След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 802
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • в подножието на планината
Не ма Hug на Кадир Laughing нали и той е в петък Laughing Карато му бих шута Mr. Green
Аха, ама там имам да наваксвам две серии, па нямам време... ooooh!

# 706
Дани, Hug Heart Eyes успокой топката, не се впрягай толкова... spoko spoko hug hug
Илденце  Heart Eyes Hug аз съм спокойна, ама усетих, че попрекалих с включванията и затова викам да се поспра малко. Аз имам тази слабост да си казвам гледната точка винаги, когато някой си каже неговата и тя е различна от моята. Викам чакай и аз да кажа как виждам нещата и попрекалих, според мен.
Скрит текст:
Скрит текст:
Същи Ипликчи Laughing Heart Eyes

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Ясно е че в този сезон и двамата са променени и точно това е интересното  Peace. И аз не искам да се гонят дълго и само отдалече да се гледат като котараци  Whistling ама нека и двамата имат смелостта да се изправят срещу новите Дефне и Йомер и да признаят грешките си, че ина двамата не са малко  Naughty
Дани за поста ти  Peace
Peace И за твоя пост. И двамата са променени. Йомер разбра грешката си, но характерът си е характер. Самоуверен и решителен мъж, пристъпва към действие. Не винаги оценява правилно ситуацията, затова подходи твърде самоуверено към Дефне. Това го признавам и аз, но не мога да му се ядосам - човекът не губи време, иска да говори с нея, очаква реакция. Дефне мълчи. Той все още не е наясно какво се крие зад това мълчание. Но на паркинга тя му показа какво се крие зад това мълчание. Сега искам да видя какво ще направи Йомер.
Когато видя поражението от неговата любов върху Дефне, сега искам да видя как ще продължи да се бори за нея.

Той все още не е видял и разбрал всичките поражения. Предстои му среща с Исо, а това ще бъде повече от влакова катастрофа.
Peace  Tired
Само дано не му спести нищо от това, което е преживяла Дефне. Дано тогава Йомер си даде сметка колко го е обичала, след като е успяла да стане бледа сянка на себе си. Не знам как ще и се реваншира за ужасната година, която е преживяла, заради неговите инат и гордост Tired ooooh!
Това изречение ме подтикна да ви попитам вие не смятате ли, че и Йомер е страдал тази една година. Като че ли само Дефне страда? Ако не бяха жените под душа, сигурно щяхте да приемете, че страда. Сериозно обаче ви питам наистина ли мислите, че Йомер не страда и не е страдал през тази една година? Не го ли виждате като жертва на обстоятелствата и на родата, както казаха Диди и Ирка. Да, той реши да разтрогне брака след сватбата, но какво да направи като не може да приеме да бъде лъган така. Отне му време да осъзнае, че любовта е по-важна от гордостта, но какво да направи той - това е неговият характер. Той страда заради лъжата и заради характера си, но страда, а вие сякаш не виждате неговото страдание.
Ми, страдал е, естествено, но как да съжаля някой, който доброволно и без натиск сам е избрал този живот, това страдание........можеше да постъпи по друг начин - не е като да е нямал избор. Не случайно казваме, че се е самонаказвал, доброволно е  Peace
Значи съгласие по въпроса за страданието му имаме, разликата е в нашата реакция. Разбрах. Аз пък мога да съжаля човек, който сам се е поставил в трудно положение, защото разбирам, че понякога има неща в характера ни, които ни причиняват страданията и е нужно време да се променим.

