ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 5 [221]

• 49 509
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Ама като нищо може да си спретнем още едно гледане  Joy Joy Joy Joy

нИдей  Stop  от търсене на логика и грешки в суба, не ми остава време да си блея в Чачо  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha  Я дайте да караме на снимки и гифове   hahaha hahaha hahaha

# 601
Никъде не се казва, че Мерт е доведен син Peace Дори Мелек каза на Сарп, че няма други като нея, спасени от улицата. Т.е. тайна е връзката им с Мерт. Не знаем точно как са израстнали. Дадоха Мелек като малка да помаха на Мерт. Нищо повече не са открехнали Joy
Виж, за другите питанки около Йо и аз съм любопитна Joy
Да никой не е казал, че Мерт е доведен син. То никой и не знае за него. Но Джелял им каза точно това - "Деца, заедно растяхте, заедно пораснахте..." Как заедно пък всички знаят за Мелек и никой не знае за Мерт  smile3506

# 602

ти сериозно ли  Shocked Joy

и аз най-после гледам 2епизод  Laughing
имам и въпроси  Mr. Green Mr. Green  а съм само на 36мин  Naughty

Сигурно ли е, че бащата е умрял?  Whistling
Как Сарпчи разбра, че брат му на снимката е на 5?  Mr. Green   що не е на 6 примерно?  Joy
 дЕдо като ходи на свиждане в затвора, с това маскировачно шапе, нали не трябва да си мислим, че няма да го познаят? Mr. Green  само за сянка ще да е, че там се влиза само с ЛК  Mr. Green

и дано покажат откъде оня мазньоч Йомер имаше чеиза на бащата, Mr. Green   че го прати на Сарп  Whistling

да ми отговорите  Crossing Arms Crossing Arms

Скрит текст:
Дедко с тази маскировка беше върха  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И аз същото нещо се засилих да питам  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Пък и за отвличането знаеше  smile3506 smile3506 И кога е взел телефонния номер на Сарпче  Crossing Arms Crossing Arms Я да го даде насам  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy
И други въпроси имам. Мелек и Мерт са израснали заедно, заедно са пораснали. Всички, включително и полицията знаят, че Мелек е доведената дъщеря на Джелял, а за Мерт не знае никой, даже и най-близкото обкръжение на дедко  Thinking Thinking
Скрит текст:
Накрая, когато прибраха Йомер защо двете полицейски коли отпрашиха и оставиха Мерт сам да го вози в обикновена кола  smile3506
Чудно ми е как ще обяснят раняването. След триковете с пистолета, които показа Сарпче, накрая се оказва прострелян от позашеметения Мерт.

Що реши, че не го познават?  Thinking Thinking Това, че не го показват, не значи, че не го познават. Говоря за обкръжението на дЕдко. За полицията не знам. И в оригинала го познавах, но не го показваха.
Ами Давуд не знаеше за него. Щеше да го гръмне като едното нищо  Whistling Whistling Whistling

# 603
  • Яко в Матрицата...
Ако си спомняте от филма на Лео, там мафиозО си имаше и друга къртица, и записваше всички разговори с Мат Деймън (че не му помня името)... Та, не са ни показали още всичко Peace

# 604
чок ви благодаря  bowuu bowuu

Ренко  Joy Joy

а като работят всички за него, тия от мобилния оператор що не му снасят, с кой говори Сарпчи  Mr. Green

сега кажете, що колите и на Сарпчи, и на Мелек дойдоха при дЕдо мокри  Laughing  пък при дЕдо не валеше  Whistling  и в гората при директора не валеше  newsm78

после - как бабичката видяла Сарп да казва на дЕдо - татко  newsm78  И тя ли има далекоглед  newsm78

ааа, и тя рече, че няма да загуби сина си, Ейлемка уж щеше да й помага, а после - да му се обадя - не искам!  ooooh!

