След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 867
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

Успешна  нова седмица  Hug Hug Hug Hug Hug

# 586
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро  Hug Hug Hug

Разбира се, безмълвна  Mr. Green

# 587
Добро утро  Hug

Гале  Hug Ирка  Hug

Днес се надявам  да пуснат фраг  Praynig Ах, как  искам да е ПЕТЪК  ooooh!

Приятен ден!  Simple Smile

# 588
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Добро утро  Hug Hug Hug
Виви  Hug Heart Eyes  Ирка  Hug Heart Eyes Галя   Hug Heart Eyes
и тук да се отчета  Mr. Green
че таз сутрин съм на околотемско пътешествие в света на Ипликчи  Joy Joy Joy Joy

# 589
  • Perla
Добро утро и хубав ден!

Галя  Hug Ирка  Hug Виви  Hug Дима  Hug

Много хубав клип- новичък. Heart Eyes

Снощи, като гледах серията с по- добрия превод, обърнах внимание на думите на Дефне, когато говореше с Исо, че са "чули", че Йомер е заминал за Италия. Та се сетих за поста на Дима, че Дефне би трябвало да намери начин да говори с Йомер, дори като монолог, дори ако трябва и да го последва. Е, както се оказва, той е заминал, без дори да ѝ каже къде отива. Отделно, че самият Йомер казва на Синан, че това, което се е случило, е заради това, че не са поприказвали. А пред Шукрю си призна, че щом Дефне не е намерила сили да говори с него спокойно, да му разкаже всичко, което се случва, и той е виновен- защото не ѝ е дал възможност със своята рязкост и категоричност. Което ме кара да мисля, че вероятно въобще не е могла да разкаже в подробности всичко. Заявил е, че не не може повече да ѝ вярва, и си взел очите.

# 590
Скрит текст:
Добро утро и хубав ден!

Галя  Hug Ирка  Hug Виви  Hug Дима  Hug

Снощи, като гледах серията с по- добрия превод, обърнах внимание на думите на Дефне, когато говореше с Исо, че са "чули", че Йомер е заминал за Италия. Та се сетих за поста на Дима, че Дефне би трябвало да намери начин да говори с Йомер, дори като монолог, дори ако трябва и да го последва. Е, както се оказва, той е заминал, без дори да ѝ каже къде отива. Отделно, че самият Йомер казва на Синан, че това, което се е случило, е заради това, че не са поприказвали. А пред Шукрю си призна, че щом Дефне не е намерила сили да говори с него спокойно, да му разкаже всичко, което се случва, и той е виновен- защото не ѝ е дал възможност със своята рязкост и категоричност. Което ме кара да мисля, че вероятно въобще не е могла да разкаже в подробности всичко. Заявил е, че не не може повече да ѝ вярва, и си взел очите.

Доре
 Hug Heart Eyes
то от толкова преводи и аз в крайна сметка не разбрах, Дефне знаела ли е или не  newsm78 newsm78, за къде е заминал Йомер  Rolling Eyes. Просто оставах с убеждението, че е знаела, ама явно греша  Whistling. Аз затова си разчитам на бг превода  Mr. Green Mr. Green
Със сигурност и двете инати магарета Йомер и Дефне имат вина за случилата се раздяла  Naughty. Единия го страх да говори, другия пък нетърпелив да слуша  smile3516, ай сиктир те проблемите така не се решават  Crossing Arms, пък после цяла година ред сълзи, ред сополи  Mr. Green Mr. Green

Мамашите пак търсят под вола теле  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

"Кто-нибудь заметил , что у ДЕФНЕ есть какая- то ТАЙНА, о которой ОМЕРУ следует знать!!! Синан чуть не проболтался, когда Омер собрался к Дефне идти поговорить.... Может это БЭБИК Омера?!!! Текст на картинках..."

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 10:53 от kotelina

# 591

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 11:12 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 592

Тери   Hug Heart Eyes
Ехаааа  Crazy Crazy Crazy Crazy
айде Борко вече да излезе от талибанския период  Joy Joy
мечтите ДефМерски нямат граници  Mr. Green Mr. Green

# 593
  • Perla
Скрит текст:
Скрит текст:
Добро утро и хубав ден!

Галя  Hug Ирка  Hug Виви  Hug Дима  Hug

Доре
 Hug Heart Eyes
то от толкова преводи и аз в крайна сметка не разбрах, Дефне знаела ли е или не  newsm78 newsm78, за къде е заминал Йомер  Rolling Eyes. Просто оставах с убеждението, че е знаела, ама явно греша  Whistling. Аз затова си разчитам на бг превода  Mr. Green Mr. Green
Със сигурност и двете инати магарета Йомер и Дефне имат вина за случилата се раздяла  Naughty. Единия го страх да говори, другия пък нетърпелив да слуша  smile3516, ай сиктир те проблемите така не се решават  Crossing Arms, пък после цяла година ред сълзи, ред сополи  Mr. Green Mr. Green

Мамашите пак търсят под вола теле  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

"Кто-нибудь заметил , что у ДЕФНЕ есть какая- то ТАЙНА, о которой ОМЕРУ следует знать!!! Синан чуть не проболтался, когда Омер собрался к Дефне идти поговорить.... Может это БЭБИК Омера?!!! Текст на картинках..."

Скрит текст:

Ами то само това остава- и бебе да е загубила! И тогава ни дефмери ще видим, ни дефмерчета в близката половин година ooooh! ooooh! ooooh! И хич няма да ни трябва карасевда, за да редим сълзи и сополи. Надявам се, много се надявам, искам да вярвам, че Мерич ще помни, че все пак това е романтична комедия, а не тежка драма.

# 594
Здравейте! Hug

Мамашите пак търсят под вола теле  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Скрит текст:

Йомер разбра от Синан, че той е знаел за Дефне, че работи  в логистиката на долния етаж. Попита го какво още знае за нея и Синан се разприказва, за да не каже, че Памир харесва Дефне.
Ако беше казал на Йомер представям си как щеше да реагира Ипликчи.  hahaha
Та за това Йомер усети ,че Синан знае още нещо и направо го попита има ли  още или някаква тайна. . Така го разбрах с превода -тайната е симпатията на Памир към Дефне - сблъсък на интереси от братовчедите.  Laughing
Дори и за това Синан отказа да се срещнат вечерта в бара тримата.

# 595
Със сигурност и двете инати магарета Йомер и Дефне имат вина за случилата се раздяла  Naughty. Единия го страх да говори, другия пък нетърпелив да слуша  smile3516, ай сиктир те проблемите така не се решават  Crossing Arms, пък после цяла година ред сълзи, ред сополи  Mr. Green Mr. Green
Мераба девойки  Hug
В никакъв случай не искам да си помислиш, че съм само от отбор Дефне  Wink но според мен изобщо не и е дадено шанс, даже да мъцне. Тоя е бил толкова полудял, че е крещял като луд, казал е, че не може да и вярва и се е врътнал и изчезнал безследно да страда  #Crazy И какво трябваше да направи да тича и да го търси отново леденият Крал, като им е била толкова голяма любовта, страстта и сливането на душите (това са неговите думи) защо той не се е върнал да поговорят, бая време е трябвало да си "страда" по неговият си начин и да се усети, че е направил голяма грешка, че наистина не я изслушал  #2gunfire
Ама както викат бабите "късно е либе за китка"  Joy
А сега приятна седмица и от мен  Hug на всички  bouquet

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 12:12 от Pro Голямата етърва О. А.

# 596
Хилооооуууу сладурчета  
ИРКО, ВИВИ, ДОРЕ, ТЕРКО, КОТЕ, ГАЛЕ, ЕЛИ, МАРИЙКЕ  HugHug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И седмичния рейтинг

hahaha hahaha hahahaрускините пак са се вкарали във филм  Mr. Green

# 597
  • Perla
Хилооооуууу сладурчета  
ИРКО, ВИВИ, ДОРЕ, ТЕРКО, КОТЕ, ГАЛЕ, ЕЛИ, МАРИЙКЕ  HugHug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И седмичния рейтинг

hahaha hahaha hahahaрускините пак са се вкарали във филм  Mr. Green

ДИ  Hug
Добре, де, нашият рейтинг тази седмица не беше ли 6.22 newsm78

Със сигурност и двете инати магарета Йомер и Дефне имат вина за случилата се раздяла  Naughty. Единия го страх да говори, другия пък нетърпелив да слуша  smile3516, ай сиктир те проблемите така не се решават  Crossing Arms, пък после цяла година ред сълзи, ред сополи  Mr. Green Mr. Green
Мераба девойки  Hug
В никакъв случай не искам да си помислиш, че съм само от отбор Дефне  Wink но според мен изобщо не и е дадено шанс, даже да мъцне. Тоя е бил толкова полудял, че е крещял като луд, казал е, че не може да и вярва и се е врътнал и изчезнал безследно да страда  #Crazy И какво трябваше да направи да тича и да го търси отново леденият Крал, като им е била толкова голяма любовта, страстта и сливането на душите (това са неговите думи) защо той не се е върнал да поговорят, бая време е трябвало да си "страда" по неговият си начин и да се усети, че е направил голяма грешка, че наистина не я изслушал  #2gunfire
Ама както викат бабите "късно е либе за китка"  Joy
А сега приятна седмица и от мен  Hug на всички  bouquet

Peace +10000
И най- важното- всеки ден бил мислил какво яде, какво пие, кой е до нея, пък в същото време ние добре видяхме кой е до него. Е, поне с кого си прекарва времето, докато страда. Както вече няколко пъти казвам, ако тези римски истории не намерят някакво продължение в сюжета- като проверка за реакцията на Дефне, ако научи за тях, то с тези похождения в моите очи Мерич разби не само мита за безгрешния Ипликчи, ами и мита за неговата голяма, вечна любов. Можеш да страда като Синан например. Оказа се, че неговата любов към Ясемин е била по- силна.

# 598
  • У Диспансера ...♥♥♥
Божееее, Ичердето на минало и то  Crossing Arms
Дидолино  Heart Eyes Hug Доре  Heart Eyes Hug Виви  Heart Eyes Hug Димак  Heart Eyes Hug

# 599
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug

Доре, Памир както си играе, така ще се влюби и ще остане наранен, защото Дафне няма да може да отговори.

Синан имаше предвид тайната, че Памир намира Дафне за красива. Надявам се да няма драми с бебета.

Скрит текст:
Добро утро  Hug

Гале  Hug Ирка  Hug

Днес се надявам  да пуснат фраг  Praynig Ах, как  искам да е ПЕТЪК  ooooh!

Приятен ден!  Simple Smile
Фраг 2 не го ли пускат във вторник или греша? newsm78 Не, че ще се оплача и да е днес. Wink

Общи условия

Активация на акаунт