентакли-Слънцето-Рицар жезли

Според мен ако реши да го направи,то ще е от чисто материални подбуди.Но аз смятам,че да.

# 144
Момичета, много моля за помощ.
Подложена съм на огромен психически тормоз, който започна да ми се отразява и физически. Не му се вижда края.
Ако може да ми хвърлите едни карти, ще съм Ви много благодарна.

# 145
А какъв да е въпросът към картите?

И сигурна ли сте, че картите ще Ви дадат отговора, който търсите?

# 146
Въпросът към картите е: Кога ще приключи този период на тормоз и има ли някаква възможност за положителна промяна?

Поне се надявам за малко яснота чрез картите, тъй като от моя страна възможностите се изчерпаха т.е. нищо не зависи от мен. Каквото трябваше да се направи го направих, за съжаление без резултат.

# 147
Картите, според мен, казват какво ще се случи, ако човек продължава да върви по пътя, по който върви в момента. Ако Вие смятате, че е извън възможностите Ви да направите нещо различно, картите най-вероятно няма да Ви кажат, че ще Ви се случи нещо различно. Аз и затова Ви попитах какво очаквате.

Т.е. с други думи казано, по-добре е, според мен да помислите какво още можете да направите за да приключите с този период от живота си, който Ви носи толкова болка и страдание. Например да си съберете багажа и да се изнесете от полезрението на тормозещия. Разбира се, това може да не е правилния пример, защото не знам каква е истинската ситуация, която сте избрали да изживявате.

Предполагам, че ще има някоя дама, която ще Ви подреди карти, но ако това трябваше да бъда аз, бих се опитала да изясня въпроса още малко - например "Какво ще се случи, ако се изнеса?". Просто картите не определят действието; те само казват какво ще се случи, ако Вашият избор за Вашият живот продължава да е такъв или пък обратно - направите друг избор.

# 148
Момичета, много моля за помощ.
Подложена съм на огромен психически тормоз, който започна да ми се отразява и физически. Не му се вижда края.
Ако може да ми хвърлите едни карти, ще съм Ви много благодарна.

Ралица, на въпроса ще има ли скоро положителна промяна, за да спре тормоза, картитите - 8Ж, Крал чаши, 2 Ч, те съветват да послушаш скоро време добърия съвет, който ще ти даде близък на теб човек, човек , който ще ти подаде ръка, надявам се да очениш помоща му. Успех!

# 149
Абсолютно сте права Таня, Таро не е някаква панацея за промяна на живота. Първо човек трябва да е наясно какво цели и начина на постигането му и след това да "пита" Таро за възможен сценарий.
Няма как Таро или който и да е друг да ти каже " след 3 месеца живота ти ще се оправи и всичко ще е супер" или ако ти го каже, ще е шарлатанщина, от това се издържат "врачките".

Общи условия

Активация на акаунт