Идвам да си мрънкам за фрага...
и трети ли има?...
на Кадир

и трети ли има?...
на Кадир
успокой топката, не се впрягай толкова...

аз съм спокойна, ама усетих, че попрекалих с включванията и затова викам да се поспра малко. Аз имам тази слабост да си казвам гледната точка винаги, когато някой си каже неговата и тя е различна от моята. Викам чакай и аз да кажа как виждам нещата и попрекалих, според мен.
. И аз не искам да се гонят дълго и само отдалече да се гледат като котараци
ама нека и двамата имат смелостта да се изправят срещу новите Дефне и Йомер и да признаят грешките си, че ина двамата не са малко 

И за твоя пост. И двамата са променени. Йомер разбра грешката си, но характерът си е характер. Самоуверен и решителен мъж, пристъпва към действие. Не винаги оценява правилно ситуацията, затова подходи твърде самоуверено към Дефне. Това го признавам и аз, но не мога да му се ядосам - човекът не губи време, иска да говори с нея, очаква реакция. Дефне мълчи. Той все още не е наясно какво се крие зад това мълчание. Но на паркинга тя му показа какво се крие зад това мълчание. Сега искам да видя какво ще направи Йомер.

това беше необмислено, спонтанно реши да му каже. Как само я задушаваше тая тайна, как не можеше да каже първата буква и въздишаше
. Съвестта я убиваше и не издържа, каза му 
Същото е.

и трети ли има?...
на Кадир

и трети ли има?...
на Кадир 

и трети ли има?...
на Кадир 

и трети ли има?...
на Кадир

и трети ли има?...
на Кадир 
Гледам ги повечето само на турски онлайн и каквото разбера, разбера, време за превод няма. 
и трети ли има?...
на Кадир 
Гледам ги повечето само на турски онлайн и каквото разбера, разбера, време за превод няма.
и трети ли има?...
на Кадир 
и трети ли има?...
на Кадир 

и трети ли има?...
на Кадир 

Ако го превеждаха и на друг език, който да знам, сигурно и на него щях да го гледам. 

и трети ли има?...
на Кадир 

Ако го превеждаха и на друг език, който да знам, сигурно и на него щях да го гледам.
Препоръчани теми