След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 807
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
Мимка  Hug Heart Eyes
не си мисля, че си само отбор Дефне  Mr. Green ти с по две дини балансираш   hahaha hahaha hahaha ама ми хареса поста ти  Peace Peace Peace
rotfImbo Позна къз  Hug, чок зор е  Joy Еле па срещу Верка, която го хейти без почивка  ooooh!

срещу нея ти трябва подкрепа, че е бая люта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green плюе го Йо/Борко  на посоки  hahaha hahaha hahaha hahaha
засрамете се бе вие двете  Joy Joy Joy от вчера не съм плюла ни Йо,ни Борко  Crossing Arms

без вина набедена си останах  Mr. Green
Аре ма, сабах, сабах ни обвини с Терка, че сме се съюзили за Йо/Боце  Joy Да не говориме, че и на ум усещаме, кога го плюеш  newsm68
ми една след друга въздишахте по него  Mr. Green на какво прилича това,ако не съюз  Joy Joy Joy

Диме  Hug от такова добро трябва да се пазим  Joy Joy Joy

# 661
А аз няма как да оправдая действията на Йо въпреки вашите защити и изобщо не ми е жал за него  Mr. Green напълно мнението ми се покрива с това на Диди и Дорето  Peace
вай аркадаш  Mr. Green

кат го видях тоя пост и направо се видях все едно мене си гордо изпъчена и пишеща това  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

значи ако ме няма в темата и каквото напише Дидето с цел плюене на Йо,защита на Дефото и голяма част плюене на Гупбар,Китодар и сие ....да знаете напълно се припокрива с моето мнение  Mr. Green нема нужда да го пишеме 2 пъти ххаха

# 662
Ма естествено, че ще е такъв наперен, вие какво очаквате, падащ Омер на колене и сълзи в очите. Та той не познава оная част от нея, как да предположи че тя можела да бъде и твърда, като все подтичваше подире му каквото и да стане. А защо подтичваше? Заради тайната киралъкова, и от там не можа да му покаже себе си на 100%. Ето сега няма тайна и той я вижда в целия и блясък, а преди от гузна съвест- чакай ще ида да му се извиня. И той се помисли за непобедим в любовните им битки, така да ги нарека .
Peace + мнението на Дданни, че не ми се пише.

Не очаквайте Йо на колене. И Дафинка няма да го хареса такъв. Ще действа, но с търпение и хитро. Wink
Ама защо веднага си предствяте, че някой иска Йо на колене, едва държащ се и треперещ. За мен беше несериозно отношение да я подпитва така. Щеше да покаже сериозност и заявка, че се е променил и осъзнал като я покани на среща и и се извини, щом сам е стигнал до заключението, че е сгрешил. Нека тя разбере това. Той трябва да я спечели и умилостиви, не тя него  Peace

# 663
Фрагман, ура! newsm68 newsm68 newsm68 Да идва, че нямам търпение. Единият таг е, че ще подпали всичко фрагманът, че всичко ще гори. #yansinheryer трябва да значи нещо от този род. Хайде бакалъм!

# 664
  • Perla

последната сцена от 54 епизод на романтичната комедия, в изпълнение на комедийните артисти Елчин и Баръш вече има
1 629 565 показвания- от 30.09 досега.

Пък по дискусията- ами много ги искам двамата сдобрени, влюбени, щастливи и т.н, обаче преди това Йомерчик много трябва да се постарае, за да съм снизходителна към грешките му.

Фрагман, ура! newsm68 newsm68 newsm68 Да идва, че нямам търпение. Единият таг е, че ще подпали всичко фрагманът, че всичко ще гори. #yansinheryer трябва да значи нещо от този род. Хайде бакалъм!

Дани, това са фенските мераци, ама ми се струва, че трябва да пуснат и един хаштаг- например нещо като "вряла вода", щото там, където сме зациклили сега, не знам кое ще изгори.  Sad

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 18:55 от dora_st

# 665
  • София
Скрит текст:
Ма естествено, че ще е такъв наперен, вие какво очаквате, падащ Омер на колене и сълзи в очите. Та той не познава оная част от нея, как да предположи че тя можела да бъде и твърда, като все подтичваше подире му каквото и да стане. А защо подтичваше? Заради тайната киралъкова, и от там не можа да му покаже себе си на 100%. Ето сега няма тайна и той я вижда в целия и блясък, а преди от гузна съвест- чакай ще ида да му се извиня. И той се помисли за непобедим в любовните им битки, така да ги нарека .

Не очаквайте Йо на колене. И Дафинка няма да го хареса такъв. Ще действа, но с търпение и хитро. Wink
Ама защо веднага си предствяте, че някой иска Йо на колене, едва държащ се и треперещ. За мен беше несериозно отношение да я подпитва така. Щеше да покаже сериозност и заявка, че се е променил и осъзнал като я покани на среща и и се извини, щом сам е стигнал до заключението, че е сгрешил. Нека тя разбере това, той трябва да я спечели и умилостиви, не тя него  Peace
Йомер е лидер, защото животът го е направил такъв. Той няма на кого да разчита. Имал е 2 варианта, пуска се по течението или хваща юздите и се бори. Избрал е второто. Силен характер е, често си пати от това, но няма как да се промени коренно. Той си е такъв.
Подпитва я, защото той е свикнал всичко да става по неговия начин и сега си мисли, че номерът ще мине.

# 666
За мен Омер, също е жертва на обстоятелствата и най-вече на родата си  Naughty

И двамата са жертви на обстоятелствата  ooooh! Истинските виновници - Сердар и Нера - дори и не помислят да се срамуват от себе си, а нашите хайванчета една година се пържиха в собствения си сос, а колко още ще се гънат заради гордост, неразбиране и обикновен инат, една само Мерич знае  Mr. Green
Та нека не го обръщаме на футболен мач, като чета различните размисли и страсти, то дори и мненията ни не са чак толкова различни, просто разглеждаме нещата от различни позиции. Едни намесват причините за конфликта, други разглеждаме последиците от него.
Аз съм от втората група, не защото омаловажавам причината, а защото тя беше тема на първия сезон и сме я коментирали надълго и нашироко. И няма да се впускам отново в обяснение защо не приемам поведението на фръцльо, че достатъчно писах, Терка чак се пукна от смях  hahaha  hahaha  hahaha Само няколко думи към последния пост на Ди. Йомер не си тръгна с неговата си гордост, а направо си избяга. Не му е за първи път да бяга от проблемите. Избяга от майка си, защото и се разсърди, избяга от фирмата при кризата с колекцията и Синан, избяга след годежа, избяга след сватбата........Когато има истинска криза, той не се изправя да реши проблема, а бяга - щото така е по-лесно. И като си размишлявал надълго и на широко, като си намерил грешки и във себе си, върни се, поговори, изясни се, пък извини се , няма ти падне фасона  Mr. Green Затова не мога да оправдая поведението на Йомер след сватбата - защото не е достатъчно силен да признае грешките си пред Дефне - любовта на живота му - и истински да и поиска прошка. А римските забежки са подробности от пейзажа, аз предпочитам изобщо да не ги споменава пред нея  Wink

# 667
А аз няма как да оправдая действията на Йо въпреки вашите защити и изобщо не ми е жал за него  Mr. Green напълно мнението ми се покрива с това на Диди и Дорето  Peace
вай аркадаш  Mr. Green

кат го видях тоя пост и направо се видях все едно мене си гордо изпъчена и пишеща това  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

значи ако ме няма в темата и каквото напише Дидето с цел плюене на Йо,защита на Дефото и голяма част плюене на Гупбар,Китодар и сие ....да знаете напълно се припокрива с моето мнение  Mr. Green нема нужда да го пишеме 2 пъти ххаха
tooth tooth tooth

# 668
Скрит текст:
Скрит текст:

Ама защо веднага си предствяте, че някой иска Йо на колене, едва държащ се и треперещ. За мен беше несериозно отношение да я подпитва така. Щеше да покаже сериозност и заявка, че се е променил и осъзнал като я покани на среща и и се извини, щом сам е стигнал до заключението, че е сгрешил. Нека тя разбере това, той трябва да я спечели и умилостиви, не тя него  Peace
Йомер е лидер, защото животът го е направил такъв. Той няма на кого да разчита. Имал е 2 варианта, пуска се по течението или хваща юздите и се бори. Избрал е второто. Силен характер е, често си пати от това, но няма как да се промени коренно. Той си е такъв.
Подпитва я, защото той е свикнал всичко да става по неговия начин и сега си мисли, че номерът ще мине.

Е, точно за това казах, че ако не си промени държанието няма да успее да си върне Дефне, защото тя вече е променена, няма я онази Дефне от преди Peace Той се сблъска със съвсем различна жена, която ще трябва да опознае наново. Да се стяга Ипликчито, че искам да ги гледам заедно, а не над 20 серии сърдещи се, гонещи се, разминаващи се   Mr. Green

# 669
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Е, точно за това казах, че ако не си промени държанието няма да успее да си върне Дефне, защото тя вече е променена, няма я онази Дефне от преди Peace Той се сблъска със съвсем различна жена, която ще трябва да опознае наново. Да се стяга Ипликчито, че искам да ги гледам заедно, а не над 20 серии сърдещи се, гонещи се, разминаващи се   Mr. Green

Просто ще бъде малко по-обаятелен и Дафинка ще се предаде, но ще трябва много време. Peace

# 670
Скрит текст:
Скрит текст:

Ама защо веднага си предствяте, че някой иска Йо на колене, едва държащ се и треперещ. За мен беше несериозно отношение да я подпитва така. Щеше да покаже сериозност и заявка, че се е променил и осъзнал като я покани на среща и и се извини, щом сам е стигнал до заключението, че е сгрешил. Нека тя разбере това, той трябва да я спечели и умилостиви, не тя него  Peace
Peace Точно, като това не значи, че е егоист, който е свикнал да мисли само за себе си. Той винаги е мислел за нея. Но сега все още той не осъзнава, че Дефне се страхува от любовта му, че не иска повече рани. Той си мисли, че тя ще се зарадва на връщането му. Когато преоцени ситуацията, аз очаквам от него по-адекватни действия.

За мен Омер, също е жертва на обстоятелствата и най-вече на родата си  Naughty

И двамата са жертви на обстоятелствата  ooooh! Истинските виновници - Сердар и Нера - дори и не помислят да се срамуват от себе си, а нашите хайванчета една година се пържиха в собствения си сос, а колко още ще се гънат заради гордост, неразбиране и обикновен инат, една само Мерич знае  Mr. Green
Та нека не го обръщаме на футболен мач, като чета различните размисли и страсти, то дори и мненията ни не са чак толкова различни, просто разглеждаме нещата от различни позиции. Едни намесват причините за конфликта, други разглеждаме последиците от него.
Аз съм от втората група, не защото омаловажавам причината, а защото тя беше тема на първия сезон и сме я коментирали надълго и нашироко. И няма да се впускам отново в обяснение защо не приемам поведението на фръцльо, че достатъчно писах, Терка чак се пукна от смях  hahaha  hahaha  hahaha Само няколко думи към последния пост на Ди. Йомер не си тръгна с неговата си гордост, а направо си избяга. Не му е за първи път да бяга от проблемите. Избяга от майка си, защото и се разсърди, избяга от фирмата при кризата с колекцията и Синан, избяга след годежа, избяга след сватбата........Когато има истинска криза, той не се изправя да реши проблема, а бяга - щото така е по-лесно. И като си размишлявал надълго и на широко, като си намерил грешки и във себе си, върни се, поговори, изясни се, пък извини се , няма ти падне фасона  Mr. Green Затова не мога да оправдая поведението на Йомер след сватбата - защото не е достатъчно силен да признае грешките си пред Дефне - любовта на живота му - и истински да и поиска прошка. А римските забежки са подробности от пейзажа, аз предпочитам изобщо да не ги споменава пред нея  Wink
Нашето е приятелски футболен мач, тренираме позициите си, проверка на разбиранията ни един вид. Няма значение има ли победител, просто спортът е важен. Heart Eyes

За мен Йомер не бяга от разговор. Веднага щом видя Дефне, той ѝ каза, че се е върнал, при нея се е върнал, простил е. Това ни бе спестено, но го разбрахме индиректно. След това поиска да говори с нея, тя отказа. Настъпателен е по своему си, все още е уверен, че нещата не са счупени безвъзвратно, но когато разбере колко лошо е счупено сърцето на Дефне, мисля, че ще промени подхода си.

# 671
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ясно е че в този сезон и двамата са променени и точно това е интересното  Peace. И аз не искам да се гонят дълго и само отдалече да се гледат като котараци  Whistling ама нека и двамата имат смелостта да се изправят срещу новите Дефне и Йомер и да признаят грешките си, че ина двамата не са малко  Naughty
Дани за поста ти  Peace

# 672
Ясно е че в този сезон и двамата са променени и точно това е интересното  Peace. И аз не искам да се гонят дълго и само отдалече да се гледат като котараци  Whistling ама нека и двамата имат смелостта да се изправят срещу новите Дефне и Йомер и да признаят грешките си, че ина двамата не са малко  Naughty
Дани за поста ти  Peace
Peace И за твоя пост. И двамата са променени. Йомер разбра грешката си, но характерът си е характер. Самоуверен и решителен мъж, пристъпва към действие. Не винаги оценява правилно ситуацията, затова подходи твърде самоуверено към Дефне. Това го признавам и аз, но не мога да му се ядосам - човекът не губи време, иска да говори с нея, очаква реакция. Дефне мълчи. Той все още не е наясно какво се крие зад това мълчание. Но на паркинга тя му показа какво се крие зад това мълчание. Сега искам да видя какво ще направи Йомер. Когато видя поражението от неговата любов върху Дефне, сега искам да видя как ще продължи да се бори за нея.

# 673
  • Perla
Скрит текст:
За мен Омер, също е жертва на обстоятелствата и най-вече на родата си  Naughty

И двамата са жертви на обстоятелствата  ooooh! Истинските виновници - Сердар и Нера - дори и не помислят да се срамуват от себе си, а нашите хайванчета една година се пържиха в собствения си сос, а колко още ще се гънат заради гордост, неразбиране и обикновен инат, една само Мерич знае  Mr. Green
Аз съм от втората група, не защото омаловажавам причината, а защото тя беше тема на първия сезон и сме я коментирали надълго и нашироко. И няма да се впускам отново в обяснение защо не приемам поведението на фръцльо, че достатъчно писах, Терка чак се пукна от смях  hahaha  hahaha  hahaha Само няколко думи към последния пост на Ди.
Йомер не си тръгна с неговата си гордост, а направо си избяга. Не му е за първи път да бяга от проблемите.
Скрит текст:
Избяга от майка си, защото и се разсърди, избяга от фирмата при кризата с колекцията и Синан, избяга след годежа, избяга след сватбата........Когато има истинска криза, той не се изправя да реши проблема, а бяга - щото така е по-лесно. И като си размишлявал надълго и на широко, като си намерил грешки и във себе си, върни се, поговори, изясни се, пък извини се , няма ти падне фасона  Mr. Green Затова не мога да оправдая поведението на Йомер след сватбата - защото не е достатъчно силен да признае грешките си пред Дефне - любовта на живота му - и истински да и поиска прошка. А римските забежки са подробности от пейзажа, аз предпочитам изобщо да не ги споменава пред нея 
Wink

Диде + много  Peace

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Е, точно за това казах, че ако не си промени държанието няма да успее да си върне Дефне, защото тя вече е променена, няма я онази Дефне от преди Peace Той се сблъска със съвсем различна жена, която ще трябва да опознае наново.
Да се стяга Ипликчито, че искам да ги гледам заедно, а не над 20 серии сърдещи се, гонещи се, разминаващи се   Mr. Green

Ами ако Мерич иска да задържи интереса и да се преборим дори да минем по- напред, ще трябва да ги посъбере, после пак малко да ги поскара и те така. Много хубав коментар имаше в последната серия на 309 за сюжета на сериалите, за целувките и т.н. Joy

# 674
  • Perla
Скрит текст:
Дани за поста ти  Peace
Peace И за твоя пост. И двамата са променени. Йомер разбра грешката си, но характерът си е характер. Самоуверен и решителен мъж, пристъпва към действие. Не винаги оценява правилно ситуацията, затова подходи твърде самоуверено към Дефне. Това го признавам и аз, но не мога да му се ядосам - човекът не губи време, иска да говори с нея, очаква реакция. Дефне мълчи. Той все още не е наясно какво се крие зад това мълчание. Но на паркинга тя му показа какво се крие зад това мълчание. Сега искам да видя какво ще направи Йомер.
Когато видя поражението от неговата любов върху Дефне, сега искам да видя как ще продължи да се бори за нея.

Той все още не е видял и разбрал всичките поражения. Предстои му среща с Исо, а това ще бъде повече от влакова катастрофа.

Общи условия

Активация на акаунт