Интериорен и екстериорен стил по аматьорски -52

• 131 793
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • В полите на Витоша :)
Doris, тази плочка на Pietra Lavica, цвят Gryphea е на първо място в исканите от мен Simple Smile Видях я май месец в един магазин за бани, второ качество, поръчахме и се оказа, че няма наличности в склада. А от Волтурно предлагат само първо качество и цената е много "хубава" - 120-130 лв. по спомен. На живо е уникална, обаче! С едни много фини блестящи частички... Питахме и в още няколко магазина - второ качество няма.

Ще кача проект на кухнята малко по-късно Simple Smile

# 76
Момичета може ли да ми препоръчат магазин в София или сайт но май предпочитам да е физичеески магазин за хубави пердета, шалтета , пътеки и килими ?

# 77
  • Beyond the stars
Момичета може ли да ми препоръчат магазин в София или сайт но май предпочитам да е физичеески магазин за хубави пердета, шалтета , пътеки и килими ?

Какаду на Сливница имат огромен избор от платове, мисля че предлагат ушиване на пердета.  Wink
Скрит текст:
Скоро ходих за дамаска за едни кресла и бях приятно изненадана от избора, добре че подобните на дамаски платове бяха само 60-70 вида, че иначе никога нямаше да избера  Laughing

# 78
Doris, eто така (горе-долу) ще изглежда кухнята ни. Не съм си играла много с програмката, за да направя по-точен проект.

Фурната ще е на нивото на плота, общата височина на шкафовете ще е по-голяма. В лявата колона ще е газовото котле и колектор и вратичките ѝ ще са симетрични на колоната с фурната и МВ. Мивката ще е черна, без отцедник, монтирана под плота.

http://zeke84.snimka.bg/other/apartament.929582.37483545

http://zeke84.snimka.bg/other/apartament.929582.37483546

# 79
С редки изключения, в цитираната от Вълшебство фирма, платовете са с много ниско качество. Пердета там не съм гледала, но за другите платове мнението ми е отрицателно.
Според мен, в тази фирма би могла да намериш доста добри и пердета и шалтета. Виж на сайта, имат доста магазини в София, кой ти е най-удобен.
Има такива магазини и по Ботев, Пиротска и по Раковски магазини. Това са местата, които аз знам. Успех в намирането на Твоите перде и шалтета Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 20:22 от пахистахис

# 80
  • Варна
Doris, eто така (горе-долу) ще изглежда кухнята ни. Не съм си играла много с програмката, за да направя по-точен проект.

Фурната ще е на нивото на плота, общата височина на шкафовете ще е по-голяма. В лявата колона ще е газовото котле и колектор и вратичките ѝ ще са симетрични на колоната с фурната и МВ. Мивката ще е черна, без отцедник, монтирана под плота.

fА хладилника? Вратичките с пуш без дръжки? Готина чернилка  bouquet Нали ще сложиш черен смесител? Ако и фурната е черна - Горене имат такава серия...

# 81
  • срещу двата комина :)))
С редки изключения, в цитираната от Вълшебство фирма, платовете са с много ниско качество. Пердета там не съм гледала, но за другите платове мнението ми е отрицателно.
Според мен, в тази фирма би могла да намериш доста добри и пердета и шалтета. Виж на сайта, имат доста магазини в София, кой ти е най-удобен.
Има такива магазини и по Ботев, Пиротска и по Раковски магазини. Това са местата, които аз знам. Успех в намирането на Твоите перде и шалтета Simple Smile

тези наистина са много хубави, но в Домко също има добри платове  Peace

# 82

Скрит текст:

fА хладилника? Вратичките с пуш без дръжки? Готина чернилка  bouquet Нали ще сложиш черен смесител? Ако и фурната е черна - Горене имат такава серия...
Хладилникът ще бъде срещу лявата колона, от другата страна на прозореца. Черен, side-by-side.
Смесителят се очертава да е черен+хром, не намирам чисто черен с изтеглящ се душ, който да ми хареса. Може да прежаля душа и да вземем изцяло черен, матов на Тека, още го мислим.
А фурната и МВ ще са чисто черни (само тая иноксова дръжка ми боде очите)
Скрит текст:

"Дръжките" на долните шкафове ще са скрити, но за горните още се чудя как да ги направим. Приемам идеи Simple Smile Не искам да виждам никакви вкопани алуминиеви дръжки. Ако е с пуш бутони, как се хваща вратичката, за да се затвори (планирани са да се отварят нагоре)?

