Бебешката количка - цяла наука за второ висше №35

• 109 375
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
В Ebay.co.uk има цвета Oh la la 2in 1 за 250 Лири с включен чувал, чанта и дъждобран. Вероятно има и др.разцветки.

Благодаря, но търся нещо за момче, като и жълтите варианти са Ок  Peace

# 661
За гр. София мисля, че няма магазин, който да предлага едновременно Mutsy и Stokke. Mutsy съм виждала само в Хиполенд и в Averoom  Peace

Моля, ако някой е виждал на промоция Cosatto Giggle 2в1 или 3в1 да сподели линк. Без значение дали е в БГ или някъде из Европа (най-лесно ми е да я докараме от UK)  Hug

Здравей,
В Хиполенд в момента 2в1  Cosatto Giggle е на промоционална цена от около 970лв.Можеш отделно да си поръчаш кошче за кола на 379лв ако искаш 3в1.

# 662
  • Sofia

Здравей,
В Хиполенд в момента 2в1  Cosatto Giggle е на промоционална цена от около 970лв.Можеш отделно да си поръчаш кошче за кола на 379лв ако искаш 3в1.

Благодаря, не бях видяла намалената количка, а хем сутринта ги гледах  Blush

# 663
Mutsy има в Хиполенд и мсля, че в Дундьо но за вторите не съм на 100% сигурна  Peace

# 664
  • Anywhere

Здравей,

Благодаря, не бях видяла намалената количка, а хем сутринта ги гледах  Blush
Не се набутвай с цените в Бг. Комплект 3в1 от ебей е 310 Лири, това е 730лв Simple Smile. Разгледай има всякакви десени!

# 665
Mutsy има в магазин Рая във Варна и в магазин Zarafa пак във варна , намира се във "Фулмакс център" . Не съм сигурна за Стоккето , във Рая има но е Dsland то е същото като Стокке на външен вид.
Иначе Cossato Gigle има в магазин Слънце и сега май е на промоция , 900лв мисля че е 2в1.

# 666
За почитателите на Mamas&Papas Sola2 една добра оферта http://www.mothercare.com/sale/mamas-and-papas-sola-2-pushchair- … =90&start=156

# 667
  • София
Момичета, има ли някоя от вас с Mutsy 4Rider или да е ползвала този модел?
Имам една питанка относно едно елементче на седалката, което се чудя за какво се използва.. Embarassed
Гледах и клипчета в ютюб и така и не разбрах  Rolling Eyes

# 668
Някой скоро търсеше количка за породени.
Тук има няколко намалени, както и за който търси лятна намалена имат някои с много добри цени.

# 669
Здравейте.Ще купуваме лятна количка и искам да попитам някоя от вас има ли Chipolino Рио Буено или Chicco Liteway?

# 670
Здравейте.Ще купуваме лятна количка и искам да попитам някоя от вас има ли Chipolino Рио Буено или Chicco Liteway?

Определено Chicco Liteway, ако сравняваме двете колички, които си показала.
Имала съм доста летни колички иChicco Liteway е най-удобната и здрава количка.
От всички летни колички, които съм бутала, тази е най-маневрена.
Лека е.
Сгъва се компактно и лесно.
Седалката е дълга, т.е. става за по-големи деца.
Удобна е на детето.
Сенникът пада доста напред.
Има голям багажник.
Виж тук и тук и тук е на добра цена.

# 671
  • Sofia, Bulgaria
Имаме си хубава количка на макларън, но се оказа доста неподходяща за софийските тротоари  Tired
Търся количка тип "багер"  Joy За почти седящо бебе, така че без кошове и столчета за кола.
Не съм изобщо наясно с марки и модели, триколки или четириколки... Ако е нова можеби до към 500лв, иначе ако е някаква по-скъпа ще намеря втора употреба.

# 672

Определено Chicco Liteway, ако сравняваме двете колички, които си показала.
Имала съм доста летни колички иChicco Liteway е най-удобната и здрава количка.
От всички летни колички, които съм бутала, тази е най-маневрена.
Лека е.
Сгъва се компактно и лесно.
Седалката е дълга, т.е. става за по-големи деца.
Удобна е на детето.
Сенникът пада доста напред.
Има голям багажник.
Виж тук и тук и тук е на добра цена.
Благодаря за мнението и за добрите оферти.Даже си я поръчах от единия сайт.

# 673
  • София
Аз пък онзи ден я гледах в Хиполенд и ми се стори доста тясна седалката. А синът ми не е едър... Не знам дали е защото съм свикнала с Номада, в която едва ли не се губи... Тези, които са ползвали Liteway, с колко големи деца сте? Моето е на годинка, 9,5 кг.

# 674

Общи условия

Активация на акаунт