питай в аптеката, ако искаш?иначе Ентеросан аз редовно профилактично си пия. 1 хапче съдържа над 10 млрд. живи бактерии. има и ваг. глобули, трябва да попиташ в Аптеката:)
успех!
питай в аптеката, ако искаш?

лекарствата имат временен ефект, мъжо доста пъти е пил с мен хапове, но вече не го мъча, защото явно не се заразявам от него. явно е свързано с промените на ЦС през цикъла, така си мисля
Сега чакам да видя дали е така - вичи минаха цели 5-6 месеца, но както съм чувала бременните по принцип хващали габички, та не зная дали пак няма да ми се лепнат...
Сега чакам да видя дали е така - вичи минаха цели 5-6 месеца, но както съм чувала бременните по принцип хващали габички, та не зная дали пак няма да ми се лепнат...
. аз по принцип много рядко имам сърбеж и не съдя само по него дали имам гъби. иначе да махат се с лекарства -вече 10-ина години пия хапове и слагам свещи
и все нови и нови ми изписват. вече се отказах да ходя на лекар за кандидата. само пари за лекари и лекарства, че и се тровя само 
От една година нямам оплаквания ама ограничих пикантните храни.... ходя редовно на проф. гинекологичен преглед на 6 м. и не правя никакви вътрешни промивки. Лекарят ми забрани , че така съм нарушавала естесвената среда и хоп гъбичките! Обаче не те съветвам да се самолекуваш ,освен ако не е с нещо хомеопатично ,което не вреди!
Това е от мен!Успех!
Това е от мен!Успех!