Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 579
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Бризче

Цитат
Тая пък- Маидето- даже се подписала, че и на цялата страница сложила тъпотиите си.

С това ме разсмя по нощите  Grinning
Маидето се прави на умна, но няма представа колко е тъпоъгълна....Само не разбрах как са я пуснали от полицията след като си е признала, че по нейна поръчка е станал взрива на яхтата на Джихан и загина едно дете...Баси и правосъдието у комшийте....
Преди да срещне Харун Маидето не беше ли бедна - живееше на квартира...Сега с интриги държа Джандан, сега Хазал....Изненадва ме и Хатиджето как й слугува и двете станаха големи дружки.....

# 526
  • Варна

Сиси, Hug Hug Hug Специално за теб- за да ти благодаря, че ме светна за какво иде реч в кафенето. love001

Започва от 1.29.40 срещата /от линка, който качих-в ютуб/ до 1.32
Джансу благодари, за това, което е донесла. Инджи казва „Да ти е сладко! Само ми кажи какво ти се иска/да ядеш/ и аз веднага ще го приготвя и ще го донеса. Става ли?“
Дениз: Татко ли те изпрати тук?
Инджи: Да.
Дениз: Како Инджи, ти си много добър човек, но на тази тема няма да говорим! Става ли?
Джансу: Дениз?!
Дениз: Хубавичко ще си говорим, чай ще пием, но няма да засягаме тази тема- за баща ми няма да става дума.
Джансу: Дениз?!
Дениз: Джансу, какво има, защо повтаряш Дениз, Дениз? Веднага да повярвам за баща ми ли? Ти също си свидетел на тази история, чу всичко и занаеш всичко. Не си ли разбрала?
Инджи: Дениз, това не е точно така.
Дениз: Джансу, излъгал ли съм се, не стана ли така. Баща ми е измъкнал майка ми от публичен дом. Смятал се е за нейн господар и я е ревнувал от всички.
Инджи: Дениз, ще ме изслушаш ли?
Дениз: Не, како, ти ще ме слушаш. Нима ти не знаеш как са стояли нещата. Нима не си познавала комисаря с който тя е живяла. Не е ли той човекът, който я е спасил от публичния дом, не е ли той, който е направил всичко за нея, не е ли той който я е закрилял? Как може да идваш и го защитаваш тук. Аз не мога да му вярвам. Аз съм на страната на майка ми, вярвам на майка ми/в смисъл на това, което тя му е разказала/
Инджи: Майка ти те е излъгала! Не ти е разказала истината, Дениз!
Дениз: Како, не искам да те слушам!
Инджи: Тя ти е казала, че той я е измъкнал от публичния дом, но аз също бях там и зная. Скрила е някой подробности от теб майка ти. Това не е живот, с който да се гордееш, ненавиждаш този период от живота си. Колко време е работила там, а, знаеш ли/в смисъл дали му е казвала/ Баща му знаел и се притеснявал, обмислял как да я спаси от там и накрая го направил, измъкнал я от там. Но за това тя не е разказвала нали, Дениз.
Дениз: Како, може ли да си тръгваш!
Инджи: Значи не искаш да знаеш какво се е случило.
Дениз: Не, не искам тръгвай си!
Инджи: Знаеш ли що за чудовище беше този комисар, бе? Звяр! И денем и нощем измъчваше майка ти. Знаеш ли колко пъти съм я придружавала в болниците, колко пъти е казвала „Остави ме мен, важното е синът ми да е добре! Майка ти заради теб преживяваше всичко/беше готова на всичко/ Виж! Виж! Този белег е от нож, който комисарят заби в рамото ми, когато се опитвах да помогна на майка ти след поредния побой.Вярно! Неджиб/вероятно това е името на комисаря/ Бурхан го уби, но го направи за да спаси теб! За да спаси майка ти, Дениз!

Следва сцената в дома на Бурхан.

Казвайте ако има още нещо да го преглеждам сега, че утре нямам време.

# 527
  • Стара Загора
Добро утро food010Ани HugЗлати HugСиси HugБризче HugГости HugЛу Hugи на всички,които ще се отбият в темата Hug

Да започнете денят си с усмивка е едно от най-прекрасните неща, които можете да направите сутрин,.. защото усмихвайки се се чувстваме щастливи...
Пожелавам ви да изпълните днешния вторник с радост и добри мисли... Давайте всичко от себе си и приемете с благодарност всички дарове, с които животът ви благославя!
Търсете доброто във всеки и във всичко и само така ще виждате онова, в което вярвате...