Вашата теза е "Той си е виновен, да си страда!" Ами тогава може да отнесем същото за Дефне "Тя си е виновна, да си страда. Знаеше, че не бива да лъже, но лъга!" Трябва да мерим с еднакъв аршин. Казваме, че любовта ѝ я оправдава за лъжата, значи любовта на Йомер трябва да го оправдае за жените, за гордостта и бягствата.
Тя мълчеше за да не му разбие света, много я беше страх да не му причини тази болка,
Скрит текст:
не случайно в 52 серия Дефне каза на Нихан, че някога след време ще му каже, когато вече няма да боли толкова ( а дали може да се получи, не знам). И да, това беше от любов, защото тя, ако не го обичаше много лесно можеше да го затсреля с истината и да си тръгне, за да се освободи от тежестта на тая тайна, която я убиваше бавно Tired Peace
Но не виждам връзка между любовта на Йомер и жените, затова няма как да го оправдае в моите очи. А за бягствата Диди в предния си пост много добре каза, че Йо бяга винаги когато стане трудно - предпочита да се скрие, да си ближе раните, вместо да се изправи лице в лице с проблема и да го реши Peace
Пак му я причини тази болка, само че двойна, защото той се довери, обикна и предложи брак, което за него е много. Никога не се е откривал пред никого и когато го направи, осъзна, че е забъркан в една огромна лъжа без да има представа.
Причини така е, не беше момента, така е  Peace това беше необмислено, спонтанно реши да му каже. Как само я задушаваше тая тайна, как не можеше да каже първата буква и въздишаше Sad . Съвестта я убиваше и не издържа, каза му Peace
Сега съвестта убива него и той затова я притиска. Peace Същото е.
Peace

# 707
Не ма Hug на Кадир Laughing нали и той е в петък Laughing Карато му бих шута Mr. Green

ма ритна ли го много  Mr. Green Mr. Green

ох ма хаха пак ли си с Душко  Joy Joy Joy Joy
Душички мой,ще ми липсвате  Joy Joy Joy

# 708
Скрит текст:
Илде, гледаш ли го на Кадир сериала? Аз го гледам и ми харесва.

# 709

Верче, Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Гледам го и ми харесва, но напоследък съм толкова заета, че го закъсах... ooooh!

# 710

ма ритна ли го много  Mr. Green Mr. Green

ох ма хаха пак ли си с Душко  Joy Joy Joy Joy
Душички мой,ще ми липсвате  Joy Joy Joy
newsm03 newsm03 newsm03

# 711
Скрит текст:
Скрит текст:
Гледам го и ми харесва, но напоследък съм толкова заета, че го закъсах... ooooh!
Аз този сезон имам сериал всяка вечер и не мога да им смогна. Нямам възможност да ги гледам като Ашка първо на турски, после на руски, после на Джони с превода, после на български. Grinning Гледам ги повечето само на турски онлайн и каквото разбера, разбера, време за превод няма.

# 712
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз този сезон имам сериал всяка вечер и не мога да им смогна. Нямам възможност да ги гледам като Ашка първо на турски, после на руски, после на Джони с превода, после на български. Grinning Гледам ги повечето само на турски онлайн и каквото разбера, разбера, време за превод няма.
И аз само на турски ги гледам... Laughing

# 713
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
И аз само на турски ги гледам... Laughing
Ще видиш как ще го изучим този език, като майчин ще ни стане. Mr. Green

# 714

Йомко се гордее с нея, пък Памир като куче пред месарски магазин  Mr. Green

# 715
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Аз този сезон имам сериал всяка вечер и не мога да им смогна.
Нямам възможност да ги гледам като Ашка първо на турски, после на руски, после на Джони с превода, после на български. Grinning
Скрит текст:
Гледам ги повечето само на турски онлайн и каквото разбера, разбера, време за превод няма.
Joy hahaha Joy

Аз като ви казвам, че не сме наред. Laughing

# 716
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Нямам възможност да ги гледам като Ашка първо на турски, после на руски, после на Джони с превода, после на български. Grinning
Скрит текст:
Гледам ги повечето само на турски онлайн и каквото разбера, разбера, време за превод няма.
Joy hahaha Joy

Не сме и още как! hahaha Ако го превеждаха и на друг език, който да знам, сигурно и на него щях да го гледам.

# 717

Йомко се гордее с нея, пък Памир като куче пред месарски магазин  Mr. Green
Ама пък готин тоз Памир, бе  Mr. Green Аз изобщо не го харесвах преди Сечкин, не съм вярвала, че толкова ще ми допадне, много му пасна ролята на безгрижен непукист  Laughing

# 718
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Joy hahaha Joy

Не сме и още как! hahaha Ако го превеждаха и на друг език, който да знам, сигурно и на него щях да го гледам.
и на сръбски го има  Joy Joy

# 719
Последната сцена от 54 - ти епизод е достигнала близо 2 000 000 гледания... Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт