ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 527
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Клунито ме убива с рекламните си стратегии  Joy Joy Joy

кво бе, предлага ти да се хванеш за Сарпчи  Crazy Crazy Crazy
дано и упътване за пускане да има  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

само ББ ще е измислил тая тъпня  Joy Joy

и понеже никой не отрази колежките в заведението на дЕдо, да им отдам заслуженото  Party Party Party Party

https://s16.postimg.org/lc5z1dnhx/erde_1_B_l_m_avi_snapshot_01_4 … _25_2016_10_0.jpg
https://s16.postimg.org/n58vpp8ol/erde_1_B_l_m_avi_snapshot_01_4 … _54_2016_10_0.jpg

Хахаха, и упътване за пускане  hahaha

Много оригинални рекламни площи

Чачо и Бузла не си представям. Naughty

А ББ да вади късмета, че може и без него да остане  Joy и на мен ми е симпатик човека, старае се...

# 586
Здравейте! wavey wavey wavey

Страхотна серия! Чудесна игра! Рейтингът трябва да удари и “Вълците“ и съм почти сигурна, че “Вътре“ ще бъде хитът на сезона. Музиката е много хубава. Голямо попадение е този сериал! Браво! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

И каква стана тя - Давуд влюбен в Мелек, Мерт спи с нея, а тя  се влюбва в Сарп.
Леле, ще има много вътрешни битки при  Джелял. Всички започват да ревнуват от Сарп.
Както каза Лу, Мерт си е един “еничар“. Мръсно играе и е подъл. Как умело използва ситуацията около Йомер, за да натопи Сарп. Ще иска да го проваля винаги, за да го махне от обкръжението на “татко“.
А Сарп, както винаги, още от детски години, ще го спасява. Съдба!

# 587

ти сериозно ли  Shocked Joy

и аз най-после гледам 2епизод  Laughing
имам и въпроси  Mr. Green Mr. Green  а съм само на 36мин  Naughty

Сигурно ли е, че бащата е умрял?  Whistling
Как Сарпчи разбра, че брат му на снимката е на 5?  Mr. Green   що не е на 6 примерно?  Joy
 дЕдо като ходи на свиждане в затвора, с това маскировачно шапе, нали не трябва да си мислим, че няма да го познаят? Mr. Green  само за сянка ще да е, че там се влиза само с ЛК  Mr. Green

и дано покажат откъде оня мазньоч Йомер имаше чеиза на бащата, Mr. Green   че го прати на Сарп  Whistling

да ми отговорите  Crossing Arms Crossing Arms

# 588

ти сериозно ли  Shocked Joy

и аз най-после гледам 2епизод  Laughing
имам и въпроси  Mr. Green Mr. Green  а съм само на 36мин  Naughty

Сигурно ли е, че бащата е умрял?  Whistling
Как Сарпчи разбра, че брат му на снимката е на 5?  Mr. Green   що не е на 6 примерно?  Joy
 дЕдо като ходи на свиждане в затвора, с това маскировачно шапе, нали не трябва да си мислим, че няма да го познаят? Mr. Green  само за сянка ще да е, че там се влиза само с ЛК  Mr. Green

и дано покажат откъде оня мазньоч Йомер имаше чеиза на бащата, Mr. Green   че го прати на Сарп  Whistling

да ми отговорите  Crossing Arms Crossing Arms

И още въпроси - как ще се разбере, че бащата предложи да вземат Сарп. Това е свързано с въпроса дали е сигурно, че бащата е умрял?
Може би точно заради факта, че Йомер знае за Сарп и брат му, Дядо иска да го ликвидира.
Освен това Йомер знаеше и адреса на изчезналия брат,  поне така каза, че го има в кашона, но отнесе информацията в отвъдното, а и Сарп го изпепели.

# 589
  • Яко в Матрицата...

Как Сарпчи разбра, че брат му на снимката е на 5?  Mr. Green   що не е на 6 примерно?  Joy
 дЕдо като ходи на свиждане в затвора, с това маскировачно шапе, нали не трябва да си мислим, че няма да го познаят? Mr. Green  само за сянка ще да е, че там се влиза само с ЛК  Mr. Green

и дано покажат откъде оня мазньоч Йомер имаше чеиза на бащата, Mr. Green   че го прати на Сарп  Whistling

Ще ти отговоря Laughing
Бабато казват, че е умрял... Наблягам на казват Laughing
5 е по-кръгло от 6 Joy Важно е да се покаже, че е по-голям от 3.
Дедо в затвора не е влезнал с ЛК, нали всички рАботят за него hahaha
Виж, Йо откъде има чеиза е една загадка, която ще се реши скоро Joy

# 590

Според мен бащата е жив.  Peace

на другите въпроси не знам отговорите  Joy

# 591

Дедко с тази маскировка беше върха  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз същото нещо се засилих да питам  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Пък и за отвличането знаеше  smile3506 smile3506 И кога е взел телефонния номер на Сарпче  Crossing Arms Crossing Arms Я да го даде насам  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
И други въпроси имам. Мелек и Мерт са израснали заедно, заедно са пораснали. Всички, включително и полицията знаят, че Мелек е доведената дъщеря на Джелял, а за Мерт не знае никой, даже и най-близкото обкръжение на дедко  Thinking Thinking
Накрая, когато прибраха Йомер защо двете полицейски коли отпрашиха и оставиха Мерт сам да го вози в обикновена кола  smile3506
Чудно ми е как ще обяснят раняването. След триковете с пистолета, които показа Сарпче, накрая се оказва прострелян от позашеметения Мерт.

