След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -194

• 27 832
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Мимка  Hug Heart Eyes
не си мисля, че си само отбор Дефне  Mr. Green ти с по две дини балансираш   hahaha hahaha hahaha ама ми хареса поста ти  Peace Peace Peace
rotfImbo Позна къз  Hug, чок зор е  Joy Еле па срещу Верка, която го хейти без почивка  ooooh!

# 616

Ди  Hug, не мога да разбера смисъла на тези завързани ризи  newsm78 Тя поне няма какво да крие  Wink

# 617
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мимка  Hug Heart Eyes
не си мисля, че си само отбор Дефне  Mr. Green ти с по две дини балансираш   hahaha hahaha hahaha ама ми хареса поста ти  Peace Peace Peace
rotfImbo Позна къз  Hug, чок зор е  Joy Еле па срещу Верка, която го хейти без почивка  ooooh!

срещу нея ти трябва подкрепа, че е бая люта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green плюе го Йо/Борко  на посоки  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 618
То всички от отбор Йомер сме от отбор Дефне също. Обратното не е съвсем вярно в момента, отбор Дефне изобщо не са отбор Йомер в този момент, ама той ще им стопи сърцата, сигурна съм. Ще се реваншира за римската си афера и "самонаказание." Wink

Както разбирам Йомко, така разбирам и страдам за Дефнето. Разбирам цялата ѝ болка, разочарование, гняв. Доказа му любовта си нееднократно, ама от гордост нямаше кой да седне и да помисли какво е направила за него, какво е за него тя! Така че нека да се бори малко за нея господинът! Twisted Evil

# 619
  • Perla
То всички от отбор Йомер сме от отбор Дефне също. Обратното не е съвсем вярно в момента, отбор Дефне изобщо не са отбор Йомер в този момент, ама той ще им стопи сърцата, сигурна съм. Ще се реваншира за римската си афера и "самонаказание." Wink

Скрит текст:
Както разбирам Йомко, така разбирам и страдам за Дефнето. Разбирам цялата ѝ болка, разочарование, гняв. Доказа му любовта си нееднократно, ама от гордост нямаше кой да седне и да помисли какво е направила за него, какво е за него тя! Така че нека да се бори малко за нея господинът! Twisted Evil

И как точно ще се реваншира за римските си афери? Защото те не са една и две. Цяла година, поне по една на седмица! Та той пред собствената си съвест да застане, особено след като разбере какво е причинил на Дефне, няма да може да се гледа и да се трае. С какви очи ще застане пред това чисто момиче, което му даде всичко, което можеш?! Само живота си не му даде, макар че е била на път. Наистина не знам какво ще измисли Мерич, за да го реваншира пред нас. Та да си кажа- мъчно ми е на този етап, след завръщането му от Рим- мъчно ми е много и за двамата, но пак Дефне ми е в сърцето. Защото това, което се случва, отново нея наранява; тя страни от него, но е нещастна, защото продължава да го обича като луда. Ни Памир, ни който и да е друг може да излекува сърцето ѝ- затова не съм толкова категорична в отношението си към Йомер- знам, че е осъзнал грешката си, знам, че решил да се промени, но раната, която е нанесъл, е много дълбока. И това измъчва не само него, а и Дефне. Но по отношение на римския му период съм абсолютно непреклонна- нямам нито разбиране, нито снизходителност, камо ли пък прошка за него от онова време. да, вярно, типично мъжко поведение. Но Дефне беше неговата душа! Как е посмял, как му е дало сърцето да бъде с друга жена! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 620
Доре, Йомер остави Дефне. Той вече бе свободен мъж, който е загубил надежда да бъде с любимата жена. И оттам бройките в леглото му. А прошката затова е прошка, защото налага да се прости нещо неправилно, нередно. Истинската любов прощава. Дефне трябва да му прости римските афери. А реванширането на Йомер няма да заличи аферите, просто ще бъде обещание, че такова нещо няма да има повече, когато тя е до него, защото тогава той няма нужда от други жени. Разковничето на всичко е ПРОШКА. Той прости лъжата, тя трябва да прости гордостта и жените.

# 621
Доре, Йомер остави Дефне. Той вече бе свободен мъж, който е загубил надежда да бъде с любимата жена. И оттам бройките в леглото му. А прошката затова е прошка, защото налага да се прости нещо неправилно, нередно. Истинската любов прощава. Дефне трябва да му прости римските афери. А реванширането на Йомер няма да заличи аферите, просто ще бъде обещание, че такова нещо няма да има повече, когато тя е до него, защото тогава той няма нужда от други жени. Разковничето на всичко е ПРОШКА. Той прости лъжата, тя трябва да прости гордостта и жените.

Дани    Peace Peace Peace
съгласна съм с теб  newsm10

# 622
  • Perla

да, той вече е свободен мъж. Дефне също. Също загубила надежда да бъде с любимия мъж...нали така? Ама какво става с Дефне и какво с Йомер? Дани, като на филм- Дефне ще прости, всички това чакаме и искаме. Все пак се надяваме на дефмерчета. Ще прости заради себе си, както ще прости на Нериман и на другите кърлежи. Тя е такава- обича, разбира и прощава. В реала нещо подобно  не би довело до възобновяване на връзката. почти никога- за да не кажа никога. А и ако обърнем ситуацията- ами ако Дефне се беше утешавала по тоя начин като Йомер; и тя е загубила любимия мъж, знае, че е виновна и иска да се самонакаже. Пък Йомер страда самотен в Рим. Връща се и разбира за нейните "страдания". Той ще прости ли? Той ще я разбере ли? Та той само като чу, че ще ходи на вечеринка с някого, побесня, пък камо ли нещо повече.
Всъщност няма смисъл повече да водим тоя спор, защото аз казах още в началото- за мене това с римските жени го възприемам само като предпоставка за бъдещи сюжетни ходове. Ако липсват- за мене си остава разочарованието от опетнената легенда за дефмерската любов.

# 623
  • На юг от тук

Ди  Hug, не мога да разбера смисъла на тези завързани ризи  newsm78 Тя поне няма какво да крие  Wink

Аз си мисля,че с тези ризи на кръста ни връщат към Дефне от първата серия.Равните обувки или кецове,за бързо придвижване и удобни,по спортни дрехи.Елегантните тоалети с обувки на висок ток за нея са минало и болка,според мен.

# 624
Доре, права си, ние този разговор-спор го водихме в предишната тема. За мен поведението на Йомер е простимо, разбираемо и с нищо не опетнява голямата любов, в моите очи. Освен това и тогава казах, че вярвам, че за мъжете има едни допустими правила, за жените други допустими правила за "самонаказание". Уви! Twisted Evil

Също няколко пъти споменахте, че в реала нищо от това не е възможно. Защо не обаче? Ако приемем, че киралъка само е невъзможен или нереален и имаме друга лъжа в основата на връзката вместо него, всички останали реакции на огорчение, изоставяне, прошка, помирение са напълно реални и възможни. За мен нищо освен киралъка не е като на филм в Ашка. Напълно реални ситуации.

Скрит текст:

Дани   Peace Peace Peace
съгласна съм с теб  newsm10

Диме  Hug  

# 625
Мимка  Hug Heart Eyes

срещу нея ти трябва подкрепа, че е бая люта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green плюе го Йо/Борко  на посоки  hahaha hahaha hahaha hahaha
засрамете се бе вие двете  Joy Joy Joy от вчера не съм плюла ни Йо,ни Борко  Crossing Arms

без вина набедена си останах  Mr. Green

# 626
Мимка  Hug Heart Eyes

засрамете се бе вие двете  Joy Joy Joy от вчера не съм плюла ни Йо,ни Борко  Crossing Arms

Верко   Hug Heart Eyes виж как те благославяме  Mr. Green Mr. Green и все с добро те споменаваме   Joy Joy Joy

# 627
Скрит текст:
Мимка  Hug Heart Eyes

Аре ма, сабах, сабах ни обвини с Терка, че сме се съюзили за Йо/Боце  Joy Да не говориме, че и на ум усещаме, кога го плюеш  newsm68

# 628

Абе тогава и аз това си помислих, обаче, като се размислих сутринта, се сетих, че Йомер отива да говори с Дефне, а не с Памир.

Точно  при Дефне тръгна,не при Памир.
Не съм  имала в предвид обратното.  Peace
 Тайната имаше Синан в предвид точно харесването на Дефне от Памир

Дани за спойлера  Peace
Ризата обаче на Дефне не ми хареса. Нещо куца в дрехите и.
Определено като стайлинг  има подобрение от първи сезон, но   Седа е много по стилна.
Харесвам обаче прическите и лекия грим на Елчин.по нежна и естествена е. 

Последна редакция: пн, 03 окт 2016, 16:22 от eliNIM

# 629
  • Perla

Абе тогава и аз това си помислих, обаче, като се размислих сутринта, се сетих, че Йомер отива да говори с Дефне, а не с Памир.

Точно  при Дефне тръгна,не при Памир.
Не съм  имала в предвид обратното.  Peace
 Тайната имаше Синан в предвид точно харесването на Дефне от Памир

Е, да де, ама Дефне все още не се усеща за ухажването на Памир. Така че няма как Йомер от нея да научи тази тайна. Аз това имах предвид.

Общи условия

Активация на акаунт