ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 476
  • 727
  •   1
Отговори
# 675

Малкия Сарпчи мноог се вълнувал, защото бил голям фен на Чачи и осъществил мечтата си да се снима с него.  Peace И то да играе малкия Сарпчи  Party Party Има вкус детето  Joy Joy

ето седмичния рейтинг в АБ  Laughing

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 11:20 от Ани (Aniska)

# 676
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички! Hug Hug Hug

# 677
Пиша това, за да знаете, че ще подминавам някои постове и даже няма да ги чета.  Peace Моля, никой да не ми се сърди.  Peace

аз го правя без да се извинявам  Mr. Green

колкото до кусурите - ако си мислите, че ще ги спестя, щото обожавам Чаатай  Rolling Eyes  ми нЕма да стане  Peace  Щом той може да влага толкова много усилия, и тия около него ТРЯБВА да го направят  Peace
Има и вариант    smile3505   newsm78

# 678
 Party Party Party

ама ако така ще я карат с кратък озет и без реклами, лоша работа  Joy

Пиша това, за да знаете, че ще подминавам някои постове и даже няма да ги чета.  Peace Моля, никой да не ми се сърди.  Peace

аз го правя без да се извинявам  Mr. Green

колкото до кусурите - ако си мислите, че ще ги спестя, щото обожавам Чаатай  Rolling Eyes  ми нЕма да стане  Peace  Щом той може да влага толкова много усилия, и тия около него ТРЯБВА да го направят  Peace
Има и вариант    smile3505   newsm78

hahaha hahaha hahaha hahaha аз пък се извинявам.  hahaha

не говорех за теб бе, джадъ  Joy Joy Joy 

да, едно е да виждаш кусурите по този начин, а съвсем друго е нарочно да ги търсиш.  Peace И нищо хубаво да не виждаш.  Laughing

Казвай си за кусурите, ама аз викам да не забравяме, че гледаме турски сериал.  Joy Joy

# 679
  • Яко в Матрицата...
Кой каквото иска да чете и пише Peace, филми много Party Party

Мдам, това с липсата на реклами е обезпокоително Thinking Да видим как ще мине днес първият ми live hahaha

# 680
Party Party Party

ама ако така ще я карат с кратък озет и без реклами, лоша работа  Joy

Peace  Аз мога да предложа един по- дълъг озет  Joy Joy

Няма,  няма!  Grinning Grinning

Heart Eyes Heart Eyes 

https://youtu.be/BdXj0odUGUU

Crazy Crazy

# 681
Много хубава тази снимка  Party Party Party Party

Ако някой иска да намери причина да не хареса сериала, ще я намери - който търси, намира Joy
не е точно така   Peace  

Не е  Peace Peace

[quote

Peace точно това искам да кажа и аз.  Peace може би забравяме, че не е лИбовен сериал ..  Peace

не, не забравяме, затова и така се взираме в логиката, в лИбовта логика - йОк  Mr. Green Crazy Crazy
там търсим само ръце, устни, езици  Blush Blush

Ей това много ми хареса. Баш така си е  Grinning Grinning Grinning Grinning
И аз искам да гледам хубав екшън, добре измислен и направен. Има обаче някои неща, които направо бодат очите  Whistling Whistling Но все пак се надявам поне на част от въпросите да получим смислен и интересен отговор.
Иначе Чачко е страхотен, прекрасен и чудесен  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Харесва ми Сарп и то много  Crazy Crazy Crazy Също и директора, Мерт се очертава като интересен образ, надявам се и с Джелял да е така.
За да не се налага прескачане
Скрит текст:
Мен пък Ейлем много ме дразни, ама много. Това приповдигнато поведение ми идва твърде неестествено и детинско. Кой човек наистина говори като нея???
А Мелек ми е все още една никаква. Толкова ли е наивна, че да не вижда в какъв свят живее? Не може да не знае, че камионите едва ли пренасят рози, че обикновено пистолетите не са празни и убийствата наужким. И въпреки това тръгнала да разправя колко добро сърце има Джелял и как животът на Сарп ще се промени, ще стане по-хубав от песен може би  Whistling Whistling Whistling Whistling После голямата адвокатка на мафията се разрева от три изречения, които й каза Сарп  Shocked Много ми се иска това да е някаква нова игра. Но едва ли, след като Мелек даже повика асистентката си да я пита - абе аз наистина ли нямам приятели  Whistling Whistling

# 682

SARP İLE MELEK ARASINDA DUYGUSAL YAKINLAŞMA BAŞLIYOR!

http://www.gazetemag.com/icerdede-duygusal-yakinlasma-basliyor/

озетът е същия... Sad

ама че навалица...  Confused Laughing

за актьорския състав:

Скрит текст:
Аз не харесвам единствено Директора... Много ми е старомоден в мелодиката и театралниченето при подаване на репликите си. Даже ме дразни на места... на много места...  Blush Peace  Close

Flutter А Чачи продължава да си тактува с глава на някои реплики, ще го изям, бе, много ми е сладък като прави така...  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 12:51 от Анонимен

# 683

Скрит текст:

другата седмица ще погребване някого  Mr. Green

забравих за батко Ибо  ooooh!  - много му е дори 36-о място  Mr. Green Peace 

# 684

Скрит текст:

другата седмица ще погребване някого  Mr. Green

[/i]

и аз това помислих, като видях само мъже, е, няма да е аннето, надявам се...  Peace Peace Praynig

Сарпче съвсем ще подивее... Sad

# 685
По-голяма снимка на Сарпчовците  Heart Eyes Heart Eyes

SARP İLE MELEK ARASINDA DUYGUSAL YAKINLAŞMA BAŞLIYOR!

http://www.gazetemag.com/icerdede-duygusal-yakinlasma-basliyor/

озетът е същия... Sad

Лу, ами те така правят бе  Joy озета го слагат навсякъде като новина.  Joy
Ето го и при Ранини

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 13:23 от Ани (Aniska)

# 686
е, няма да е аннето, надявам се...  Peace Peace Praynig

Сарпче съвсем ще подивее... Sad

а следвайки оригинала, е редно да е тя   Mr. Green Joy

# 687

Това е излезло в някакъв вестник, ама не знам кой. В Т искат оригиналната снимка, дано я дадат  Joy

Мъника определено стана известен и то много  Peace макар че самият той не искал да става чак много известен.

Коментар от Т: Сарп, не гледай така, че се разтапям. Joy Joy

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 13:50 от Ани (Aniska)

# 688

а следвайки оригинала, е редно да е тя   Mr. Green Joy

Верно ли?   Laughing Laughing Laughing Еее, ами дано не се мъчи жената, болници филан-фалан нека й ги спестят.

# 689

а следвайки оригинала, е редно да е тя   Mr. Green Joy

Верно ли?  Rolling Eyes Еее, ами дано не се мъчи жената, болници филан-фалан нека й ги спестят.

hahaha hahaha ама джадъ лъже бе  Joy в оригинала Лео нЕмаше майка  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт