Карти таро 15

• 64 768
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
По -добре си признайте, че нищо не разбирате от мощ и магия,....а не да го пращате при Юнг. Правя си извод, че който не прави поне 2-3 магии дневно, е примитивен. Пък ако заговориш за психология...
И за да не е само дрън дрън
Как ще протече срещата утре (не е любовна). Паж меч Ас чаши 5 жезли

Ще поклюкарим незлобливо, но накрая няма да се чувствам много комфортно.

С този Паж меча и Асо чаши според мен, ще се изненадаш неприятно и ще се ядосаш. Щом ще клюкарите , то клюките ще те натоварят. Иначе наистина само ниски карти, чаши + жезли, може би предполагат едно нищо.

# 481
Има ли пропуск в лечението, възможност да се направи още нещо?

Асо меч - Магът - Императрицата, завършваща карта Глупакът

Според мен картите казват, че всичко възможно е направено. Други мнения?

Момичета, дайте моля ви мнение и по тази подредба, че направо пропадна сред всички коментари. Simple Smile

Според мен има още , какво да се направи по Императрицата.

# 482

С този Паж меча и Асо чаши според мен, ще се изненадаш неприятно и ще се ядосаш. Щом ще клюкарите , то клюките ще те натоварят. Иначе наистина само ниски карти, чаши + жезли, може би предполагат едно нищо.
[/quote]

Мда, нищо особено, нямаше неприятни ситуации Simple Smile

# 483
Ще съм много благодарна ако някой има желание да ми изтегли карти по два въпроса:
Какво изпитва жена към мъж? /става въпрос за една уж обвързана дама, която ни се бърка в отношенията/
и
Ще се зарадва ли ако го потърся?

Хм, позволих си да Ви изтегля три карти по първият въпрос. Паднаха ми се Кралица на чашите, Глупакът, Кралица на жезлите.
Кралица на чашите - Обърната - Според мен дадената жена е вятърничава и не заслужава доверие.
Глупакът - Обърната - Глупаво решение на даденият проблем. (?) Вие ще си прецените по-добре, естествено, но аз си мисля, че тази жена постъпва доста глупаво.
Кралица на жезлите - Обърната - Тази карта предвещава изневяра. Според мен тя не иска сериозни отношения с този мъж - иска просто да изневери на партньора си.

Дано съм била полезна. Simple Smile

Макар и със закъснение благодаря много за включването  Heart Eyes  И аз мисля, че тя няма сериозни намерения, изглежда ми доста неориентирана и неосъзната. Уж е обвързана, а се занимава с не един двама, дали от глупост, или от ниско самочувствие и аз не знам. Но времето ще покаже как ще се развият нещата, естествено обещавам да пиша.

# 484
Ще съм много благодарна ако някой има желание да ми изтегли карти по два въпроса:
Какво изпитва жена към мъж? /става въпрос за една уж обвързана дама, която ни се бърка в отношенията/
и
Ще се зарадва ли ако го потърся?

Хм, позволих си да Ви изтегля три карти по първият въпрос. Паднаха ми се Кралица на чашите, Глупакът, Кралица на жезлите.
Кралица на чашите - Обърната - Според мен дадената жена е вятърничава и не заслужава доверие.
Глупакът - Обърната - Глупаво решение на даденият проблем. (?) Вие ще си прецените по-добре, естествено, но аз си мисля, че тази жена постъпва доста глупаво.
Кралица на жезлите - Обърната - Тази карта предвещава изневяра. Според мен тя не иска сериозни отношения с този мъж - иска просто да изневери на партньора си.

Дано съм била полезна. Simple Smile

Макар и със закъснение благодаря много за включването  Heart Eyes  И аз мисля, че тя няма сериозни намерения, изглежда ми доста неориентирана и неосъзната. Уж е обвързана, а се занимава с не един двама, дали от глупост, или от ниско самочувствие и аз не знам. Но времето ще покаже как ще се развият нещата, естествено обещавам да пиша.

Благодаря за обратната връзка. Дано всичко се развие във Ваша полза! Поздрави!

# 485
Момичета,ще съм много благодарна, ако някой ми изтегли няколко карти.На последък нещата ми винаги стават по трудния начин.

