След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 916
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Йомер ще лилавее до момента в който Дефне не каже,че е негова а в близките епизоди това не го виждам така,че да видим Памир какво ще прави. А и кралят също.

# 571
  • София
Скрит текст:

Нали все трябва да има катализатор. Ако не беше Синан, щеше да е някой друг.

Сетих се за онзи смешник, който написа, че Б. не можел да играе с поглед. В тази серия надскочи себе си. Peace
Да де, любовта му не е достатъчно силен катализатор.
Polq_N Peace един и същи сериал ли гледаме newsm78
Че той престанал ли е да я обича ? Не съм забелязала кога е станало?! И защо са на този хал и двамата. newsm78
Ами да беше  прегърнал Дефне на сватбата щото го е лъгала цяла година , и всички около него са знаели И  от радост, че е последния бунак да я нацелува .И заживели щастливо Дефмерите.  Mr. Green

Знаеше ли се, че образът който ни представи Мерич ще реагира с раздяла- знаехме. Очаквахме ли
заминаване -очаквахме. Еднственото което не бяхме предвидели са италианките в леглото на Йомер,ама и това се случи. И защо сега реши да се завърне Йомер,ами срещата със  Синан го провокира да промени живота си . И не за Дефне се върна,а заради Пасионис.Дефне падна в ръцете му случайно и всичко започна отново,просто защото не е свършавало никога. Ще има и ревност, вълнуващи сцени, ще ни предложи Мерич инетересна интрига с Памир Peace
Сериал с много реални образи, които вълнуват благодарение на актьорите

Ели, спестила си ми писане. Peace Това е и моето мнение. Добре, че нямаме идеални образи.

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 22:07 от missence

# 572
# 573
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба  Hug
Верно нямат кръвна връзка  Rolling Eyes та ще весело за нас и горко за Йомерчик   Mr. Green. Памир без бой няма да се предаде  hahaha

# 574
  • Perla

Най- сладкият мъж в АШКа Laughing Laughing Laughing Laughing

# 575
Мише,  Hug Peace

Доре,
  Hugблагодаря за линка на др.превод.
Жалко ,че спират каквато и да е причината за това.

Много хубав превод,подробен, пълен. Добра работа !

# 576

Боци ще се пукне от яд  hahaha hahaha hahaha взеха му 1-вото място  Joy Сечо е напът да му вземе и 2-рото как е тръгнало  Joy Joy Joy

# 577

Боци ще се пукне от яд  hahaha hahaha hahaha взеха му 1-вото място  Joy Сечо е напът да му вземе и 2-рото как е тръгнало  Joy Joy Joy
Да бе да  Whistling Joy

Аз и Синош си харесвам  Crazy

# 578
Сечо ми харесва,тамън за тая роля е Peace Нера я слуша избирателно и лекинко я подминава на пътя си.. hahaha Наблюдава, премисля, и действа,бавно и сигурно. Достоен противник на Йо,но пък с добре позната тактика за него.
Корай пък какво ще работи при Седа . newsm78 Ще се мота в краката на служителите. Ролята му се изчерпва newsm78 или ше ни предложат ,,нова двойка по непоносимост,,  - Седа /Корай
Двамата не ги виждам заедно в Стил вагон

# 579

Боци ще се пукне от яд  hahaha hahaha hahaha взеха му 1-вото място  Joy Сечо е напът да му вземе и 2-рото как е тръгнало  Joy Joy Joy
Да бе да  Whistling Joy

Аз и Синош си харесвам  Crazy

И кво сега, чак на четвърто място ли го пращаме Боре  newsm78 Викахме му ние да махне космаците, ама като не чуе, ей тъй ще се влачи на опашката  Joy  Joy  Joy

# 580
  • Perla
Скрит текст:

Боци ще се пукне от яд  hahaha hahaha hahaha взеха му 1-вото място  Joy Сечо е напът да му вземе и 2-рото как е тръгнало  Joy Joy Joy

Освен Боци/Йомко да се постарае повечко, да си върне по- бързо Дафинка, да си направят едно бързо дефмерче и тогава вече наследникът на Ипликчи Великолепни ще застане на кралския престол. Е, повечкото май са надяваме на Принцеса Великолепна, ама каквото дойде, т.е. каквото намерят. Laughing

А Памир е интересен образ, без да казвам, че ми харесва. Вероятно още в следващия епизод той ще разбере на какви пачи яйца го е насадила любимата му леля и моето лично отношение към него ще се определи според поведението му. Ако се откаже от киралъка, но продължи "борбата" за Дефне, защото тя му харесва, бих го приела естествено и благосклонно. Но ако продължи с киралъка и в същото време влезе в борбата за Дефне само заради състезанието с Йомер, направо го пращам в графата с Гало. Всъщност и двамата са в сходни ситуации, бих казала. Имат своите козове в тази игра. Гало разполагаше с тайната на Дефне, а Памир пък разполага с нейното огорчение от бягството на Йомер в Италия. Да видим тази битка тук как ще протече и дали Йомер ще даде шанс на Памир да се пробва, както го направи Дефне с Гало

Последна редакция: нд, 02 окт 2016, 23:18 от dora_st

# 581
Не бе Диде, казвам че не му в взел второто място Сечо  hahaha hahaha hahaha

И аз искам момиче за Дефмерчетата  Whistling Другото ми любимо чифте нали ще имат момче  Crazy Mr. Green

# 582
# 583
# 584
имали вечер сет  Grinning

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 00:29 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

Общи условия

Активация на акаунт