Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам контракции в началото на бременността?
Какво мога да очаквам да видя на ултразвук в 5 седмица и 3 дни, ако бременността протича нормално?
Как да разберете дали има успешно зачеване, а не празен плоден сак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам контракции в началото на бременността?
-
Какво мога да очаквам да видя на ултразвук в 5 седмица и 3 дни, ако бременността протича нормално?
-
Как да разберете дали има успешно зачеване, а не празен плоден сак?
-
Какво може да означава леко жълто-кафяво зацапване през 5-6 седмица от бременността?
-
Какво показват резултатите от тестовете за ЧХГ?
и на мен в деня преди сватбата ми се гадеше мощно
Вече съм в края на 7 седмица, миналата събота видяхме сърце и няма да ви казвам какво щастие беше, сега обаче от 2 дни имам леки болки низко долу, които са ту в дясно, в ляво, по средата, не са постоянно, но са си там колкото да ме дразнят и да не ме оставят на мира. Не са силни, но се усещат. Говорих с док каза да пия но шпа 3 по 2 и дуфастона да не спирам, и в понеделник имам час, но не каза нормално ли е, да се притеснявам ли... имам една неуспешна бременост заради кухо яйце и сега изпадам в шок от най малкото и много ме е страх да не загубя бебчето, особено когато му видях сърцето
имам чувството, че после ще се депресира, а стига един следродилно деприсиран вкъщи. Зълва ми ме попита дали ММ ще присъства, казах категорично !не!, че тя като ми зейна едни уста, че той бил баща и не знам си какво... в интерес на истината мисля, че и той няма да има желание