# 486
Момичета,ще съм много благодарна, ако някой ми изтегли няколко карти.На последък нещата ми винаги стават по трудния начин.

Крал на Пентаклите, обърната - Обърнатият Крал пентакли води до прекаляване. За мен тази карта означава, че всичко тече и се променя. Трябва да приемете това.
Деветка Мечове, изправена. - Това е карта на перфекциониста или някой, който е маниак на тема контрол над ситуацията – той опитва да прехвърли през главата си всички варианти за развитие на ситуацията отново и отново, за да открие къде планът му може да се обърка, съответно да излезе с решение още сега.
Четворка Мечове, обърната - В обърната позиция четворка мечове често показва нежеланието на питащия да приеме временния застой и непрекъснатите опити да промени нещо или да излезе от ситуация, която според него не прогресира. Действията му обаче по-скоро допринасят за увеличаване на стреса и все пак не разрешават ситуацията, с което носят и още разочарование.

# 487

Бъди конкретна.

# 488

Искам да се върна на тази комбинация. Заради така наречената "обратна връзка", която аз недолюбвам особено, защото е напасване на картите към някаква ситуация, а не е реално тълкуване по отговора на Таро.

В отговора си/тълкуването си, ти си задала и визията за очакванията си към срещата, които обаче никак не са неоснователни. Ядро на проблема е Паж меча, който, категорично говори за изтичане на информация и точно в това е проблема. Останалите карти: Ас чаши и 5 жезли са съпоставни и отклоняват реално енергията по Пажа, създават една, да кажем, индиферентна среда. Но, докога?
Искам да кажа, че проблемът си стои и рано или късно ще се прояви, пажът ще премине през фазата на Рицаря меча и ще се афишира.

# 489
Момичета, аз бих искала да попитам, какво означава високодуховна карта в гледане? newsm78

Честно казано, се колебаех дали да пиша, но очевидно някой някъде е употребил тази претенциозна дума - "високодуховна карта". Затова и се намесвам.
Няма как да има нито високодуховна, нито нискодуховна карта в Таро, всички карти са еднакви като употреба, но различни като вибрации и натовареност. Давам пример: не може да се сравнява 2 чаши например с Обесеният. Дори и като време, ако вземем този критерий за разпознаване. Ако 2 чаши е някаква моментна конюнктура на преход от към, то Обесеният ще е протяжно състояние, около което всички ниски карти ще се въртят в захлас ..

Та, няма подобни понятия.

# 490
Привет на всички,

имам 3 карти (за деня). Първо искам да споделя, че ги усетих доста и сега ме глождат.

Как бихте тълкували-> Колело на Съдбата, Умереност и Страшен съд.  Мисля си, че е нещо вълнуващо.

# 491
Привет на всички,

имам 3 карти (за деня). Първо искам да споделя, че ги усетих доста и сега ме глождат.

Как бихте тълкували-> Колело на Съдбата, Умереност и Страшен съд.  Мисля си, че е нещо вълнуващо.
Спомням си, че при подобна дневна комбинация ми дойде цикъла , но на теб ти пожелавам нещо вълнуващо.  Simple Smile

# 492
хахахаах, това беше силно!!!!

# 493
Привет на всички,

Колелото на съдбата + Страшния съд е най - тежката комбинация преживяна от мен. Дано тук Умереността смекчи или не знам и аз как да го кажа, промени тежестта на тези две карти.

# 494

Крал на Пентаклите, обърната - Обърнатият Крал пентакли води до прекаляване. За мен тази карта означава, че всичко тече и се променя. Трябва да приемете това.
Деветка Мечове, изправена. - Това е карта на перфекциониста или някой, който е маниак на тема контрол над ситуацията – той опитва да прехвърли през главата си всички варианти за развитие на ситуацията отново и отново, за да открие къде планът му може да се обърка, съответно да излезе с решение още сега.
Четворка Мечове, обърната - В обърната позиция четворка мечове често показва нежеланието на питащия да приеме временния застой и непрекъснатите опити да промени нещо или да излезе от ситуация, която според него не прогресира. Действията му обаче по-скоро допринасят за увеличаване на стреса и все пак не разрешават ситуацията, с което носят и още разочарование.
Благодаря ви много.

Общи условия

Активация на акаунт