Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 70 218
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Elinka много си се притеснила от сега, защо не си починеш 4-5 дена и тогава да отидеш на преглед, тогава има по - голяма вероятност да се види нещо повече.

# 91
Elinka много си се притеснила от сега, защо не си починеш 4-5 дена и тогава да отидеш на преглед, тогава има по - голяма вероятност да се види нещо повече.

И аз така бих предпочела, но знес звънях на един прекрасен човек и невероятен лекар в Плевен и той организира преглед при лекар в София, за който ми гарантира и ще хдя утре.

На тоя етап ме притеснява само плодното ми сакче, което прилича на наполовина разрязано яице по дължина.. Неправилна била формата..

# 92
Мамита, имам нужда от консултация.

Ето линк със снимката от ехограва вчера.
Само на мен ли ми се въжда някакво мехурче вътре в сакчето ми със странна форма?

http://dox.bg/files/dw?a=9c8f66f3fd

# 93
И моето в 5 г.с. изглеждаше горе долу така. Успокой се изчакай още една седмица и отиди на лекар. Тогава би трябвало ако е хубав апарата да се чуе сърдечна дейност. Аз бях в болница в 5 г.с. + 5 и се чу. Най важното е да се успокоиш.

# 94
И моето в 5 г.с. изглеждаше горе долу така. Успокой се изчакай още една седмица и отиди на лекар. Тогава би трябвало ако е хубав апарата да се чуе сърдечна дейност. Аз бях в болница в 5 г.с. + 5 и се чу. Най важното е да се успокоиш.

Въпроса е че, давайки ми тази снимка вчера, ми казаха, че няма нищо в сака.
Едни ми казват, че е жълтъчно мехурче, а една акушерка, с която работим във фирмата, в която съм, е сигурна, че това си е бебенце. Малко, но бебенце.

# 95
Елинка, аз снимки не мога да разчитам. Къде ще ходиш утре на лекар?

# 96
Елинка, аз снимки не мога да разчитам. Къде ще ходиш утре на лекар?

Днес, при д-р Хасан в Софиямед.

# 97

Само на мен ли ми се въжда някакво мехурче вътре в сакчето ми със странна форма?

Не съм специалист, но наистина в сакчето се вижда нещо. Ако беше кухо яйце, това петно там нямаше да го има. Аз имах преди години кухо яйце и знам как изглежда на снимка. Много се надявам да ни зарадваш с хубави новини.
 bouquet

# 98

Не съм специалист, но наистина в сакчето се вижда нещо. Ако беше кухо яйце, това петно там нямаше да го има. Аз имах преди години кухо яйце и знам как изглежда на снимка. Много се надявам да ни зарадваш с хубави новини.
 bouquet

Pepich, много се надявам да си права.
Вчера ме изпратиха с тази снимка от Майчин Дом, на която ми казаха, че нищо се вижда. Бяха готови да ме вкарат още вчера за абразио само на 11 дни закъснение на цикъла. Бях потресена!
Затова, може и несериозно да звучи, но смятам, че в този форум, благодарение или за съжаление на преживяното, могат да ми кажат много по-реално как изглеждат нещата от един лекар, готов да ми махне сакчето в 5 седмица и 4 дни, категоричен, че няма и няма и да има нищо в него.

# 99
Ели, мен ми отчетоха сърдечна дейност в 7 г.с. Та не отписвай сакчето! Не съм специалист, но и аз виждам нещо вътре! Стискам палци  Hug

# 100
Елинка определено се вижда нещо вътре.Изчакай още поне седмица и отиди на още един преглед при някой друг доктор.Стискам палци Simple Smile

# 101
Елинка определено се вижда нещо вътре.Изчакай още поне седмица и отиди на още един преглед при някой друг доктор.Стискам палци Simple Smile

Много се раздвам, че не си въобразявам, че има нещо вътре..
Само дано не излезе, че е само жълтъчното мехурче.

# 102
Здравейте мами. Когато установят бременност докторите, трябва ли да ме картотекира,смисал да ми създаде нещо като амбулаторен лист или не ? Аз съм в 6 или 7 г.с и не знам какво ме очаква в бъдещте прегледи при аг-то.? Благодаря Ви предварително.

# 103
  • София

Какво стана днес,мина ли прегледът. newsm78

# 104

Какво стана днес,мина ли прегледът. newsm78

Не е още. След 15 минути отивам.
Дано този доктор не ми разбие сърцето  Praynig
Ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт