Избор на училище след 4-ти клас в Пловдив

• 93 182
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Здравейте, ако може някой да ми изпрати  тест по български за кандидатстване в СУ "Патриарх Евтимий" на mariapavlova7@abv.bg. Благодаря предварително! Поне формата да ми се изясни Simple Smile.

# 421
Може ли и на мен да прати някои тестовете? val_1@abv.bg Благодаря Blush

# 422
  • Пловдив
И аз съм с молба за тестовете по математика от "Патриарх Евтимий" mim29@abv bg
Няма ли вариант да се качат тук, тъй като явно интерес има и поледните страници се изписват с молби за споделяне на тези тестове?

# 423
Здравейте! Ако може и на мен : iliana_gadeleva@yahoo.com
Ако някой има и материали за БЕЛ също ще се радвам. Там също ли е толкова засилен наплива  и ако никой няма материали може ли да ми кажете какъв е формата на изпитите? Предполагам са доста по-сериозни от тези на СБНУ по БЕЛ и математика.

Благодаря!

# 424
А някой получи ли въобще, аз нищо за съжаление Confused

# 425
А някой получи ли въобще, аз нищо за съжаление Confused
Аз Ви изпратих, както и на останалите преди Вас, които поискаха. Сега изпращам отново, пишете ми дали сте получили

# 426
Мисля, че питането ми не е за тази тема, но не намерих по-подходяща
Препоръчайте школа от която сте доволни за подготовка по БЕЛ за 6 клас /без 21 век/
Повечето са за 7

# 427
  • Пловдив
Здравейте. Пускам предполагаеми отговори на състезанието по математика днес от СУ Патриарх Евтимий.
1-Г; 2-Б; 3-Б; 4-В; 5-А; 6-Г; 7-Б; 8-В; 9-А; 10-Б; 11-Б; 12-А; 13-В; 14-Г; 15-Г; 16-А; 17-В; 18-Б; 19-А; 20-друг отг-16

# 428
Точно това са верните отговори.

Относно школа по български за шести клас - ето на това попаднах случайно вчера. Публикувам, без да имам наблюдения и мнения. Само като информация.
http://www.balan-center.com/bg/%D1%88%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%B8-%D … D1%81%D0%BA%D0%B8

Моля, ако някой има мнение да сподели.

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 07:40 от mama furia

# 429
Изненада ме творческата задача на изпита по български език в Патриарха. Други години имало ли е подобно задание или е за първи път?

# 430
  • Пловдив
Благодаря за отговорите! Имам колебания обаче относно отговора на зад.11. Малко неясно ми се струва условието... с това или, или? Или аз просто задълбавам...

# 431
Зад. 11 През гората са 4 варианта, а през планината 9. Общо 4+9=13. Мисля, че това или... или... е много коректно поставено, за да не се броят варианти, при които се стига до гората и после се връща, за да мине през планината.

# 432
  • Пловдив
Да, има логика в това , но все пак задачата ми се стори доста елементарна за 3т., ако наистина това е отговора .

# 433
Все пак това не е материал, който се изучава в училище. Недостатък е, че задачите са с 1, 2, 3, 4 и 5 т. и се получават много близки резултати. Но  не мога да отрека, че състезанията са достатъчни като ниво, за да се направи подбор и нивото да е по-високо в първите четири паралелки.

# 434
  • Пловдив
Да, има логика в това , но все пак задачата ми се стори доста елементарна за 3т., ако наистина това е отговора .

На мен за 20 задача ми се виждат много 5 точки. Лошото е, че не разглеждат черновите на децата, а само бланката с отговорите Sad

Общи условия

Активация на акаунт