ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 859
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Ми да не е зад кадър, Ани... Да си намери някое маце извън киното Laughing

Точно така ще направи  Party Party сам го казва  Stop Умо момче е той.  Heart Eyes И ревниво  hahaha hahaha

ама само момиче ли може   Rolling Eyes  Mr. Green

Аз не казвам, че ще потъне и ще се зажени беее  Joy Joy  само, че ще омачкат чаршафите  Crazy няколко пъти   Joy Joy

Вивее  Laughing Laughing 

Joy Joy Joy ади, може, щом няма да се жени hahaha

И пак няма облог  smile3516 newsm62

# 301
  • Яко в Матрицата...
Виви Hug Heart Eyes, с Ивето не се хващам на бас, нямам оракулски способности Joy Пък и Бенсу ми е много симпатична Party

# 302

да бе, все отбиват водата  Crossing Arms
ама аз повече нЕма и да им предлагам  Crossing Arms  като си спечеля, сама ще си го полея  ppp

Виви Hug Heart Eyes, с Ивето не се хващам на бас, нямам оракулски способности Joy Пък и Бенсу ми е много симпатична Party

hahaha hahaha   

# 303
Профилът на Шейтан в Инста е активен отново
https://i.instagram.com/seyithanozdemirofficial/

# 304
  • София

да бе, все отбиват водата  Crossing Arms
ама аз повече нЕма и да им предлагам  Crossing Arms  като си спечеля, сама ще си го полея  ppp

hahaha hahaha   

То е ясно, че ще спечелиш. Така че да започнем с поливането  Party Party Party и танците

# 305

мммм, туй любимата песен на минаре гиби  Laughing Laughing

Привет, девойки!  Hug Hug Hug

Обещах...
Скрит текст:
да разказвам за батювата история и приказката за "аз имам-нямам сестра  Mr. Green" ма не ме слуша главата малко... тревожат ме квартирантите   muhi 

накратко... като се загаджиха с йенгето дума и лаф не даваха да се обели докато даваха КД. Един папарацИо беше ги набарал посреднощ двамцата на пътя...

Имаше инфо, че БТЕ си разперил пипалата за заглушаване и потушаване на новината. Прочетохме приказки от сорта "ходихме на свиждане на наша обща позната родилка в болницата ( в 3 посреднощ)" и "Играя го само добра колежка... аз возя Кенан бей до тях, не той мене " Laughing Laughing  На последния банкет по случай финала Кенан си махна мустака по семейни причини  Joy Joy Joy а 4 дена по-късно се хванаха с йенгето за ръка. 

Именно и за това си мисля и казах  Peace...  докато не свърши филма нема се разбере кой с кого и колко  Laughing Laughing БТЕ не дава как бъде на вълците инфо за чоджука кви ги върши

# 306

Привет, девойки!  Hug Hug Hug

Обещах...
Скрит текст:
да разказвам за батювата история и приказката за "аз имам-нямам сестра  Mr. Green" ма не ме слуша главата малко... тревожат ме квартирантите   muhi 

накратко... като се загаджиха с йенгето дума и лаф не даваха да се обели докато даваха КД. Един папарацИо беше ги набарал посреднощ двамцата на пътя...

Имаше инфо, че БТЕ си разперил пипалата за заглушаване и потушаване на новината. Прочетохме приказки от сорта "ходихме на свиждане на наша обща позната родилка в болницата ( в 3 посреднощ)" и "Играя го само добра колежка... аз возя Кенан бей до тях, не той мене " Laughing Laughing  На последния банкет по случай финала Кенан си махна мустака по семейни причини  Joy Joy Joy а 4 дена по-късно се хванаха с йенгето за ръка. 

Именно и за това си мисля и казах  Peace...  докато не свърши филма нема се разбере кой с кого и колко  Laughing Laughing БТЕ не дава как бъде на вълците инфо за чоджука кви ги върши

Хаха, Гале, той репертоара един и същ! Много е смешно, БTE/ Клунито даже не се мори да мисли различни оправдания. Или, което е още по- сладко, Чачи просто го е цитирал при онази подобна ситуация ...  с астането в 3 посред нощ.... Grinning Grinning

Гледам, дали сте го Чачи на Бенсула... ама няма да има чаршафи омачкани, бе... ще има европалети съборени... и други предложения имам... за пред кадър!

