Фотография - 83 тема

• 53 792
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Приказни парижки кадри!
ПП Нещо шишета да ти се намират?  Laughing

# 601
Леле главата ми ще се пръсне не знам за вас .. като съм в творчески застой бива ама като имам 100 идеи и се чудя коя да почна се оказа по-зле...  #Crazy #Crazy #Crazy

Да не съм капо малко диагонални контрасти

Cologne by Photo Cafe, on Flickr

# 602
Аз вече си ги записвам Simple Smile , че не става винаги да се изпробва някоя идея, а ги забравям после.

Ако някой се интересува от сватбена фотография или му е интересно...

Надявам се да го качи като видео, но малко ме съмнява да стане де.

Поздравявам всички за хубавите снимки!

# 603
...като съм в творчески застой бива ама като имам 100 идеи и се чудя коя да почна се оказа по-зле...  #Crazy #Crazy #Crazy
Нещо такова съм и аз тия дни,чудя се кое по-напред,и имам чувството,че нищо не върша Crazy Захванала съм се с хиляда неща едновременно Confused Подреди си приоритетите,Лени  Wink  Hug

plm_79,сега като каза виждам,че дори линка,който пуснах не е активен,а от страницата ми във ФБ направо е изчезнал  Rolling Eyes  Аз чакам снимките с нетърпение.Тази жена направо си превъртя брояча на камерата от снимане.  Crazy Толкова много снима,че направо ми се зави свят.И то снимаше като картечница по 2-3-4 кадъра в секунда  Mr. Green

Две моделки от мен  Laughing
На втората,нещо неестествено или недооправено да ви стои!?

She's got the look

Autumn days

# 604
Аз приоритетите съм си ги подредила, с планиране нямам никога проблеми.. това са неща извън приоритетите ..
 по другото работата е свършена ... по-скоро се чудя с кой от проектите изобщо да се заема за следващата година, но и това ще стане .. всичките са ми много на сърце и знам че ще ги вместя в програмата ..
... хайде давайте коледни работи .. мене вече ме тресе  #Crazy

# 605
  • София
Аз чакам зимни снимки Simple Smile

Манастирът Св Параскева в Клисура (до Банкя)

DSCF5020 by Elka Ganeva, on Flickr

DSCF5047 by Elka Ganeva, on Flickr

# 606
ПП Нещо шишета да ти се намират?  Laughing
Винаги!
Шише за теб и коледно присъствие в кадъра за mamaSunshine Laughing

# 607
ОО момичета прекрасни сте Simple Smile и чудни настроения
Вейда  #Crazy #Crazy #Crazy

Елл втората е много хубава браво Simple Smile

аз ще ви досадя с нещо пак .. в мой стил кръстих - го "Гръбнак на вярата"
И между другото наскоро с някой от групата тук си говорихме за реално използваемо ИСО - кадъра е на 6400 ИСО.. и лично мен не ме дразни особено макар леко да се вижда зърно  bouquet

# 608
На втората,нещо неестествено или недооправено да ви стои!?

Фонът ми е неестествено "мазен", вижда се между двата ствола в дясно много.

# 609
  • София
Вейда, много ми е интересно да съпоставям едни и същи обекти снимани с различни обективи. И двете снимки са много хубави и различни.

Аз още нямам коледни кадри. Ето нещо от края на лятото:

# 610
Нервен_Хамстер,благодаря  Hug
Много си играх с повечето снимки от тази серия,за които неправилно избрах локацията.На заден план имаше коли,бусове,преминаващи хора  Tired Но това дърво ми беше много интересно,а и детето беше на кеф да позира  Mr. Green
Това са преди и след:

Autumn days

# 611
Момичета край .. имам си нов любим кадър  Joy Joy Joy
Колко е хубаво когато някой кадър ти напомня за преживяното докато си го правил .. добър или не ако ти носи тази емоция това е важно .. за това обичам да снимам и вече не ми пука нито за конкурси нито за нищо .. остава ми спомена

Мери мъничко може да десатурираш лицето и да изрежеш една идея в ляво  bouquet

# 612
mamaSunshine,страхотна перспектива и с това надничащо слънце...как да не ти стане любима!Страхотен кадър! И "Гръбнака" - също Heart Eyes bouquet  Благодаря ти за коментара,направи ми впечатление,че лицето е червендалесто,ще ги поправя и двете неща  bouquet

Втората на ЕЛЛ,с църквата също е разкошна - тази процеждаща се светлина Heart Eyes Много ми харесват такива кадри  Heart Eyes
Лолита,и аз с благодарност за снежинките  Hug bouquet
Заиграх се снощи с тях,много хубаво е направен файла  Peace
Като сте казали зимни снимки,да започваме... 
☃ First snow...Christmas is coming! ☃ 

Последна редакция: ср, 23 ное 2016, 16:44 от SunshineMery

# 613
Неестествени ми стоят тези снежинки, тези са от пака по-назад в темата, нали? Рисувани са изкуствено (не е текстура на истински сняг). А пък и по лицето трябва да се остави някакво количество снежинки сякаш, много е чисто Grinning

# 614
Да,от файла,който Лолита пусна са  Peace А имам от миналата година и едни на Флорабела,ако някой се интересува...Честно казано,до скоро дори не предполагах,че подобни снимки са с текстури и лейъри  Embarassed Мислех,че скъпите и хубави апарати си хващат снега точно по този начин.Незнам,на мен не ми правят лошо впечатление и ми харесват как стоят. Peace

Общи условия

Активация на акаунт