ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 922
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
2-ри епизод онлайн с руски субове
По-късно и за сваляне  Hug Hug Hug

Разпределение на превода по минути  Hug Hug Hug Hug

1-13 - Тара

13-26 - Непукистката

26-39 - Алексия

39-52 - Вени

52-65  - Ани

65-78 - Ренка

78-91 - Дани Янкова

91-104 - Ася

104-117 - Ети

117-130 - Вивчо

130 до края - Лу

Сега, за да става по-бързо редакцията и проверката  Hug Hug много моля да видиете това  Hug Hug

- хубаво е да ползвате превода на Лили  Peace
- Хасан е Рижавия  Peace
- Джелял е татко, а той се обръща към хората си с чедо
- Аллах е Господ или Бог
- Юсуф е Директора

Моля, превода да е такъв вид  Hug Hug Hug (примерно)  Hug Hug И моля, слагайте запетаите и точките след последната буква и след това интервала.  Hug Hug Hug Hug Сарп, как си?, а не Сарп ,как си? или Сарп , как си?

Йомер, аз ще те пусна.
Но за начало имам едно предложение за теб.

Между теб и Джелял, се е случило нещо, това е видно.
Ти имаш неприятности

Всичко това го пиша, и ви моля, за да се пести време.  Hug Hug

# 91
Ренко,  Heart Eyes Hug и аз съм повече "за" хубав епизод.  Peace не е като да няма пълнеж... ама имаше моменти дето не смеех да мърдам и да пиша из мама... Хубава си е филмчето  Peace Peace

# 92
# 93
  • Яко в Матрицата...

Яяяя, ето какво мислел драгият турски зрител...

Първо място Laughing Party Party Party А в АВ групата е 8,88 - няма такъв кеффф hahaha hahaha

# 94

Първо място Laughing Party Party Party А в АВ групата е 8,88 - няма такъв кеффф hahaha hahaha

Супер приятна изненада! Браво!  Party Party Party Party

# 95
Ренко,  Heart Eyes Hug и аз съм повече "за" хубав епизод.  Peace не е като да няма пълнеж... ама имаше моменти дето не смеех да мърдам и да пиша из мама... Хубава си е филмчето  Peace Peace

Peace абсолютно.  Peace
Много е важно кой какво очаква.  Peace И кой е забравил или не е забравил предните герои на Чачо.  Peace

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 96
  • Яко в Матрицата...

Супер приятна изненада! Браво!  Party Party Party Party

Направо са отвяли китките hahaha hahaha Много се радвам за Чачо и екипа Party

# 97
Олеее, браво... страхотен рейт, нека се радва заслужено екипа  Hug Hug Hug Hug

# 98
Добро утро  Hug

Първи ще сме, много ясно, няма да се даваме Party

А представям си ако Курабия беше забърсала потта на Сарпче с бельото си Mr. Green  Е те тогава щяхме да избием рибата Joy Joy Joy

# 99
Браво бе! Първи, ехааа  Peace Peace  Joy Joy

Grinning Grinning Heart Eyes

Ани, благодаря за разясненията  Hug Hug Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes

# 100
Здравейте  Hug Hug

Давай разпределението, Ани,  Hug ега ти рускините,  Shocked  песента нещо не ме развълнува, да видим текста и  Grinning

Най- ме шашна каубоя Чачи- много урок е взел с патлаците, много мурафети е научил, че му и ходи  Crazy Crazy

Не ми стана ясно защо тръгна да припиква дувара на Мелек посред нощ...  newsm78 от толкоз напън тя няма ли да се усъмни?

и Ръза/ Булут да не се окаже от нашите? полицай демек, накрая...  hahaha hahaha

Красота  Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

Рени, не, не ми хареса серията  Peace

ПП все пак... бях на телефона и не можех да следя превода тук...  Peace Grinning
Аз пък изобщо не усетих и не видях кога тя се впечатли от Сарп   newsm78 newsm78 newsm78 дотолкова, че да го води на специално място и да му споделя разни лични неща /то не че беше нещо кой знае какво, де Rolling Eyes/
А Сарпче уж трябва да стане най-доверения човек на Джелял, а тръгнал да разправя на дъщеря му и негов адвокат колко дедко е лош  smile3506

Но пък Чачко си е супер  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 101
# 102
Ади въпроса  Mr. Green

С какво аджеба, се издържа тая мафия в дизито ни  hahaha hahaha
Няма оръжие, няма дрога, няма контрабанда, няма чипове за не знам що си...  няма части за подводници и совалки  Mr. Green hahaha hahaha  и желание за надмощие над света няма  rotfImbo    а плащат с пачки... за дребни услуги   Shocked   Mr. Green hahaha
Досега само изнудиха един нащастник, дето главата му нямала джобове  rotfImbo   със задлъжняла фирма  newsm78 

# 103
  • Яко в Матрицата...
Обаче песента на руски не ми е ОК, пак погледнах края hahaha hahaha

Иве, ма още нищо ли не са дали за бизнеса на Кабапчията? Може да са много неща, но със сигурност правят контрабанда - я на хора, я на нещо друго Joy Joy Joy

# 104
Ади въпроса  Mr. Green

С какво аджеба, се издържа тая мафия в дизито ни  hahaha hahaha
Скрит текст:
Няма оръжие, няма дрога, няма контрабанда, няма чипове за не знам що си...  няма части за подводници и совалки  Mr. Green hahaha hahaha  и желание за надмощие над света няма  rotfImbo    а плащат с пачки... за дребни услуги   Shocked   Mr. Green hahaha
Досега само изнудиха един нащастник, дето главата му нямала джобове[/i] rotfImbo със задлъжняла фирма  newsm78
Може ли аз, може ли? Flutter

Верният отговор е:
Скрит текст:
с контрабанда на месо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт