Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 479
  • 737
  •   1
Отговори

Твоят мой живот - Paramparça 2-ри сезон от 03.10.2016 г. всяка делнична вечер от 20.00 часа по БТВ

Резюме
Една история за трудни избори, тежки решения, преплетени житейски съдби и родители разкъсани между техните деца и техните сърца ... Гюлсерен има беден произход, докато съпругата на Джихан -  Дилара има богато семейство. Двете раждат  в една и съща болница в един и същи ден преди 15 години, но една грешка ще промени съдбите им. Имайки подобни фамилни имена, една разсеяна сестра разменя бебета и никой не забелязва. Когато истината за децата се разкрива, възникват големи проблеми между двете семейства, поради напълно различния им начин на живот и икономически статус. Въпреки това, тези събития сближават Джихан и Гюлсерен. Те имат необясними чувства един към друг, от които не могат да избягат или да игнорират.

Всеки понеделник от 20.00 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук: 

Информация за сериала можете да намерите тук: 

С участието на :

Продукция на: Endemol Türklye   
Режисьор: Altan Dönmez    
Сценарист: Yıldız Tunç   
Изп.продуцент: Özlem Yurtsever

Резюме
Това е историята за борбата на една сурогатна майка да запази бебето си, когато чрез обрат на съдбата тя открива, че то е собственото й биологично дете. Историята става все по-сложна, когато тя се влюбва в бащата на бебето си.
Заможно семейство очаква единия от синовете им да има наследник. Когато съпругата му не може да забременее, те намират сурогатна майка в лицето на Елиф. Младото момиче има отчаяна нужда от пари и бива лесно измамено от семейството. Когато тя открива, че всъщност е биологичната майка на бебето, тя се бори, за да го вземе обратно. Нещата допълнително се усложняват от любовта, която се заражда между Елиф и Кахраман, докато могъщата фамилия отвръща на удара и отказва да върне техния наследник.

Информация за сериала можете да намерите тук: 

Видео клипове на Морски бриз и други автори с БГ субтитри

С участието на :

Продукция на: ОЗ Turkey Medya   
Режисьор: Hakan Inan    
Сценаристи: Banu Tekcan-Devrim Yıldız Özdemir   
Изп.продуцент: Aynur Sayar
Музика: Aytekin Ataş, Erdem Doğan   

Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьорите

Любов назаем - Son Bahar

Erkan Petekkaya  

Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”

"Sessiz Fırtına" 

“Тиха буря/Sessiz Fırtına”

"Beyaz Gelıncık"

“Памуковата принцеса - Beyaz gelincik”

“Памуковата принцеса”

"Öyle bir geçer zaman ki"

“Скитникът -  Serseri 2003”

Игрални филми   

„Крилете на нощта“ 

Крилете на нощта - Gecenin Kanatlari

Нов свят - Yeni Dünya

Yeni Dünya - Нов свят

Erkan Petekkaya -музика  

Ayça Varlıer 

"Kehribar"

"Zeytin Tepesi"

"Kalbim 4 Mevsim"

"Перла - Gümüş"

Ayça  Varlıer - музика 

Özcan Deniz   

Сериали 

Черна роза - Karagül

Юнска нощ -  Haziran gecesi 

Млечния път - Samanyolu

Имението с лозите - Asmalı konak

Изгаряща любов Ask Yakar - 2009 г.

Kader - Съдба

Игрални филми 

Özcan Deniz - Музика

Hatice Şendil  в

Висше общество - YÜKSEK SOSYETE

Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”

"Черни планини - Karadağlar"

"Kurtlar Vadisi Pusu"

Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -

Гласувайте  за  Ayça Varlıer - 

Гласувайте  за  Özcan Deniz -

Гласувайте  за  Hatice Şendil -

Гласуването е възможно на всеки час!

# 1
Приятни минути в новата тема  Hug

# 2
Благодаря за новата тема! Нека я изпълним с позитивизъм!
ЕСЕН! Така определям новата тема. Благодаря на Ани за всеотдайния и труд! newsm51 love001

Последна редакция: ср, 28 сеп 2016, 14:09 от Лукреция

# 3
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани Heart Eyes благодаря за красивата тема....да ни вървят сладки приказките за сериалите и актьорите Wink

# 4
Aни Hug,прекрасна есенна тема си направила!
Да я изпишем с любов и получим интересни новини за нашите патрони! newsm10

Пускам превода на 73еп.на Парчетата отново,тъй като сутрешния пост остана в старата тема! Peace
73 parca rus sub
https://vk.com/paramparca?z=video-83475167_456239669%2F5322d2e0e … _-83475167_233529

Превода има и на този сайт! Peace
http://turk-sinema.ru/serial/85-oskolki-vdrebezgi.html

# 5
  • Стара Загора
Ани Hugкакто всеки път,новата тема е

Благодяря ти!

Много цветя за теб...

Скрит текст:

Да я изпишем с любов и хубави новини за нашите любимци Peace

Злати HugГости HugЛу Hug

# 6
Момичета,ходих в Alacati,по уличките където се разхождаха Елиф и Кахраман.Страхотно беше.Пожелавам ви да отидете там.

# 7
Здравейте мили момичета, приятна  вечер. АНИ, както винаги ти си отличничка....  Много ти благодарим за есенната ни премяна.
И много ти благодаря за красивите снимки в началото на темата. Ще ни вдъхновяват и  радват докато я изпишем.
Много съм  щастлива, че съм  тук  с  вас, мили момичета,
АНи,  Златинче, Боби, Морското ми  Бризче, сладката ми ЛУ,  любимата ми колежка  Гости, чаровната  Диди Кралева,  вечно младата   Деси ,  Дилаханъм и всички останали, които пишете и не пишете в темата
, а ни  четете -  Да сте вечно  млади  и   вечно красиви.  Никога да не  помръкват  лицата ви. За това сме тук - за радост, за споделяне, за обменяне на мисли, за допълване, за романтика, за забавление и  за  щастие.

АНИ, за  теб !!

# 8
Сега  мисля да отида  при рускините, за да прочета какво са превели и от утре ще започвам и аз.
Много ме интересуват разговорите - Джансу-Джихан,  Озан-Джихан, Джансу-Озан, Джансу-Дилара, Хазал-Асу,  Майде-Хатидже и Чагатай.
Златинче, Слънце, още веднъж за постовете на преводите.
Приятна вечер.  До  после.

# 9
Здравейте момичета  Hug
Лу  Hug Гости  Hug Злати  Hug Боби  Hug online:)  Hug Сиси  Hug драго ми е, че отново сте тук и сте харесали новата ни къщичка  Hug
Благодаря за поздравите, за любимите ми толумбички - когато станах самостоятелна домакиня първото, което направих беше парено тесто, за толумбички - едно време така се правеха....
online:) - благородно ти завиждем, че си била това лято по стъпките на Елиф и Кахраман - сигурно си ходила и при дървото на желанията....
Когато спечеля от тотото ще ви заведа всички там и ще търсим пожеланията на Елиф и Кахраман....
Тази вечер сте на кино, а аз ще си лекувам главичката, че днес много ме боля....
Пожелавам на всички приятна и забавна вечер  Hug
Поздрав за всички  Hug

*•❀•*Özcan Deniz ❀ Canım*•❀•*

https://youtu.be/NL3gt1TzCRo

# 10

Е хааа!!! Какво прекрасно есенно пъстроцветие и великолепие! Направо кралско излъчване има темата като визия. Браво, Ани!

Да ви споделя, че доста познати дами, ви четат често темата и много им харесва уютната и толерантна атмосфера!

Бъдете все такива!

# 11
  • Плевен / София
на рекламите да кажа, че артистката , която играеше в Любов на заем нрави страхотна роля в Номера...то не бе йога, то не бе тичане....но не виждам да сваля килограми... Wink

# 12
Криси жълтите цветя са ми любими - като слънце са, излъчват топлина  Flowers Sunflower  Hug
Цитат
Да ви споделя, че доста познати дами, ви четат често темата и много им харесва уютната и толерантна атмосфера!
Радвам се за споделеното  Hug Но заслугата е на всички момичета пишещи в темата и аз им благодаря, че успяваме да запазим добрия тон и макар да се познаваме с повечето само виртуално успяваме да постигнем консенсус и да бъдем не само съфорумки, но и приятели. Винаги усещаме приятелската подкрепа и протегнатата ръка  Hug

Гости - Севинч - Рухсар е много енергична дама, но си е пухкавелка  Grinning И в Любов назаем беше такава, но е много сладка  Hug

# 13
Това беше любимия ми клип по време на излъчването на Любов назаем....

Asik GAlip (Son Bahar)

https://youtu.be/plGzIzeLrFs

"Изоставените деца си остават такива и като възрастни...."

# 14
  • Плевен / София
Криси жълтите цветя са ми любими - като слънце са, излъчват топлина  Flowers Sunflower  Hug
Цитат
Радвам се за споделеното  Hug Но заслугата е на всички момичета пишещи в темата и аз им благодаря, че успяваме да запазим добрия тон и макар да се познаваме с повечето само виртуално успяваме да постигнем консенсус и да бъдем не само съфорумки, но и приятели. Винаги усещаме приятелската подкрепа и протегнатата ръка  Hug

Гости - Севинч - Рухсар е много енергична дама, но си е пухкавелка  Grinning И в Любов назаем беше такава, но е много сладка  Hug

Рухсар беше добрата фея, а сега Бетюл в Номера плете интрига след интрига....

Общи условия

Активация на акаунт