А Бенсула не я обиждам, описвам я, но да, не беше ок, тя какво е виновна, затова исках да го махна, обаче ме ковнаха! Simple Smile като се отпусне и се смее естествено е много сладка, дано Сарпче не я кара често да се цупи, че докато ги събере тези устни в обидена муцка... Simple Smile

Ади хубав ден! Hug

Crazy Crazy Crazy

https://scontent.cdninstagram.com/t50.2886-16/14503353_1079519545451036_5050453005439074304_n.mp4

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 16:15 от Анонимен

# 307
Хаха, Гале, той репертоара един и същ! Много е смешно, БББ даже не се мори да мисли различни оправдания. Или, което е още по- сладко, Чачи просто го е цитирал при онази подобна ситуация ...  с астането в 3 посред нощ.... Grinning Grinning

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha 1 към 1  Mr. Green   само, че за Чачо щеше да е + онази реклама   hahaha  но за Клунито са важни принципите, не печалбата  hahaha hahaha hahaha

костюмарчето ни   Party Party  щъка м/у бижутерии  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy

# 308
Гале  Hug Hug Joy Joy Joy Joy батЮ е гоУем бе  Heart Eyes Heart Eyesама вашата йенге са я подпукали по сайтовете, че си била правила пластични операции на лицето, та чак някаква и се обадила да я пита  hahaha hahaha

костюмарчето ни   Party Party  щъка м/у бижутерии  Mr. Green

Crazy Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Сигурно отива да купува годежен пръстен на Мелек  Joy Joy Joy

# 309
  • Яко в Матрицата...
Аааа, нИдейте, още е рано за годежи Naughty Нека малко да пофлиртуват, я Laughing hahaha hahaha

Всичко в тази индустрия е ПР и то добре оттрениран Peace И скоро очаквам по вестниците да започнат с обичайните писаници - как се погледнали, как се целунали, а пък ако случайно имаме и някоя по-жарка сцената, изневерите и ревностите в кърпа са ни вързани...

# 310
Аааа, нИдейте, още е рано за годежи Naughty Нека малко да пофлиртуват, я Laughing hahaha hahaha

Всичко в тази индустрия е ПР и то добре оттрениран Peace И скоро очаквам по вестниците да започнат с обичайните писаници - как се погледнали, как се целунали, а пък ако случайно имаме и някоя по-жарка сцената, изневерите и ревностите в кърпа са ни вързани...

Party Party Party Party Party ураааа  Party Party

кви са тия черги беее  Sick Sick  Joy

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 14:40 от ivva

# 311
  • Яко в Матрицата...
На Капалъто са чергите hahaha hahaha

Ама вярно е като годежарче Сарп Joy Joy

# 312

Party Party Party Party Party ураааа  Party Party

кви са тия черги беее  Sick Sick  Joy

джадъ бе  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

аз нИ ЩЪ да го разнасят по сайтовете с разни измислени ашкове  Naughty Naughty Искма да пишат колко е добър  Crazy Crazy Crazy Crazy
Като това  Peace Киво казал, че много му харесва сериала и рейтингите са заслужени  Peace

# 313

аз нИ ЩЪ да го разнасят по сайтовете с разни измислени ашкове  Naughty Naughty Искма да пишат колко е добър  Crazy Crazy Crazy Crazy
Като това  Peace Киво казал, че много му харесва сериала и рейтингите са заслужени  Peace

ми кво да каже като завижда  Mr. Green  Joy
аз пък искам всякак да го разнасят - и колко е добър, когато е лош и наистина да е лош, и как гледал и целувал Курабия, и как после й изневерил  Mr. Green  и хванал някоя за задника, и как се нафиркал, как карал в насрещното и после пак станал добър...  Joy Joy  Ааа, най-важното и репортаж как Бенсула го вози на мАтора си  Mr. Green  Да видим тогава ще я закача ли нЕкой по светофарите  Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

красотЪ на КапалЪ  ooooh! ooooh!  къв го дири там  Joy Joy

# 314

ми кво да каже като завижда  Mr. Green  Joy
аз пък искам всякак да го разнасят - и колко е добър когато е лош и наистина да е лош, и как гледал и целувал Курабия, и как после й изневерил  Mr. Green  и хванал някоя за задника, и как се нафиркал,  как карал в насрещното и после пак станал добър...  Joy Joy  Ааа, най-важното и репортаж как Бенсула го вози на мАтора си  Mr. Green  Да видим тогава ще я закача ли нЕкой по светофарите  Whistling Whistling hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

красотЪ на КапалЪ  ooooh! ooooh!  къв го дири там  Joy Joy

да бе,. Бенсула с тези мАтори мноУ яка.  Joy Joy а дано го метне на мАтора за едно кръгче  Party Party Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт