ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 840
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Grinning Hug Hug Hug

И на мен много ми хареса серията  Grinning
щот и аз кат Мими гледам само кадри и Чачи без да разбирам нищо  Grinning Peace

# 196
  • Яко в Матрицата...

Фотографът си е спомнил тия дни за Чачо Laughing Ама какво момченце е тук  Joy Joy

# 197
  • София

Фотографът си е спомнил тия дни за Чачо Laughing Ама какво момченце е тук  Joy Joy

Вай, бе  Crazy Crazy Crazy
Колко отдавна ми се струва  ooooh!

# 198
# 199
Добро утрооо!  Hug Hug Hug

Привет! Hug Party

Аннето в болница ще я водят Rolling Eyes

Ако може да я оставят в интензивното без право на свиждане  поне за 33 епизода tooth tooth

Joy Joy Joy Joy Joy  Юх, бе!  ooooh! Joy Joy

Какво, моля?  Praynig Hug Hug Grinning

Здравейте  Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Един юнак е качил песничките на Ичарде в плей листа тук:

https://www.youtube.com/playlist?list=UUx-QgOnk9zC9GIUUYXjO4kQ

Party Party

# 200

Слагам илачи за Бойчето ... гледам, гледам, залежа се нещо нема я  Rolling Eyes

# 201

Слагам илачи за Бойчето ... гледам, гледам, залежа се нещо нема я  Rolling Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Я и аз да добавя!  Grinning Grinning

Преди това една статия, дето обяснява, че рейтингът на 2 еп на Вътре бил рекорден

http://www.sehirmagazincisi.com/Hbr-5411-Icerde-Dizisi-Rekor-Kirdi.html

Party Party Peace

Ей го и  ИлаЧко   Grinning Grinning Hug

Crazy Crazy

# 202
За Мъника  Laughing

Живеем на една улица с този човек, с който всички се подиграват. Този човек имаше много трудден живот. Най-голямата му мечта беше да стане актьор. Сподели с хора от махалата си и те се събраха и решиха да му помогнат. Обиколиха много студия и компании, накрая се е сторил подходящ за "Вътре". Повярвайте, радваше се като малко дете. Прегръщаше всички, все едно е Байрям. Той е човек като ангел, затова не съдете по външния му вид.

# 203
За Мъника  Laughing

Живеем на една улица с този човек, с който всички се подиграват. Този човек имаше много трудден живот. Най-голямата му мечта беше да стане актьор. Сподели с хора от махалата си и те се събраха и решиха да му помогнат. Обиколиха много студия и компании, накрая се е сторил подходящ за "Вътре". Повярвайте, радваше се като малко дете. Прегръщаше всички, все едно е Байрям. Той е човек като ангел, затова не съдете по външния му вид.

Party Party Party Party Party  готин човек!

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  съвършен човек!!  Crazy  Laughing

# 204
  • Sofia, Bulgaria
За Мъника  Laughing

Понякога душевната красота струва повече от външната  Rolling Eyes Sad

# 205
Хилоу на все  Hug

Лу Hug Heart Eyes  Аз в менюто гледам, бе джанъм, не в чуждите чинии Mr. Green

Относно Шейтан - добряк е и много се зарадва като го последвах в Инста Laughing Веднага отговаря на съобщенията си.  И го питах за името (неволно стана, че обърках една буква Blush ) , та ми каза, че това е истинското му име.

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 15:42 от неЖност

# 206
Хилоу на все ooooh!

Лу Hug Heart Eyes  Аз в менюто гледам, бе джанъм, не в чуждите чинии Mr. Green

Относно Шейтан - добряк е и много се зарадва като го последвах в Инста Laughing Веднага отговаря на съобщенията си.  И го питах за името (неволно стана, че обърках една буква Blush ) , та ми каза, че това е истинското му име.

Наистина?  Rolling Eyes И как са могли да го кръстят така?  #2gunfire #2gunfire Все си мислех,ч  етова име може да е дошло по-късно.  ooooh!

менюто е богато  Crazy Crazy Crazy софраджийке  Joy Joy взимай, докато не е дошла джадъ с онази машина  hahaha hahaha

# 207
  • Яко в Матрицата...
Хилоу на все ooooh!

Относно Шейтан - добряк е и много се зарадва като го последвах в Инста Laughing Веднага отговаря на съобщенията си.  И го питах за името (неволно стана, че обърках една буква Blush ) , та ми каза, че това е истинското му име.

Нежи Hug Heart Eyes кой му е Инста... Peace

И на мен ми изглежда добряга... Макар че понякога хората са много жестоки и могат да вбесят и най-добрия човек на света ooooh!

Лу Hug, онова, което си постнала за музиката... Много била хубава музиката, Тойгар е велик, ама това, че на някои диалози и ситуации има музика и то звучаща силно, му иде в повече на автора. Напълно съм съгласна с него. То хем не чувам, хем и като пуснат тия симфонии, отече работата Joy Joy Joy Joy

# 208
менюто е богато  Crazy Crazy Crazy софраджийке  Joy Joy взимай, докато не е дошла джадъ с онази машина  hahaha hahaha
Всичко ще си обера, Ани, ти за мен си го сервирала Mr. Green  Тешеккюр bouquet

# 209
Хилоу на все ooooh!

Нежи Hug Heart Eyes кой му е Инста... Peace

И на мен ми изглежда добряга... Макар че понякога хората са много жестоки и могат да вбесят и най-добрия човек на света ooooh!

Лу Hug, онова, което си постнала за музиката... Много била хубава музиката, Тойгар е велик, ама това, че на някои диалози и ситуации има музика и то звучаща силно, му иде в повече на автора. Напълно съм съгласна с него. То хем не чувам, хем и като пуснат тия симфонии, отече работата Joy Joy Joy Joy

и аз съм съгласна за музиката, на моменти наистина не се чува какво говори Чачи  Joy Joy

ади и малко ашк  Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт