За всички
. Единия го страх да говори, другия пък нетърпелив да слуша
, ай сиктир те проблемите така не се решават
, пък после цяла година ред сълзи, ред сополи 
но според мен изобщо не и е дадено шанс, даже да мъцне. Тоя е бил толкова полудял, че е крещял като луд, казал е, че не може да и вярва и се е врътнал и изчезнал безследно да страда
И какво трябваше да направи да тича и да го търси отново леденият Крал, като им е била толкова голяма любовта, страстта и сливането на душите (това са неговите думи) защо той не се е върнал да поговорят, бая време е трябвало да си "страда" по неговият си начин и да се усети, че е направил голяма грешка, че наистина не я изслушал 
Ама както викат бабите "късно е либе за китка"

А сега приятна седмица и от мен
на всички 

До колкото разбрах, дори телефона си е сменил, та и да е искала Дефне, едва ли е можела да го намери, за да говорят. Пък и защо да го търси, той сам е прекъснал връзката, казал и е, че всичко е приключило. Тя с това се опитва да свикне цяла година
И тъкмо когато започва да идва на себе си, господин Съвършенство цъфва като екскурзиант без подаръци, все едно нищо не е било и вчера са се скарали заради недоварени сърми.....примерно. И едно "прости ми" е достатъчно за него, за да почне пак с "моя Дефне". Твоя другия път Лек ден и от мен, сладурки

Най-много да ме ядоса рейтинга - 4-то място не ми стига
Тия пред нас да не би да са по-добри 

феновете харесват любовните драми още повече когато става въпрос за Дефмерите