Щастлив, удивително-красив и много усмихнат ден ви пожелавам

# 528
Добро утро  Hug
Денят е слънчев, но студен  cold
Снощи гледахме интересен епизод  на Парченцата. Дано вече да отиват към финал, за да се развиват по-бързо действията и не само ние зрителите, но и героите в сериала да узнаят за гадостите, които правят лошите....а те станаха толкова много  #Crazy #Crazy #Crazy
Бризче благодаря за превода на диалога  Hug
Все още не е преведен фрагмана на руски...но и следващия епизод дава заявка да е интересен....
Боби мерси за кафето и пожеланията  Hug Дано да имаш подобрение днес  Praynig
Хубав ден на всички и да се надяваме на циганско лято  Praynig

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 09:01 от MAMA-AN

# 529

ЧИД на Златина! Пожелавам и крепко здраве, късмет, щастие и много усмивки!

Скрит текст:
Света Злата Мъгленска е българска и гръцка светица и великомъченица, живяла през 18 век по време на Oсманското робство в България. Ражда се в бедно семейство в село Слатина (в превод на гръцки език Хриси), Мъгленско. Злата има още три сестри. Още от малка се проличава нейната рядка красота, смиреност, благочестивост и чистата, твърда и непоклатима вяра в Господ. Рядката хубост на девойката ѝ донася големи изпитания и става повод да понесе изпитания на велика мъченица.

Според житието на светицата млад турчин я издебва и отвлича. Поискал от нея да се отрече от вярата си и да се ожени за него. Тя не скланя дори пред молбите на близките си да се отрече от християнската вяра.

Турците дълго и безмилостно я изтезават, а след това я обесват и насичат тялото ѝ на късове. Пречистена в огъня на страданията, Злата Мъгленска предава душата си на Бога на 18 октомври 1795 година. Българската православна църква почитат паметта ѝ на 18 октомври всяка година. Цариградската патриаршия както и Гръцката православна църква, Сръбската, Руската, Македонската и други я честват на 13 октомври, както е записано в основния източник на житието ѝ „Нов мартирологий“ на преп. Никодим Светогорец.

На някои от иконите си Светицата е изографисана в народна носия.

През 2009 г. по идея на историка Пл.Павлов св. Злата Мъгленска е избрана за небесна застъпница на българките в чужбина. Държавната агенция за българите в чужбина при председателството на Р.Манджукова учредява наградата „Българка на годината“ на името на Света Злата Мъгленска, която се обявява всяка година на 21 януари. За 2009 г. наградата е присъдена на Костадинка Кунева и Спаска Митрова.

Обичай: Лъскат се златните накити, за да носят здраве и късмет на притежателите си.

Значение: "златен" или "душевно богат" (славянски). Име пожелание детето да има "златна душа".

Имен ден празнуват: Злата, Златка, Златина, Златко, Златин, Злати, Златьо, Златана, Златан, Златица, Златомира, Златомир, Златоцвета, Лукан, Лука, Луко, Лукана, Луша.

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 09:17 от Лукреция

# 530
# 531
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Снощи сте били на кино....Бризчето Heart Eyes е превеждала значи и аз ще разбера какво се случва с парченцата....после като прочета и превода на Сиси Party....съм готова Joy Joy Joy
честит имен на Злати...ако празнува днес....за нея....

http://www.vbox7.com/play:17a1fd9a55

# 532
  • Стара Загора
Ани wavey
Скрит текст:
Малко по-добре ми е гърлото!Поне мога да преглътна,нямам и температура Peace
Днес майка ще ми маже гърлото ooooh!

Гости waveyЛу wavey

Злати wavey

Честит Имен Ден newsm51
Бъди здрава и много щастлива! Нека усмивката никога не слиза от лицето ти!  Flowers Four Leaf Clover

Точно месец остава до премиерата на"Втори шанс" newsm10

# 533
Добро късно утро! Laughing Hug Hug

Аз докато намина и почерпя вече сте започнали с поздравленията! Laughing

Заповядайте! Wink
Скрит текст:

Лу Hug Гости Hug Боби Hug,благодаря ви за пожеланията и музиката! Heart Eyes

Ани Hug
Скрит текст:
Дано всичко е на ред с ехо кд.! Praynig

Благодаря на Бризчето Hugза останалите преводи,след като се оттеглих! Peace

Цитат
Ани, виж, нали в предната серия  75-та Озге е студент  по компютърни комуникации и каза на  Озан, че ще му помогне.
Сиси Hug,момчето,който е приятел на Озан и му помага е Еге! Laughing Как съм се чудела в предните ти постове за какъв Озге пишеш! Joy

Излезе и рейтинга! Peace

TOTAL- 8 PARAMPARCA STAR TV 20:36 00:14 3,92 10,21

AB- 9 PARAMPARCA STAR TV 20:36 00:14 3,56 9,23

20+ABC1- 8 PARAMPARCA STAR TV 20:36 00:14 4,32 10,45

Желая ви приятен ден! bouquet

# 534
Лу  Hug Гости  Hug Боби  Hug Злати  Hug

Злати - Чесит Имен Ден
Желая ти най-много здраве, щастие и любов - обичай и бъди обичана
Благодаря за почерпката  Hug За теб

Скрит текст:

Боби радвам се, че имаш подобрение  Hug

# 535
Ани Hug,благодаря за пожеланието! Heart Eyes

Боби Hug
Скрит текст:
Радвам се,че си по-добре!

# 536
Здравейте, момичета!

Злати, честит имен ден! Да си жива и здрава, и много щастлива!

Скрит текст:

# 537
Добро късно утро! Laughing Hug Hug

Аз докато намина и почерпя вече сте започнали с поздравленията! Laughing

Заповядайте! Wink
Скрит текст:

Лу Hug Гости Hug Боби Hug,благодаря ви за пожеланията и музиката! Heart Eyes

Скрит текст:
Малееее, отиде ми диетата! Тъкмо станах 99кг 950гр и ей я на Златина! Ами сега - ако не опитам, ще я обидя; ако си взема - нема спиране! От утре ще бъда на диета!

# 538
Привет момичета,
Не съм навестявала темата от доста време, но се радвам, че ви намирам всички отново тук.
Не знам дали ще има превод на сериите на руски, затова съм благодарна за вашите преводи на случващото се. За края на серията искам да допълня, Денис се видя със свидетели ( вероятно съседи ) на смъртта на майка му. Когато от съседната маса прочетоха името на Рахми от вестника ( не разбрах Майде некролог ли му издаде или награда за убийството му) Денис взе вестника и попита свидетелите дали този, Рахми е човека с който се е срещнала майка му преди да умре, те отрекоха обаче, не били го виждали.  Дениз се зачуди и показа снимка на баща си , Бурхан. - Е, това е негодника потвърдиха свидетелите. Така Дениз хвана баща си в много лоша лъжа.
Друго да кажа, за Хазал защото ми е слабост  smile3506
Харесвам я с новия  Kissing Heart. Това, че Хазал си говори с Майде не е защото много й е приятна или защото иска да играе комбина с нея. Майде изнудва Хазал, сигурно е станало въпрос по-назад в темите, т.е. Хазал е жертва на Майде. Джихан може и да прости, че му взриви яхтата, но не вярвам да се трае за изнудването й. Дилара сигурно ще разбере и пак ще има кавга с Харун, много вероятно.
Лека вечер!  bouquet

Последна редакция: вт, 18 окт 2016, 17:13 от a Wanda

# 539
Здравейте момичета  Hug
Завърнах се...
Скрит текст:
Докторката каза, че има малки изменения, но били нормални за възрастта. Каза, че нямало за сега нищо заплашително. На 2 години щяли да ми правят този преглед....

Лу и аз съм като теб - без едно мога, но с едно не мога  Grinning
Скрит текст:
Като започна да опитвам от всичкото, че чак ми става тежко  Grinning А диетата твърдо е от утре  Party

Деси  Hug Злати  Hug

Втори фрагман на ВО

Висше общество еп.17 Бг.суб. трейлър2

http://www.vbox7.com/play:5f91a4dec5&p=playlist&id=2204249&order=date

Общи условия

Активация на акаунт