а видяхте ли как Чачо бърка в огъня с лявата ръка, а вади фотото с дясната  Mr. Green

изгледах 1,34, уморих се  Crossing Arms Crossing Arms  спирам  Joy Joy  

Вениии, съвсем ме ошемети  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  а имам още половин час  Laughing

Той посегна с едната, запари му и после бръкна с другата  Peace
Това с мокрите коли е интересно  Laughing Laughing Laughing Laughing Аз не го бях забелязала  Peace
А Сарпче като отиде да говори със собственика на кафенето как беше приготвил точно парите за шест месеца предплата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 605
  • Яко в Матрицата...
Ааа, каза че са повече парите Joy Joy Joy

# 606
Ааа, каза че са повече парите Joy Joy Joy

да, така каза  Laughing

в огъня посегна първо с дясната и я дръпна, после хваща снимката с ръката, на която е часовникът му, а я разтръска с другата  Laughing Laughing

# 607
аз сега гледам 2-ри епизод и имам отговор на на някои въпроси.

Освен това Йомер знаеше и адреса на изчезналия брат,  поне така каза, че го има в кашона, но отнесе информацията в отвъдното, а и Сарп го изпепели.

Не е казал, че го има кашона. Не знам кой превод гледаш.  Peace
Каза дадох ти адреса в преносен смисъл. Адреса (виновника) е Джелял. Това има предвид. Не, че букавлно знае адреса на Мерт.  Peace

# 608
аз сега гледам 2-ри епизод и имам отговор на на някои въпроси.

Освен това Йомер знаеше и адреса на изчезналия брат,  поне така каза, че го има в кашона, но отнесе информацията в отвъдното, а и Сарп го изпепели.

Не е казал, че го има кашона. Не знам кой превод гледаш.  Peace
Каза дадох ти адреса в преносен смисъл. Адреса (виновника) е Джелял. Това има предвид. Не, че букавлно знае адреса на Мерт.  Peace

Супер! Благодаря за уточнението, наистина помислих, че Йо каза за адрес, но верно е , че е в преносен смисъл.Аз го приех дословно, много смешно като блея и не чета правилно! smile3555

Защо ми се струва, че когато Йо се качи в колата при Мерт, те се спогледаха, все едно се познават, но се появи Давуд........ А защо пък Давуд бе точно в тази кола?

# 609
Димана ти що реши че Мерт спи с нея/Мелек/........ Rolling Eyes Rolling Eyes

ДжадЪ...........аз мога ти отговоря само на най-първиО въпрос....... Blush  трушиите са ми вечи готови.............. Peace  Party Party Party

Страшни сте бе........... Hug Hug Hug  ейвала........всичко видели и засекли ...... Peace  а аз само по Сарпчи блея и ич друго не видя......... ooooh! Joy Joy Joy Joy

Докато се изкажЕм и 18 нови отговора......... Shocked Joy Joy Joy Joy

# 610
 Party Party Party Party

İçerde 3. Bölüm 3. Fragman

# 611
Скрит текст:
чок ви благодаря  bowuu bowuu

Ренко  Joy Joy

а като работят всички за него, тия от мобилния оператор що не му снасят, с кой говори Сарпчи  Mr. Green

сега кажете, що колите и на Сарпчи, и на Мелек дойдоха при дЕдо мокри  Laughing  пък при дЕдо не валеше  Whistling  и в гората при директора не валеше  newsm78

после - как бабичката видяла Сарп да казва на дЕдо - татко  newsm78  И тя ли има далекоглед  newsm78

Скрит текст:
ааа, и тя рече, че няма да загуби сина си, Ейлемка уж щеше да й помага, а после - да му се обадя - не искам!  ooooh!

а видяхте ли как Чачо бърка в огъня с лявата ръка, а вади фотото с дясната  Mr. Green

изгледах 1,34, уморих се  Crossing Arms Crossing Arms  спирам  Joy Joy  

Вениии, съвсем ме ошемети  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  а имам още половин час  Laughing
 [/i]

джадъ бе, тя бабичката нямаше предивд това "татко"  Peace Тя говореше за това как Сарп е казал "татко" за собствения си баща... Там като прочете надписа на снимката нали каза "татко" ..

споко, само ти имаш далекоглед  Naughty Naughty Joy

# 612

aма това е втория фраг бе, джадъ  Thinking

# 613

ДжадЪ...........аз мога ти отговоря само на най-първиО въпрос....... Blush  трушиите са ми вечи готови.............. Peace  Party Party Party

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

е аз кво съм виновна, че лъжат  Joy Joy Joy Joy

# 614
  • София

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

е аз кво съм виновна, че лъжат  Joy Joy Joy Joy
Има една играчка повече в ръцете на Мерт

Добър вечер, ято  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт