Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~161

• 38 489
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Судето много нагла....С какво право взе телефона на Керем....
Май така ще свърши епизода....При мен прекъсна на рекламите, но мисля, че това беше края на епизода...

# 46
Судето много нагла....С какво право взе телефона на Керем....
Май така ще свърши епизода....При мен прекъсна на рекламите, но мисля, че това беше края на епизода...

Това беше края на серията! smile3511
Радвам се, че бях с теб Ани, а може би и други са гледали ВО! Благодаря на Ани за разясненията по отношение на диалозите! На по-късен етап намерих онлайн превод на руски език от Нигяр.
Благодаря на Сиси за преводите на Парчетата! newsm10 love001

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 23:47 от Лукреция

# 47
Лу - предположих, че така свършва, след като започнаха рекламите.
И аз благодаря за компанията тази вечер. Мамашите правиха превод и горе долу стана ясно какво се случва. Преводачката не преведе момента, когато детектива се обади на Мерт и какво му каза за майката на Едже...но от физиономията, която имаше, когато отиде при Едже си помислих, че сигурно е мъртва...И една мамаша сега е написала, че майката на Едже е починала.....

Колко коварна е Бегюм...Джансу й сподели, че е влюбена в Керем, но злобата на сестричката й е толкова голяма, че не може да не направи някоя гадост....

# 48
Добро утро! Hug

Минавам на бързо да ви поздравя и благодаря за споделеното инфо и преводи! bouquetСнощи късно ви изчетох! Peace

Днес е петък и трябвя да излезе озета и новите снимки за Парчетата! Peace

Желая ви приятен ден! bouquet bouquet bouquet

# 49
Добро утро

Висше общество еп.14 Руски суб. 1/2

http://www.vbox7.com/play:5e9abf47f1&p=playlist&id=2204249&order=date

# 50
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани,Лу Hug Hug снощи не гледах онлайн ВО, защото си "изгърмях патроните" за Номера ooooh! не ми дават две поредни вечери компютъра да е "мой" Joy Joy Joy от коментарите разбрах, че сестричката си е показала ноктите, а имаме и нова "звезда" на небосклона.....явно Керем ще е на две жени....коя ще го спечели ....ще видим.... Peace
кафето е от мен...пожеланията от Боби Wink

хубав ден момичета...
опа...Злати Hug ме изпревари за кафето....но нищо никога не е излишно още едно.....
снощи Сиси е правила превода на парченцата bouquet

# 51
Злати  Hug

Висше общество еп.14 Руски суб. 2/2

http://www.vbox7.com/play:c1f9e3934f&p=playlist&id=2204249&order=date

ПП - Гости  Hug

# 52
# 53
За майката на Едже....

Лу  Hug

# 54
Здравейте момичета
Ани,Лу Hug Hug снощи не гледах онлайн ВО, защото си "изгърмях патроните" за Номера ooooh! не ми дават две поредни вечери компютъра да е "мой" Joy Joy Joy от коментарите разбрах, че сестричката си е показала ноктите, а имаме и нова "звезда" на небосклона.....явно Керем ще е на две жени....коя ще го спечели ....ще видим.... Peace
кафето е от мен...пожеланията от Боби Wink

хубав ден момичета...
опа...Злати Hug ме изпревари за кафето....но нищо никога не е излишно още едно.....
снощи Сиси е правила превода на парченцата bouquet

Благодаря за кафето! Пия го с удоволствие! newsm51 love001

Последна редакция: пт, 30 сеп 2016, 08:45 от Лукреция

# 55
  • Стара Загора
Добро утроЗлати HugАни HugГости HugЛу HugСиси Hugи всички,които ще минат Hug

Усмихнете се на новия ден...и се погрижете да се чувствате добре,където и да сте...с когото и да е...независимо от времето и обстоятелствата!Не забравяйте...,че само един живот живеем...
Няма вчера...,няма утре...има само днес!
Пожелавам ви хубав и приятен ден с добро настроение,
прекрасни емоции и усмивките да бъдат в изобилие за всички вас! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Благодаря ви,момичета за кафето,пожеланията и всичко споделено love001

