След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 28 082
  • 753
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.startv.com.tr/canli-yayin
от тука гледам аз

# 212
  • Perla
Благодаря!  Hug Hug Hug

# 213
То беше ясно,че Звездите ни го говорят  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

В тоя живот могат да пропуснат Joy в предния щом е имало Елбар Joy пропуснали сме си късмета,че не сме живяли тогава да им се радваме  hahaha
А дали в предния живот е имало такой чудо кат Гупата  newsm78 Joy

А, то оставаше и в предишните животи да размахва астралното си аз, не ни стига, че в сегашния ни се криви от всеки ъгъл  Mr. Green

Верко, приготвяй за тайфата кърпички, памперси, каквото искат, ама да не забравиш за нас да вземеш пуканки - повечко  Joy  Joy  Joy

за кой не му помогнат кърпичките съм ви сложила и по една попивателна кърпа  hahaha hahaha hahaha т.х-то е отдолу има цял запас  Joy

Дидко за нас  Mr. Green

викам да вземеме и такова  Joy Joy ако ни дразни Йо да му мятаме стрелички  hahaha hahaha

# 214
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Дани  Hug

Ей къде било заровено кучето - космически са свързани нашите, няма шест-пет  35  35  35 Ако не сега, в някой друг живот ще са заедно, няма страшно hahaha hahaha hahaha

Сега остава и ние да сме живи в този друг живот, че да видим това, и щастието ще е пълно! Laughing

Аз съм най-простителна и добричка, още в тази серия искам Дефненцето да му прости! Горд е, принципен е, категоричен е, но му е било трудно да приеме, че любимата жена крие такава лъжа. Когато обаче разбра, че не може без тази любима жена, призна грешката си. Ще се бори за втори шанс, аз ако бях, бързо щях да му го дам! Това е Йомер Ипликчи, който няма да тръгне да доказва любовта си, ако нея я няма, ако не е простил, ако не е разбрал, че е сгрешил!

Щях да го приема, ако той наистина след като разбра грешката си, се върна да се извини и да си върне Дефне. Но в случая, ако не беше Синан да го накара да се върне и то заради фирмените дела, дали щеше да го направи? Ами, не. Щеше още да си се излежава под римското небе и щеше да сменя римските девойки Tired
Аз достатъчно защитни речи произнесох, затова с две думи, ако успея  Wink - той считаше, че е проиграл шанса си. Щеше да я остави да се излекува от болката, а той щеше да си живее със своята болка. Но тя му "падна в ръчичките". При тези обстоятелства щеше да е непростимо Йомер да не се помъчи да я спечели обратно - неомъжена е, свободна, красива, желана, обичана, неговото Дефне.
Ха, Дани, а е ако и след като му "падна в ръчичките" беше се врътнал и оставил, тогава и пет сезона мъчения нямаше да ми са достатъчни  Mr. Green Joy Joy

Да, калпав аргумент от моя страна в негова защита - тя му падна в ръцете, той не отиде да я търси, няма плюс за него в тази работа. Защо не се е върнал по-скоро, а му е отнело една година и той не се върна самоволно - не знам, просто си мисля, че наистина си е мислил, че е изгорил мостовете за връщане. Страхът, че някой по-достоен е спечелил сърцето на Дефне, също го е спирал. Интересно ми е да видя как ще обясни самият той това.
Ето това ми беше мисълта  Peace  Няма как да се изкарат нещата, че веднага щом е осъзнал грешката си, е направил всичко по силите си, за да я върне при себе си. Съдбата трябваше да му я поднесе на тепсия, за да я поиска отново. Инак чудесно схващам всичко, не е нужно потретване  Peace

# 215
Сис, много си нежна с тия стрелички  Mr. Green Joy

# 216
А така, заредени сме, може да почва  Joy  Joy  Joy
Тери, това само за загрявка, после ще караме по същество  hahaha  hahaha  hahaha
Оф, аз от сега още цикля  Mr. Green

# 217
Аз съм готова  Twisted Evil

# 218
  • У Диспансера ...♥♥♥

На закачете му и мишената на гърба  Joy Joy Joy

# 219
Е, как може и на озета да има реклами. На други сериали я пуснат една реклам за цялото време на излъчване, я не  ooooh! Ама нашия сериал нали е нерейтингов, та затова редуват 5 минути серия, 15 реклами  Crossing Arms Mr. Green

# 220
 ooooh! ooooh! ooooh! сега прочетох при рускините,че от групата на МИЛА няма вече да правят превод на сериала,жалко техния превод беше най-читав от на другите групи

# 221
Е, как може и на озета да има реклами. На други сериали я пуснат една реклам за цялото време на излъчване, я не  ooooh! Ама нашия сериал нали е нерейтингов, та затова редуват 5 минути серия, 15 реклами  Crossing Arms Mr. Green
Е винаги е имало реклами, или в и половина или в без 15  Peace
Може да почнем в и 45  newsm78

# 222
ooooh! ooooh! ooooh! сега прочетох при рускините,че от групата на МИЛА няма вече да правят превод на сериала,жалко техния превод беше най-читав от на другите групи
Джонката превежда за 2 дена, аз даже в повечето случаи си гледам само неговите преводи, И без това с руския сме на Вие  Mr. Green Joy

# 223
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Всички ревете, че Дефа трябва много му се дърпа на Йо, ама в същото време ги искате след 2 серии събрани  Mr. Green Mr. Green Mr. Green еййй и вие ще му простите всичко на Ипликчито  hahaha hahaha hahaha
Ма остави ги, лицемерки такива  Mr. Green
Как и закача китка зад ухото, палавник такъв  hahaha hahaha hahaha

Ирка  Hug Heart Eyes
ухажва я ще иска да я целува  hahaha hahaha hahaha

# 224
Джонката превежда за 2 дена, аз даже в повечето случаи си гледам само неговите преводи, И без това с руския сме на Вие  Mr. Green Joy
верно,него го бях забравила съвсем  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт