След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 801
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • У Диспансера ...♥♥♥
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=944448.new#new
Новата тема Hug Hug Hug

# 736
# 737
  • в подножието на планината
Е, не си променя линията на поведение Великопелни, даже още повече се надува като пуяк  Mr. Green Сега като разбере и какво крие в кутията Дефненцето, ще литне от щастие, че не го е забравила  Mr. Green
Ще стане още по самоуверен и дразнещ... Mr. Green

# 738
  • София

И что ты сделаешь?Кого выберешь?Меня или себя?

newsm78 от този надпис ми изглежда ,че Йо пише по стената

И аз мисля, че е Йомко. Heart Eyes

# 739
Е, не си променя линията на поведение Великопелни, даже още повече се надува като пуяк  Mr. Green Сега като разбере и какво крие в кутията Дефненцето, ще литне от щастие, че не го е забравила  Mr. Green
Виви,той най-вероятно и затова се е надул  Mr. Green

# 740
  • София
Защото вижда реакцията й и това му харесва. Тя доказва, че той още има въздействие в/у нея и то голямо. Heart Eyes Хитър е той. Разбра, че е необходимо да е близо до нея и ще постигне това, което иска.

# 741

Йомко се гордее с нея, пък Памир като куче пред месарски магазин  Mr. Green
hahaha hahaha hahaha Peace

# 742
Уникалниии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сладурчето ми той  Crazy Crazy Crazy И Седа ревнува Синошим  Flutter Flutter

# 743
# 744
  • София
Уникалниии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:
Сладурчето ми той  Crazy Crazy Crazy И Седа ревнува Синошим  Flutter Flutter
Е, как ще са уникални? Посредствени актьори, които даже клонят към бездарни. Имат сцени с над 2млн. гледания за 2-3 дена, ама това е, защото не могат да играят. Mr. Green

# 745
Защото вижда реакцията й и това му харесва. Тя доказва, че той още има въздействие в/у нея и то голямо. Heart Eyes Хитър е той. Разбра, че е необходимо да е близо до нея и ще постигне това, което иска.

Аз няма се оплача  Heart Eyes  Joy  Joy  Joy Колкото по-скоро, толкова по-добре  Heart Eyes

# 746
  • София
Ще го кажа, ама не ме стреляйте. newsm43
Според мен във финалната сцена Йомер вижда жената от Италия (от сцената под душа). Rolling Eyes

# 747
"Според мен не от мен от себе си се страхуваш, защото не можеш да се владееш( контролираш)" казва Йо на Дафинка, брей колко е самоуверен  Mr. Green

# 748
  • У Диспансера ...♥♥♥
Дани, той дори не знаеше, че тя работи в същата сграда, докато не падна в ръцете му. Не искаше и да знае къде е тя и какво прави. Като се настани собственически на стола и, не искаше разговор, искаше да разбере има ли някой в живота и. Когато Дафа влезе в кабинета му, самодоволно реши, че обидата и е минала.
Разбирам, че носите от девет кладенеца вода да го избелите фръцльо, но той си призна част от грешките, време и вие да приемете, че не е безгрешен  Joy  Joy  Joy
Нивгъж  Stop Joy Joy

# 749
  • в подножието на планината
Ще го кажа, ама не ме стреляйте. newsm43
Според мен във финалната сцена Йомер вижда жената от Италия (от сцената под душа). Rolling Eyes
Тц...пепел ти на клавиатурата... Rolling Eyes  според мен е още рано... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт