Бихте ли споделили подготовката за сватбата си с непознати?

• 1 399
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте, бъдещи булки!

Преди 3 години при мен всичко се разви много бързо - смяна на мъж, смяна на жилище, пътуване в чужбина, предложение за брак там и 2 месеца по-късно - се подписахме Simple Smile Сватба не сме правили, но пък спретнахме едно доста весело събиране с най-близките. Организирахме всичко точно, както искахме - взехме се през декември, при това на петък 13-и, пихме бира, вместо шампанско, в Ритуалната зала, при това от халби, изрисувани с черни котки. Имахме "сватбена торта", която се оказа абсолютен гаф, но пък всички не спряхме да се смеем. Но... макар цялата лежерна ситуация и малкото гости, имаше някои леееееко нервни моменти. Като търсенето на роклята (която открих съвсем случайно след работа, на витрината на магазин, 2 седмици преди подписването). Та си мисля... колко полезно е всяко едно споделяне на опит и съвети от вече минали по този път. Но и колко ценни могат да бъдат коментарите в процеса на цялата подготовка.

Ето го и моето питане (простете, че първо започнах с този разказ, но ми се искаше малко... да се запознаем, да не нахлувам така грубо сред вас и вашите трепети Simple Smile - бихте ли споделили с непознати подготовката за този толкова важен за вас ден? Бихте ли допуснали някой непознат да обикаля с вас магазини, агенции, ресторанти и т.н. и заедно да подготвяте виртуален дневник, който да бъде публикуван онлайн?

Целта на темата ми е да разбера какви са нагласите сред вас, до колко лично и интимно приемате този ден и всичко около него, до каква степен бихте се съгласили да бъдете показани в едно подобно "виртуално риалити", достъпно до по-широк кръг от хора.

# 1
Аз съм се омъжила вече, но не бих нито тогава нито сега, ако ми предстои.
Да го обсъдя с непознат плановете си може, но да ходя с него по магазините и да си говорим коя рокля ми харесва или дали в другата не ми изглежда голямо дупето примерно не мерси...

# 2
Отначало не разбрах точно какво питате.

Та не - българите не са готови да се изтъпанят виртуално какви подготовки правят. Първо защото после негативните коментари са повече, подигравките са смазващи. Второ гледаме подобни чуждестранни предавания, но там има голямо рязане и монтиране на заснетото. Трето - подготовката за сватба не е само иху аху а е и доста изнервящо изживяване. Айде няма нужда да ме гледат напрегната разни не чак толкова доброжелателни хора.

Евентуално ако се плаща за снимките може и да има навити.  Mr. Green

# 3
Целта на реалитата е да има сеир и драма,иначе никой няма да ги гледа. Не вярвам някой да се навие да го снимат,освен ако не предлагате някаква баснословна сума!
Но със сигурност след това ,,главните герои,, ще бъдат оплюти!
Най-много да разбиете някое семейство..

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 09:49 от Just_Me87

# 4
Имаше такaва реалити поредица по btv през 2009 - Такъв е животът - Сватбата, така че идеята не е нова. Винаги се намират желаещи да се показват пред широката аудитория, все пак сватбата е голямо събитие. Аз лично не бих участвала.

# 5
Благодаря Ви за отговорите Simple Smile

Пожелвам на всички Вас прекрасни сватбени емоции!

# 6
Благодаря Ви за отговорите Simple Smile

Пожелвам на всички Вас прекрасни сватбени емоции!
Отдавна сме ги ,,минали,, тези моменти,но за 100 бона,може да повторим с жената.. хах Mr. Green Mr. Green Wink

Общи условия

Активация на акаунт