ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 502
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро  food010

Благодаря за новата тема  bouquet bouquet bouquet bouquet
и за превода  bouquet bouquet bouquet bouquet

Много ми харесва тази снимка, затова ще я сложа сигурно за трети път на тази страница  Laughing Laughing Laughing Laughing

Страхотен Чачко  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy готин Сарп  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy хубава песен   Grinning Grinning Grinning много дълъг епизод  Shocked Shocked

# 76
Добро утроооооооооооо  Hug Hug Hug Hug

От сета  Peace

Страхотен Чачи, страхотеееееен!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче се опасявам, че рейтинга ще е по-зле.  Peace

КЪМ ПРЕВОДАЧКИТЕ  Hug Hug
има ли някоя, която да държи да превежда от свален епизод?  newsm78 Или да разпределям минутите и да търсим онлайн видео.  Hug

# 77
  • Яко в Матрицата...
Ани Heart Eyes... давай разпределението Party

# 78
мило, аз го свалих  Peace  Във възможно най-кофти качеството е, но нета ми тук толкова може   Mr. Green сега ще го кача в Докса, но занапред, ако не ви трябва - казвайте  Peace

Превели са дори песента  Joy Joy Joy

# 79
  • Яко в Матрицата...
мило, аз го свалих  Peace  Във възможно най-кофти качеството е, но нета ми тук толкова може   Mr. Green сега ще го кача в Докса, но занапред, ако не ви трябва - казвайте  Peace

Е па то оставаше да не я преведат Rolling Eyes Макар, че на един друг сериал не бяха, а кадрите и песента бяха едно цяло ooooh!

# 80
  • София
Добро утроооооооооооо  Hug Hug Hug Hug

От сета  Peace

Страхотен Чачи, страхотеееееен!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Обаче се опасявам, че рейтинга ще е по-зле.  Peace

КЪМ ПРЕВОДАЧКИТЕ  Hug Hug
има ли някоя, която да държи да превежда от свален епизод?  newsm78 Или да разпределям минутите и да търсим онлайн видео.  Hug

Ох, тези сладурчета как сладко се гушкат  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани Hug Heart Eyes не ми трябва свален епизод. Само линк от рускините  Peace

# 81

aй, златна джадъ  Heart Eyes Heart Eyes то з апревода качество не е нужно  Naughty Joy

# 82
Какво очаквате от рейтингО  Whistling Joy  дали не се излухме  Mr. Green  на 3-4-о място  Joy

# 83
  • Яко в Матрицата...
Какво очаквате от рейтингО  Whistling Joy  дали не се излухме  Mr. Green  на 3-4-о място  Joy

Важното е да сме около 4-5 процента Joy Ама аз не разбрах - хареса ли ви или не серията? На Ивето май не особено, щом е видяла 3-4 място в листата Joy

# 84

Важното е да сме около 4-5 процента Joy Ама аз не разбрах - хареса ли ви или не серията? На Ивето май не особено, щом е видяла 3-4 място в листата Joy

не бе, просто гледам през очите на турския драг зрител  hahaha hahaha
е, имам и мрън-мрън  hahaha hahaha  

# 85
Здравейте  Hug Hug

Давай разпределението, Ани,  Hug ега ти рускините,  Shocked  песента нещо не ме развълнува, да видим текста и  Grinning

Най- ме шашна каубоя Чачи- много урок е взел с патлаците, много мурафети е научил, че му и ходи  Crazy Crazy

Не ми стана ясно защо тръгна да припиква дувара на Мелек посред нощ...  newsm78 от толкоз напън тя няма ли да се усъмни?

и Ръза/ Давут да не се окаже от нашите? полицай демек, накрая...  hahaha hahaha

Красота  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

Рени, не, не ми хареса серията  Peace

ПП все пак... бях на телефона и не можех да следя превода тук...  Peace Grinning

Последна редакция: вт, 27 сеп 2016, 09:59 от Анонимен

# 86
  • Яко в Матрицата...
Дам, Лу не я е харесала, Ивето има мрън-мрън... Май да не я гледам тогава Thinking Joy Joy

# 87

На мен ми беше по-интересен от първия  Laughing Laughing Laughing Laughing и очаквам по-висок рейтинг  Grinning Grinning Grinning Grinning
Но си имам за мрънкане  Whistling Whistling

# 88
  • Яко в Матрицата...

На мен ми беше по-интересен от първия  Laughing Laughing Laughing Laughing и очаквам по-висок рейтинг  Grinning Grinning Grinning Grinning
Но си имам за мрънкане  Whistling Whistling

Вени Hug Hug, имаме градация Party

# 89
Дам, Лу не я е харесала, Ивето има мрън-мрън... Май да не я гледам тогава Thinking Joy Joy

ако ти дава сърце да пропуснеш брилянтен Чачо  Crazy Crazy Crazy, нИ гледай  Stop Whistling Whistling Joy
Екстра си е дизито  Party Party   Laughing

всички серии ли ще свършват с двамата един с/у друг   newsm78   Joy Joy

Не ми стана ясно защо тръгна да припиква дувара на Мелек посред нощ...  newsm78 от толкоз напън тя няма ли да се усъмни?

като пламне огИня, на кой му пука дали ще се усъмни  hahaha hahaha hahaha

и Ръза/ Давут да не се окаже от нашите? полицай демек, накрая...  hahaha

newsm78 пък може  Party Joy

Общи условия

Активация на акаунт