Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 712
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • DE
На снимката от магазина масите са с по-острата си страна(дори не знам дали има такава, но така изглежда  Crazy ) може и затова да е  newsm78

# 241
  • In the shadows of my mind
Момичета, благодаря за успокоението, но аз си знам, че като съм си наумила нещо и не ми хареса как е станало и е различно от това, което е било в главата ми, и после място не си намирам  Crazy Имам още много неща да свърша по апартамента, той е в полу-ремонтен вид, и ще снимам Simple Smile Само дето вече майсторите ги няма, но всичко е с краката нагоре, и затова само "половинчати" снимки имам  Crazy

# 242
  • София
Аз си купих двете по-малки- от 45 и 30 лв , въпреки, че още чакам малката да ми я доставят. В магазина видях как стоят и ми хареса, но моето място е по-малко. Така че аз също съм + за твоята комбинация, споко. И аз като теб като купя нещо и после се чудя това ли е бил правилният избор и дали ми харесва точно това и така. Ама така сме ние, жените- непостоянни.

# 243
  • София
Здравейте, нахлувам мощно в темата с въпрос за мебелите на Айко. Обзавеждаме две спални и след доста разглеждане ни се струват най-добро съотношение цена-качество-ергономичност-багажопоемност  Mr. Green
Никога не сме пазарували от тях, става въпрос за производител Rouch -немци. Който има каквото и да е мнение ще ние е много полезен.
Ето това е едната, която сме харесали  Ампулиен - спалнята е с 6 чекмеджета, гардеробът ще е 6 крилен

# 244
Джослин,идеалнинса рамките.И масата е интересна.Това в дневна ли ще е?
Споко и при нас нищо не става от един път и много се ядосваме.

# 245
  • Sofia
Здравейте, нахлувам мощно в темата с въпрос за мебелите на Айко. Обзавеждаме две спални и след доста разглеждане ни се струват най-добро съотношение цена-качество-ергономичност-багажопоемност  Mr. Green
Никога не сме пазарували от тях, става въпрос за производител Rouch -немци. Който има каквото и да е мнение ще ние е много полезен.
Ето това е едната, която сме харесали  Ампулиен - спалнята е с 6 чекмеджета, гардеробът ще е 6 крилен

Ние поръчахме гардероби на Rauch - по препоръка от приятели и защото са много красиви, а и функционални, макар и скъпички  Laughing Спалнята решихме да е боксспринг на други немци - Tom Tailor. Още не са ни пристигнали, затова говоря само за избор, а не за впечатления.

# 246
  • София
Не са много скъпи в сравнение с други. А ни изглеждат доста стабилни. Шесткрилен гардероб 271/210/60 е 800 лева с рафтове допълнително. Не сме купували никога и да поразпитаме  Simple Smile

# 247
  • Sofia
Не са много скъпи в сравнение с други. А ни изглеждат доста стабилни. Шесткрилен гардероб 271/210/60 е 800 лева с рафтове допълнително. Не сме купували никога и да поразпитаме  Simple Smile
Е при нас два гардероба за различни стаи с обща дължина 3.30 м излязоха 3 000 лева, но има и вътрешни чекмеджета.

# 248
  • София
Да, тези вътрешните чекмеджета са много функционални, обаче много вдигат цената.  Sad

# 249
chiana, аз лично се старая да избягвам спални с такива остри ръбове, които подозирам има показаната от теб спалня. Само ти обръщам внимание, че понякога сериозни травми се получават. А когато се гледа в магазина, сравнявайки цена, цвят, брой артикули може да се изпусне детайл, който после много да те тормози. Иначе не мога да дам мнение за тези спални, но се опитай да погледнеш и дребни нещица, като ръбове, начин на отваряне на врати, чекмеждета, какви са пантите и т.н. Simple Smile

# 250
  • София
Благодаря за съвета  bouquet

# 251
Нямям впечатления от тази марка,спалнята не е лоша, обеча цветовото съчетание ме уби  Sick направо е безумно  ooooh!

# 252
Ние не сме доволни от Айко. Нямаме впечатление за спалните, но си купихме от тях трапезни столове. Бяха намалени от 120 лв на 100ина и ни харесаха. Столовете след три месеца се развалиха, явно лепилото, с което са ги лепили е било старо или не знам нитове ли /нищо не разбирам от конструкции/. Отделно, че когато ходихме да си ги получим от склада ни дадоха първо едни надрани, та трябваше да си ги искаме да ги сменяме. До нас имаше едни хора с комплект - голяма разтегаема бяла кръгла маса и столове. И техните бяха с визуални дефекти, надрани, а масата струваше 1000лв. Та се наложи да чакат да им доставят други. Ние като видяхме и се отказахме да купуваме и маса оттам.
Мисълта ми е, че е твърде възможно да има надраскани и дефектни повърхности, особено ако мебелите са намалени. Оглеждайте добре.

# 253
  • Варна
Нямям впечатления от тази марка,спалнята не е лоша, обеча цветовото съчетание ме уби  Sick направо е безумно  ooooh!
Перфектна е даже комбинацията дърво и лайм, шартрьоз или маслина, друг е въпросът, че е твърде жизнерадостен и ярък за спалня, може би за кухня.... Отделно преди време беше толкова актуален и преекспониран особено със зебрано, че стана банален цвят, въпреки, че е красив както и зебраното. Нещо като масовото прословуто венге, всичко е венге, дори моделът се губи от масовият цвят...

# 254
Моята кухня е само с акцент венге.Венгето го предпочитам пред тая безвкусица,стилно е,затова се избира масово.Не,не това зелено с дървено е ужасно,пък било то и за кухня Самият цвят лайм не бих ги използвала никъде в къщата си,доста е отблускващ,наистина твърде ярък.Как им е хрумнало да го комбинират така,че и с това шалте,дето е ни в клин,ни в ръкав.

Общи условия

Активация на акаунт