Днес отново имам повод да почерпя Grinning Синът ми има Рожден Ден party023

Скрит текст:

# 56
Добро утроЗлати HugАни HugГости HugЛу HugСиси Hugи всички,които ще минат Hug

Усмихнете се на новия ден...и се погрижете да се чувствате добре,където и да сте...с когото и да е...независимо от времето и обстоятелствата!Не забравяйте...,че само един живот живеем...
Няма вчера...,няма утре...има само днес!
Пожелавам ви хубав и приятен ден с добро настроение,
прекрасни емоции и усмивките да бъдат в изобилие за всички вас! Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Благодаря ви,момичета за кафето,пожеланията и всичко споделено love001

Днес отново имам повод да почерпя Grinning Синът ми има Рожден Ден party023

Скрит текст:

Да ти е жив и здрав синът! В живота лесно да преодолява трудностите, само хубави неща да му се случват! newsm59 bigdance2 bigdance2 ura Gift newsm18 Tada costumed034

# 57
Боби Hug,честит рожден ден на сина ти! bdbaloni

Желая му здраве,семейно щастие и много успехи! Flowers Four Leaf Clover smile3525
Скрит текст:
цветя за мама....

# 58
Здравейте мили мои момичета,   приятен ден и вечер.

Наистина не е удобно да пиша в четвъртък.  Ами като няма време - сложна работа. Много ми се иска в събота и неделя да обменяме мисли за Парчетата,  за ВО, аз трябва да изгледам поредната серия ВО и затова ми се иска тогава да съм по-свободна, а пък и гледам Версай  и  Екатерина  Велика. Пък и събота и неделя чистене, пране, гладене, готвене и все няма време.
И друго - пак притеснение - от  понеделник  от 20 часа по БТВ започва втория  сезон на  Парчетата. И той ще отнеме  време.  Каквото - такова.
Моля да ми простите не съм ви изчела от снощи насам.  После ще ви прочета основно.
Сега, ще ми простите, ама ще понапиша още от  73-та серия.
Започвам. Моля за пост след мен. Предварително ви благодаря.

# 59
                                                 Продължавам от  снощи от пост 44  за превода  на  73-та серия.

Хазал при  Майде.

Майде  -  Хазал, аз загубих 20  милиона долара заради теб.  Благодарение на теб  купих  тази  къща  за  20 мил. долара.
                 Американска  фирма  няма.  И американска   компания  също  няма.
                 Ти или ти и Озан ми изиграхте този номер.
                  Ти и Озан заедно - коя беше тази идея?

Хазал си спомни  за телефона.  Връщат  кадрите  от  предната серия. Хазал се сети, че  Озан е погодил  този  номер.
               Хазал  ревна с висок  глас. п В този момент  Майде веднага й  размаха найлоновия  плик вътре с кървавия  нощ,  с който  Хазал  прободе  Озгюр.
Майде  - Ти коя си, че да ми противоречиш??
                Ти нима не  знаеш, че аз  мога  да те  унищожа само с една  дума.

Хазал много   реве.  Майдето й замята  кървавия  нож  пред  лицето й.  Тя изгуби и ума и  дума.

Майде  -  Виж, Този нож, с който ти прободе  своя любим  човек - ето го.
                На него са твоите  отпечатъци от  пръстите ти.
                В  същия  миг, когато го дам  в  полицията с теб е  свършено,  Хазал.

Хазал  -  Аз се кълна,  че  нищо  не  съм  направила.  Озан се е подиграл  с  мен.
                Кълна се - нищо не  знам.

Хазал  реве, коленичила на пода  пред  Майде.
               Моли се на Майде  за  прошка. Не била  виновна.
               Само е искала да й направи  добро.

Майде  -  Добре, сега ти прощавам, но следващия  път няма да ти  простя.
                 Хайде сега си отивай.  Махай се.

Йозкан   отиде при  Бурхан.

Отива нашият умник да закусва при роднината си - свата Бурхан.  Донесоха му  храна.
            Веднага  започва да  плюска  каквото  има по масата  сякаш  не е ял 2  седмици.
            Бурхан вади един плик с  документи.... Йозкан пита  какво е това ???
Бурхан  -  Ние дадохме на зидаря Ръза  ключовете от  колата за  400 000 $.,....ето за това.
                 Живота не е вечен, Йозкан.   Такъв  е  светът.
                 Кой е   главен,  а  кой  е  длъжник - нека бъде известно  писмено, така ли е  ???
                 Аз открих  банкова  сметка на твоя  име и когато ти попаднат в  ръцете пари,  ти  хвърляй  по 3  куруша
Йозкан  -  Добре.  брат, аз  това ще  направя..

Йозкан подписва договора и  полицата. И непхрекъснато се тъпче с  храна.  Гладен  е  човека.

Джихан и  Озан  обядват.

Озан  -  Татко, ти  знаеш какво винаги ни казваше. Казваше ни, че  живота е кратък, не обиждай   никого, сине.
              Татко, ти  помниш  ли?  Ти  винаги  все така  говореше.
               Да, татко, живота е твърде  кратък. И в  този  кратък  живот  аз  имам един единствен  баща.
               И аз  искам да  прекарвам своя кратък  живот  със  своя  баща.

Джихан  -  И аз имам един, единствен  син,  и  две  дъщери.
                  Аз за вас ще дам  живота си.
                  Даже и за секунда  няма да се  замисля.
                  Аз ще  умра за вас.
                  Но тука аз не  мога да  стоя.  Не  искам.   Ще  замина някъде далеч.

Озан  -  Добре, татко.

Хазал пристига в офиса си.

Направо е бясна. Не е на себе си.  Хвана я  параноята.  Отиде до  лаптопа си.  Намери  снимките, когато Озан  влезе за номера на телефона
               и го  видя.   Разбра, че  Озан е скроил този номер, за да я  изложи.
               Хазал търси Озан, но той е с  баща си.

Хазал - към секретарката си. - Звънни му, нека  веднага  да  дойде.

Илдъръм - Хазал, аз ти зададох  въпрос.
                   Защо  крещиш  из  цялата  фирма ??

Хазал  -  Брат  Илдъръм, аз  сега с  тебе не мога да се  занимавам.
                И без  това нервите ми са на предела.

Илдъръм  -  Нервите ти са на предела. Ти знаеш  ли  каква е твоята  длъжност  по  вътрешните  правила на  фирмата?
                      Твоят  баща  повярва в  теб и направи от теб  един  човек, член на съвета на  директорите.
                      Моля те, дръж  се  подобаващо.
                      А, ти искаш  да  кажеш: - Ако аз не се държа така, какво ще  стане, брат  Илдъръм??
                      Не можеш да го  кажеш,  струва ми се.

Хазал  -  Не,  говори.  Какво ще стане, брат  Илдъръм ??
Илдъръм  -  Ето, аз так  ще ти кажа - твоята  длъжност  ще бъде само на  фиша ти,  Хазал.

Хазал  -  Тоест, ти ще ме  уволниш???
Илдъръм  -  А, а,...  ти  отгатна........Да!!!...  Даже...ако можеше с  голямо  съжаление....Да !!!
Хазал  -  Отнасящо се до какво ???
Илдъръм  -  Ако ти кажа, аз  като  изпълнителен  директор....това е съвсем  достатъчно.
                     Послушай ме,  Хазал, ти нямаш  опит  в  съвета на  бизнеса.
                     Ако искаш да  успееш  в  тази  работа, то ти си длъжна да се държиш по подобаващ  начин.

Хазал  -  Брат  Илдъръм, ти след  мъмренето ми  прочети  нещо, а аз сега имам много работа.

Кериман  отива  в  къщата  на  Бурхан.

Спирам за малко.  После ще продължа.

Общи условия

Активация на акаунт