Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 751
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
И на мен ми допада и така ще е вкъщи, само че корнизът ще е прав и ще следва стената, а няма да огражда пердето по този начин. А и корнизът ще е по-семпъл и малък, никак няма да се вържат толкова орнаментирани корнизи у нас.

Ако ти харесва и искаш да сложите, ето магазина, от който ще поръчвам: http://pervazite.com/ Препоръчаха ми го в предната тема и съм доволна, оттам купих первазите за пода.

# 151
Свърши вече при нас, ние сме почти готови. За понататък евентуално ще мисля, ако не ми хареса сегашният вариант.

# 152
Гипсов корниз се нарича и скрива релсата. Навремето имахме и у нас, и ги махнах защото си мислех, че са кич, соц и демоде. Много глупава!  Mr. Green Banghead

В единишт от апартаментите ни ги махнах от всякъде, оставих само пред пердето. Мисля, че добре стой   newsm78....но ако кажа, сега ги слагаме отново, рискувам да ме изгонят от вкъщи.

# 153
Doris,
Много се чудя как ще изглеждат пердетата от тензух. Все пак ширината им е 150 см. Трябва да се зашият да кажем две ширини, а там си личи шева. Може ли да ми кажеш как реално ще ги правиш?
Спомням си преди време Titina беше показвала такова перде от тензух. Не беше надиплено, но като, че ли нямаше свързващ шеф (може и да греша).

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 19:42 от ehopepi

# 154
  • USA
Гледам, че сте си говорили за електрически камини по-горе. Аз поръчах такава за спалнята, но още не е пристигнала. Подозирам, че може и да ми се стори леко кичозна, но пък моята спалня не е тежка и традиционна, та се надявам да стои добре. Взех я и с поставка и ако съвсем не ми харесва ще я дам на децата или ще я изкарвам на терасата понякога.
Моята тераска е готова, да се похваля Heart Eyes
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 15 окт 2016, 01:13 от SkyBlue

# 155
Толкова е хубаво при теб. Поздравления. bouquet

# 156
Оооо скайблу, завидях благородно за гледката и прекрасната тераса пред спалнята. Да разкажеш как се поддържа след време килимчето. Мен много ме радват такива нещо, но като се сетя колко трябва да му робувам и за сега не се навивам да си купя, та ще ми ценно да кажеш. То може и да не го чистиш ти, но все ще имаш идея Simple Smile. Може и чистотата на въздуха да е друга.

# 157
  • USA
 пахистахис, ако питаш за килимчето на терасата, то си е като рогозка, специално за външни условия направено, пише, че не избелява и може да се мие с маркуч Laughing

Последна редакция: пт, 14 окт 2016, 21:36 от SkyBlue

# 158
Скайп Блу, на къде гледа таз прекрасна тераса?

# 159
  • DE
За пореден път се убеждавам, че в Америка размерите са РАЗМЕРИ Crazy
Ние в Европа с 60 квадратните апартаменти сме яко прецакани  Crossing Arms
SkyBlue страхотна тераса, завиждам благородно  Blush

# 160
пахистахис, ако питаш за килимчето на терасата, то си е като рогозка, специално за външни условия направено, пише, че не избелява и може да се мие с мъркуч Laughing
Тенкююююююю Simple Smile, хич и не ми хрумна, че директно с маркуча се върши тая работа  ooooh!. Вече ще мога да помисля и аз върху темата  Heart Eyes

# 161
  • срещу двата комина :)))
уау, наистина прекрасна тераса  Hug

# 162
  • София
SkyBlue, великолепна е терасата  newsm20

# 163
Ех, изглежда толкова уютно! Браво, чудесно е!

# 164
  • Canada
Аз не мога да отворя 'скрития' текст. Скай, да не си махнала снимката?

Общи условия

Активация на акаунт