# 83
Бих сложила печките черни( защо са ти две? Обикновенно ги правят такива в САЩ заради пуйката, с други думи е стандарт, но ние с нашият начин на живот не ги използваме).
Ако ги оставиш инокс не се връзват с нищо.

# 84
Не искам да виждам никакви вкопани алуминиеви дръжки. Ако е с пуш бутони, как се хваща вратичката, за да се затвори (планирани са да се отварят нагоре)?

Има си бутонче, което седи в долната част на горния шкаф, обикновено монтиранот на страницата. Механизъм с амортисьор някакъв, и като се натисне, вратичката сама се затваря.

# 85
  • Beyond the stars

Жалко, поне като разнообразие впечетляваха  Tired

За Домко не знаех ,че имат платове .. Благодаря за инфото  bouquet

Иначе съм запазила за бъдещо търсене на платове тези, ще се радвам, ако някой сподели отзиви:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 86
  • Варна
Горене

Бланко имат мивки и към тях смесител пак от силгранит.

Вкопаните дръжки могат и на горните шкафчета да се сложат. Виждала съм и простичко решение, оставят се маалко по-дълги и се отварят много лесно и без дръжки. Имам малко запазени снимки от нета за вкопани дръжки ще постна.

Последна редакция: вт, 11 окт 2016, 09:33 от Doris

# 87
Бих сложила печките черни( защо са ти две? Обикновенно ги правят такива в САЩ заради пуйката, с други думи е стандарт, но ние с нашият начин на живот не ги използваме).
Ако ги оставиш инокс не се връзват с нищо.
Titina, едното е микровълнова Simple Smile Черни са, с изключение на програматорите и дръжката на фурната.

пахистахис, благодаря! Ще питам мебелиста за такива механизми. На Блум само двигателчето е 300 лв  Shocked

Doris, харесвам я тази серия на Горене на външен вид, но напоследък чувам и чета доста лоши отзиви за марката като цяло. Иначе на цената на фурната Бош можем да вземем фурна и микровълнова и пак ще останат 400 лв  Joy С удоволствие бих си спестила тези пари, но ММ ме убеждава да вложим пари в Бош с пиролиза, че не сменяме всяка година уреди и т.н., което си е така.

Отварянето на горните шкафове с вкопани дръчки (или както ти казваш - просто с по-дълго лице на шкафа) е лесно, но как се затварят, това ме мъчи мен  newsm78 Къде се хваща, за да се дръпне надолу и да се затвори?

# 88
  • срещу двата комина :)))

Жалко, поне като разнообразие впечетляваха  Tired

За Домко не знаех ,че имат платове .. Благодаря за инфото  bouquet

Иначе съм запазила за бъдещо търсене на платове тези, ще се радвам, ако някой сподели отзиви:

Скрит текст:
Скрит текст:

когато се занимавах с интериори, често ползвахме една фирма за мека мебел, която взимаше дамаски от Бибтекс. Не съм чула лош отзив  Peace

# 89
Ние ще слагаме входна врата, но се чудя на къде да се отваря - навън или на вътре. Знам че по стандарт е навътре. Но аз искам да ми е удобно. Ние сме до асансьора и ако е навън може малко да си пречим, но ще са в противоположно страни на отваряне. Ако е на вътре, ще ми се бутка в коридора и може да пречи на разни шкафове, обувки. Аз клоня на вън да е отварянето, но моля да споделите от личен опит как е по удобно.

Общи условия

Активация на акаунт