# 592
чок ви благодаря  bowuu bowuu

Ренко  Joy Joy

а като работят всички за него, тия от мобилния оператор що не му снасят, с кой говори Сарпчи  Mr. Green

сега кажете, що колите и на Сарпчи, и на Мелек дойдоха при дЕдо мокри  Laughing  пък при дЕдо не валеше  Whistling  и в гората при директора не валеше  newsm78

после - как бабичката видяла Сарп да казва на дЕдо - татко  newsm78  И тя ли има далекоглед  newsm78

ааа, и тя рече, че няма да загуби сина си, Ейлемка уж щеше да й помага, а после - да му се обадя - не искам!  ooooh!

а видяхте ли как Чачо бърка в огъня с лявата ръка, а вади фотото с дясната  Mr. Green

изгледах 1,34, уморих се  Crossing Arms Crossing Arms  спирам  Joy Joy  

Вениии, съвсем ме ошемети  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  а имам още половин час  Laughing

# 593
  • Яко в Матрицата...
Никъде не се казва, че Мерт е доведен син Peace Дори Мелек каза на Сарп, че няма други като нея, спасени от улицата. Т.е. тайна е връзката им с Мерт. Не знаем точно как са израстнали. Дадоха Мелек като малка да помаха на Мерт. Нищо повече не са открехнали Joy
Виж, за другите питанки около Йо и аз съм любопитна Joy

# 594
  • Яко в Матрицата...
Бабичката hahaha hahaha

# 595

ти сериозно ли  Shocked Joy

и аз най-после гледам 2епизод  Laughing
имам и въпроси  Mr. Green Mr. Green  а съм само на 36мин  Naughty

Сигурно ли е, че бащата е умрял?  Whistling
Как Сарпчи разбра, че брат му на снимката е на 5?  Mr. Green   що не е на 6 примерно?  Joy
 дЕдо като ходи на свиждане в затвора, с това маскировачно шапе, нали не трябва да си мислим, че няма да го познаят? Mr. Green  само за сянка ще да е, че там се влиза само с ЛК  Mr. Green

и дано покажат откъде оня мазньоч Йомер имаше чеиза на бащата, Mr. Green   че го прати на Сарп  Whistling

да ми отговорите  Crossing Arms Crossing Arms

Скрит текст:
Дедко с тази маскировка беше върха  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз същото нещо се засилих да питам  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Пък и за отвличането знаеше  smile3506 smile3506 И кога е взел телефонния номер на Сарпче  Crossing Arms Crossing Arms Я да го даде насам  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
И други въпроси имам. Мелек и Мерт са израснали заедно, заедно са пораснали. Всички, включително и полицията знаят, че Мелек е доведената дъщеря на Джелял, а за Мерт не знае никой, даже и най-близкото обкръжение на дедко  Thinking Thinking
Скрит текст:
Накрая, когато прибраха Йомер защо двете полицейски коли отпрашиха и оставиха Мерт сам да го вози в обикновена кола  smile3506
Чудно ми е как ще обяснят раняването. След триковете с пистолета, които показа Сарпче, накрая се оказва прострелян от позашеметения Мерт.

Що реши, че не го познават?  Thinking Thinking Това, че не го показват, не значи, че не го познават. Говоря за обкръжението на дЕдко. За полицията не знам. И в оригинала го познавах, но не го показваха.

# 596
Никъде не се казва, че Мерт е доведен син Peace Дори Мелек каза на Сарп, че няма други като нея, спасени от улицата. Т.е. тайна е връзката им с Мерт. Не знаем точно как са израстнали. Дадоха Мелек като малка да помаха на Мерт. Нищо повече не са открехнали Joy

ама дЕдо каза, че са растели и пораснали заедно и сега чак е време да се разделят и повече да не се виждат, демек досега не са се разделяли и са се виждали  Joy Joy Joy
куките знаят за Мелек, чак характера й знаят, а никой от тях не е светнат за съществуването на Мерт  Joy Joy

# 597
  • Яко в Матрицата...

ама дЕдо каза, че са растели и пораснали заедно и сега чак е време да се разделят и повече да не се виждат, демек досега не са се разделяли и са се виждали  Joy Joy Joy

Виждали са се, но другите не са ги виждали Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 598

Виждали са се, но другите не са ги виждали Mr. Green hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  и аз така си помислих  hahaha

# 599
  • Яко в Матрицата...
Ама като нищо може да си спретнем още едно гледане  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт