ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 862
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • Яко в Матрицата...

Чудото на турската медицина Joy Joy Joy Joy

# 151
  • Sofia, Bulgaria
#İçerde  - 10 часа и 40 минути е бил в тренд листата на Турция и 4 часа и 15 минути в световната.  newsm03 newsm53
Като може да става досадно, но пак да кажа, че това е само от тагването на сериала с всеки коментар, снимка и т.н.  Peace Точно каквато е идеята на туитър  Peace

# 152

Crazy Crazy    на мутра прилича   Joy Joy

# 153

Grinning Grinning 

Снимката може да е преди бардака от 1 еп.  Peace

За "преброяването" само ТТ ли да се черпят или и ИГ можем?  Joy Joy

Дните от седмицата  Joy Joy  Тойгарчик акъллия той  Heart Eyes Peace Peace

Grinning Grinning Grinning Party Heart Eyes

# 154
Лу, черпи се където искаш.  Laughing Не знам как стоят нещата в Инстаграм и дали имат трендове и т.н.  Laughing Лично за мен в Т е най-интересно, що се отнася до Чачовите въпроси.  Joy

# 155
Лу, черпи се където искаш.  Laughing Не знам как стоят нещата в Инстаграм и дали имат трендове и т.н.  Laughing Лично за мен в Т е най-интересно, що се отнася до Чачовите въпроси.  Joy

Laughing Laughing

Всъщност, въпросът ми беше, това изследване само за ТТ ли е, или за всички соц мрежи, да разбирам ли, че е само за ТТ? иначе, за черпене, поводи имам достатъчно, Ани  Peace Grinning Grinning

Crazy Crazy

# 156

Laughing Laughing

Всъщност, въпросът ми беше, това изследване само за ТТ ли е, или за всички соц мрежи, да разбирам ли, че е само за ТТ? иначе, за черпене, поводи имам достатъчно, Ани  Peace Grinning Grinning

Crazy Crazy

Toва, което цитирах аз е само за туитър. А другото мисля, че е за социалните мрежи изобщо.  Peace

# 157

Grinning Grinning 

Снимката може да е преди бардака от 1 еп.  Peace

За там чак с връзка не беше се издокарал  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 158
Лу, черпи се където искаш.  Laughing Не знам как стоят нещата в Инстаграм и дали имат трендове и т.н.  Laughing Лично за мен в Т е най-интересно, що се отнася до Чачовите въпроси.  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha Оле, бе... ще падна от смях... снощи с хулиганите нищихме постния мустак на батю и как можел да го изиграе сигански крал без проблем  Laughing Laughing а сега Чачуни с тия одежди  hahaha hahaha hahaha достоен му наследник сигански прЪнц  Joy Joy Joy Joy Joy

Лу,  Hug Heart Eyes на ИГ азе съм голяма фенка, ма там такива неща като  тренд -мренд не ги влече зяпащите ... саде кът мене разглеждат некермана и си цъкат, цъкат  Laughing Laughing Laughing

# 159
# 160

Party Party Party Букетчето гледа на Чачи като на малко братче бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes искрено му се радва  Heart Eyes Heart Eyes

# 161
  • Sofia, Bulgaria
Лу, черпи се където искаш.  Laughing Не знам как стоят нещата в Инстаграм и дали имат трендове и т.н.  Laughing Лично за мен в Т е най-интересно, що се отнася до Чачовите въпроси.  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha Оле, бе... ще падна от смях... снощи с хулиганите нищихме постния мустак на батю и как можел да го изиграе сигански крал без проблем  Laughing Laughing а сега Чачуни с тия одежди  hahaha hahaha hahaha достоен му наследник сигански прЪнц  Joy Joy Joy Joy Joy

Лу,  Hug Heart Eyes на ИГ азе съм голяма фенка, ма там такива неща като  тренд -мренд не ги влече зяпащите ... саде кът мене разглеждат некермана и си цъкат, цъкат  Laughing Laughing Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Беше наистина велик Peace

# 162
Младежът, от снимката с Чачко, я е махнал от инстаграма си  Laughing Laughing Той май е шофьор в Ай Япъм. Имаше снимки и с Арас, Четин, Дамла - всичко е помел  Mr. Green Mr. Green

# 163
# 164

Ивеееее,  Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes искаш ли да ми подариш тоз гиф  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig да се докарам с него?  newsm03 Да си джиткам нагоре надоле с червеното возило и младото агънце  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт