Успешна нова седмица
Ирка
Виви
Дима 

Ирка
Виви
Дима 

, за къде е заминал Йомер
. Аз затова си разчитам на бг превода
. Единия го страх да говори, другия пък нетърпелив да слуша
, ай сиктир те проблемите така не се решават
, пък после цяла година ред сълзи, ред сополи 

Ирка
Виви
Дима 

, за къде е заминал Йомер
. Аз затова си разчитам на бг превода

И хич няма да ни трябва карасевда, за да редим сълзи и сополи. Надявам се, много се надявам, искам да вярвам, че Мерич ще помни, че все пак това е романтична комедия, а не тежка драма. 

но според мен изобщо не и е дадено шанс, даже да мъцне. Тоя е бил толкова полудял, че е крещял като луд, казал е, че не може да и вярва и се е врътнал и изчезнал безследно да страда
И какво трябваше да направи да тича и да го търси отново леденият Крал, като им е била толкова голяма любовта, страстта и сливането на душите (това са неговите думи) защо той не се е върнал да поговорят, бая време е трябвало да си "страда" по неговият си начин и да се усети, че е направил голяма грешка, че наистина не я изслушал 

на всички

рускините пак са се вкарали във филм 

но според мен изобщо не и е дадено шанс, даже да мъцне. Тоя е бил толкова полудял, че е крещял като луд, казал е, че не може да и вярва и се е врътнал и изчезнал безследно да страда
И какво трябваше да направи да тича и да го търси отново леденият Крал, като им е била толкова голяма любовта, страстта и сливането на душите (това са неговите думи) защо той не се е върнал да поговорят, бая време е трябвало да си "страда" по неговият си начин и да се усети, че е направил голяма грешка, че наистина не я изслушал 

на всички 
+10000

Ирка 
Ах, как искам да е ПЕТЪК 

Не, че ще се оплача и да е днес. 
Препоръчани теми