След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 823
  • 753
  •   1
Отговори
# 600
Здрасти и от мен на дефмерската тайфа форева  Laughing

За всички  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Скрит текст:
Със сигурност и двете инати магарета Йомер и Дефне имат вина за случилата се раздяла  Naughty. Единия го страх да говори, другия пък нетърпелив да слуша  smile3516, ай сиктир те проблемите така не се решават  Crossing Arms, пък после цяла година ред сълзи, ред сополи  Mr. Green Mr. Green
Мераба девойки  Hug
В никакъв случай не искам да си помислиш, че съм само от отбор Дефне  Wink но според мен изобщо не и е дадено шанс, даже да мъцне. Тоя е бил толкова полудял, че е крещял като луд, казал е, че не може да и вярва и се е врътнал и изчезнал безследно да страда  #Crazy И какво трябваше да направи да тича и да го търси отново леденият Крал, като им е била толкова голяма любовта, страстта и сливането на душите (това са неговите думи) защо той не се е върнал да поговорят, бая време е трябвало да си "страда" по неговият си начин и да се усети, че е направил голяма грешка, че наистина не я изслушал  #2gunfire
Ама както викат бабите "късно е либе за китка"  Joy
А сега приятна седмица и от мен  Hug на всички  bouquet

smile3521 smile3521
До колкото разбрах, дори телефона си е сменил, та и да е искала Дефне, едва ли е можела да го намери, за да говорят. Пък и защо да го търси, той сам е прекъснал връзката, казал и е, че всичко е приключило. Тя с това се опитва да свикне цяла година  ooooh! И тъкмо когато започва да идва на себе си, господин Съвършенство цъфва като екскурзиант без подаръци, все едно нищо не е било и вчера са се скарали заради недоварени сърми.....примерно. И едно "прости ми" е достатъчно за него, за да почне пак с "моя Дефне". Твоя другия път  Mr. Green Като е мислел всеки ден за нея, какво е яла, пила и т.н. помислил ли е въобще дали е можела да яде и пие  Mr. Green И в тая връзка да попитам - дали е помислил, че  може да я е оставил бременна  Rolling Eyes Мислил......как не........най-много за някоя римска фуста да е мислил  Mr. Green

Лек ден и от мен, сладурки  Laughing Няма да му се ядосвам повече на Ипликчито......засега  Joy  Joy  Joy
Най-много да ме ядоса рейтинга - 4-то място не ми стига  ooooh!

# 601
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма Диде  Heart Eyes Hug как ще стига, те един път да са качествени епизодите от толко време насам, и ние на 4-то място  ooooh!

# 602
Ма Диде  Heart Eyes Hug как ще стига, те един път да са качествени епизодите от толко време насам, и ние на 4-то място  ooooh!

Ирко  Hug, ама ха де, иди разбери. Не че  е чак толко важно, ама при хубав епизод  newsm78 Тия пред нас да не би да са по-добри  Mr. Green

# 603
  • Perla
Скрит текст:
Здравейте! Hug

Мамашите пак търсят под вола теле  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
"Кто-нибудь заметил , что у ДЕФНЕ есть какая- то ТАЙНА, о которой ОМЕРУ следует знать!!! Синан чуть не проболтался, когда Омер собрался к Дефне идти поговорить.... Может это БЭБИК Омера?!!! Текст на картинках..."

Скрит текст:

Йомер разбра от Синан, че той е знаел за Дефне, че работи  в логистиката на долния етаж. Попита го какво още знае за нея и Синан се разприказва, за да не каже, че Памир харесва Дефне.
Ако беше казал на Йомер представям си как щеше да реагира Ипликчи.  hahaha
Та за това Йомер усети ,че Синан знае още нещо и направо го попита има ли  още или някаква тайна. .
Така го разбрах с превода -тайната е симпатията на Памир към Дефне - сблъсък на интереси от братовчедите.  Laughing
Дори и за това Синан отказа да се срещнат вечерта в бара тримата.[/i]

Абе тогава и аз това си помислих, обаче, като се размислих сутринта, се сетих, че Йомер отива да говори с Дефне, а не с Памир. Пък Дефне, както е обичайно за нейния образ, е голяма бяла птица, която на този етап въобще не се и усеща за интереса на началника към нея. Така че- от нея Йомер няма как да научи за интереса на братовчеда. Но иначе съм съгласна, че заради сблъсъка между братовчедите Синан отказа да излезе с тях. Нали неговата стратегия тази година била нищо да не знае- ни чул, ни видял, ни разбрал. Joy И то пък, точно напук, всичките ходят при него да се жалват. накрая психотерапевт на двете фирми могат да го направят Joy

# 604
  • Perla
Скрит текст:
Ма Диде  Heart Eyes Hug как ще стига, те един път да са качествени епизодите от толко време насам, и ние на 4-то място  ooooh!

Ирко  Hug, ама ха де, иди разбери.
Не че  е чак толко важно, ама при хубав епизод  newsm78 Тия пред нас да не би да са по-добри  Mr. Green

Сокаците не знам дали въобще някога някой ще ги бие; Ичерде наистина набира голяма скорост- не съм го гледала, не знам. Но съм гледала последния епизод на 309. Много харесвам сериала, обаче не мисля, че специално този епизод е по- добър от АШК. Но си има значение конкуренцията в съответната вечер на излъчване.

Най- обсъжданите характери в петък вечер. Гледала съм една друга съпоставителна схема- към никого от героите на някакво дизи няма такъв интерес.

# 605
Диди  Heart Eyes Hug ми какво да се прави и 4-то е добре, но този петък ще ги отвеем  Peace феновете харесват любовните драми още повече когато става въпрос за Дефмерите  Grinning

Дори,не рейтинга ни си беше този  Peace

Ох, аз на Ипликчи отново му набрах значи  Mr. Green.....как си влезе в кабинета на Дефа първия път без да попита дали може или не, а направо си влезна все едно тя му е все още асистентка и започна да говори. Втория път пък се настани в стола и да я чака и да лази по нервите с глупавите си въпроси дали има някой след него в живота и  ooooh! и накрая когато тя му каза че има личен ангажимент и няма да говори с него, той все едно че не чу ами и занарежда, че след работа ще я изчака за да говорят  #2gunfire Ей това най ме дразни в поведението му -чувството му за собственост и че каквото той каже така трябва да стане

# 606
  • Varna
Привет момичета! Ето че най-накрая се добрах до компютъра за да ви поздравя! След разкошната почивка съм на линия отново, малко назад с материала но нямах хубав нет в хотела, за да изгледам сериите и само ви четях, но тези дни ще наваксам и се включвам адекватно. Желая ви успешна нова седмица и усмихнат ден! Hug Hug Hug Hug

# 607
  • Perla
ДИ, ами Ипликчито си го получи в края на серията, когато видя  Дефне да се качва в чужда кола. Мисля, че още в предстоящата серия ще си го получи и от Исо. Имаше снимки преди дни как Йомер излиза от работилницата. Много ми е интересно как ще премине срещата между двамата, като видяхме реакцията на Исо, щом чу името на Йомер.

Креми, добре дошла! Hug

# 608
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте! Hug

Мамашите пак търсят под вола теле  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
"Кто-нибудь заметил , что у ДЕФНЕ есть какая- то ТАЙНА, о которой ОМЕРУ следует знать!!! Синан чуть не проболтался, когда Омер собрался к Дефне идти поговорить.... Может это БЭБИК Омера?!!! Текст на картинках..."

Скрит текст:

Йомер разбра от Синан, че той е знаел за Дефне, че работи  в логистиката на долния етаж. Попита го какво още знае за нея и Синан се разприказва, за да не каже, че Памир харесва Дефне.
Ако беше казал на Йомер представям си как щеше да реагира Ипликчи.  hahaha
Та за това Йомер усети ,че Синан знае още нещо и направо го попита има ли  още или някаква тайна. . Така го разбрах с превода -тайната е симпатията на Памир към Дефне - сблъсък на интереси от братовчедите.  Laughing
Дори и за това Синан отказа да се срещнат вечерта в бара тримата.

Ели благодаря за разяснението  bouquet

# 609

И тъкмо когато започва да идва на себе си, господин Съвършенство цъфва като екскурзиант без подаръци, все едно нищо не е било и вчера са се скарали заради недоварени сърми.....примерно. И едно "прости ми" е достатъчно за него, за да почне пак с "моя Дефне". Твоя другия път  Mr. Green Като е мислел всеки ден за нея, какво е яла, пила и т.н. помислил ли е въобще дали е можела да яде и пие  Mr. Green И в тая връзка да попитам - дали е помислил, че  може да я е оставил бременна  Rolling Eyes Мислил......как не........най-много за някоя римска фуста да е мислил  Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 610

И тъкмо когато започва да идва на себе си, господин Съвършенство цъфва като екскурзиант без подаръци, все едно нищо не е било и вчера са се скарали заради недоварени сърми.....примерно. И едно "прости ми" е достатъчно за него, за да почне пак с "моя Дефне". Твоя другия път Mr. Green Като е мислел всеки ден за нея, какво е яла, пила и т.н. помислил ли е въобще дали е можела да яде и пие  Mr. Green И в тая връзка да попитам - дали е помислил, че  може да я е оставил бременна  Rolling Eyes Мислил......как не........най-много за някоя римска фуста да е мислил  Mr. Green

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Диди  Hug Heart Eyes кефиш ме как се ядосваш  Peace Peace, дур бе момиче ще ти се появят бръчки от Ипликчито  hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Със сигурност и двете инати магарета Йомер и Дефне имат вина за случилата се раздяла  Naughty. Единия го страх да говори, другия пък нетърпелив да слуша  smile3516, ай сиктир те проблемите така не се решават  Crossing Arms, пък после цяла година ред сълзи, ред сополи  Mr. Green Mr. Green
Мераба девойки  Hug
В никакъв случай не искам да си помислиш, че съм само от отбор Дефне  Wink но според мен изобщо не и е дадено шанс, даже да мъцне. Тоя е бил толкова полудял, че е крещял като луд, казал е, че не може да и вярва и се е врътнал и изчезнал безследно да страда  #Crazy И какво трябваше да направи да тича и да го търси отново леденият Крал, като им е била толкова голяма любовта, страстта и сливането на душите (това са неговите думи) защо той не се е върнал да поговорят, бая време е трябвало да си "страда" по неговият си начин и да се усети, че е направил голяма грешка, че наистина не я изслушал  #2gunfire
Ама както викат бабите "късно е либе за китка"  Joy
А сега приятна седмица и от мен  Hug на всички  bouquet

Мимка  Hug Heart Eyes
не си мисля, че си само отбор Дефне  Mr. Green ти с по две дини балансираш   hahaha hahaha hahaha ама ми хареса поста ти  Peace Peace Peace

# 611
# 612
# 613
Привет, девойки!  Hug Креми, добре дошла след хубавата почивка и от мен! Наваксвай и се включвай! Hug

Много хубаво нищите героите. Аз пак да си повторя моята защитна теза, за кой ли път, но с нея си обяснявам защо Йомер е заминал, без да каже нищо, защо не се е обадил дълго време, защо не се върна заради Дефне, а заради Пасионис и беше много щастлив, че тя му падна в ръчичките. Слагам я в спойлер, че вече сто пъти я повтарях, да не досаждам.
Скрит текст:
Аз мисля, че дори и ние, които сме отбор Йомер, щяхме да се радваме да се осъзнае по-бързо, да се върне и да изцери сърцето на любимата, но все пак той е избрал гордостта, избягал е от всичко, защото се е почувствал предаден, а когато е осъзнал, че е направил грешка, вече е считал, че е късно да се връща и да поправя разрушеното. Той наистина е очаквал Дефне да си стъпи на краката и да продължи без него. Той е бил готов да я остави да се възстанови и да продължи живота си. Затова не се е върнал по-рано, според мен поне. Не го оправдавам, но разбирам постъпките му. Той е следвал логиката, че всичко между тях е свършило (по негова вина), затова ще се хвърли в този разгулен начин на живот, защото няма смисъл да търси истинска любов, нея той я е загубил и не иска друга.

Затова сега той се връща, простил, виновен, осъзнал се, очаквайки, че и на него ще му бъде простено. Но не е осъзнал размера на щетите, които е причинил. Започва да ги осъзнава  - да видим това как ще го промени и начините, по които ще се опита да спечели Дефне. Мисля, че скоро ще разбере, че няма право на никаква собственост върху Дефне. Въпреки бягствата ѝ, като че ли е приемал любовта ѝ за даденост, но пък точно това трябваше да му подскаже какви разрушения ще остави след себе си.

И аз свързах думите за тайната с това, че Синан знае, че Памир харесва Дефне!

Много ми харесва стайлинга и грима на Дефне в новия сезон. Даже май и ризата през кръста ми хареса, нещо като аксесоар да речем, вместо шал например. За коженото яке и официалната рокля още не знам какво да мисля - но напоследък правилото е, че няма правила, ако на някого нещо му харесва. Еклектичен моден стил, да речем.

# 614

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт