Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 36

• 69 573
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
Бъдещи мамита, току-що си  резултатите и не знам дали ми е оправдано щастието. Мойте полазатели отговарят на 5 седмица към края със стрелкичка, индикираща покачване.

Вие какво мислите?  Май има индикации, че има успешна бременност??

Група Показател    Вид материал         Резултат    Измерителна единица    Референтна област    Метод
Туморни маркери

hCG + beta    S        9568        mIU/ml      0,10 - 1      ECLIA

Бременност 4-та г.с. 9.5 - 750 mIU/ml
Бременност 5-та г.с. 271 - 7138 mIU/ml
Бременност 6-та г.с. 158 - 31795 mIU/ml
Бременност 7-та г.с. 3697 - 163563 mIU/ml
Бременност 8-та г.с. 32065 - 149571 mIU/ml
Бременност 9-та г.с. 63803 - 151410 mIU/ml
Бременност 10-та г.с. 46509 - 186977 mIU/ml
Бременност 12-та г.с. 27832 - 210612 mIU/ml
Бременност 14-та г.с. 13950 - 62530 mIU/ml
Бременност 15-та г.с. 12039 - 70971 mIU/ml
Бременност 16-та г.с. 9040 - 56459 mIU/ml
Бременност 17-та г.с. 8175 - 55868 mIU/ml
Бременност 18-та г.с. 8099 - 58176 mIU/ml
Бременност 19-та г.с. 3600 - 56600 mIU/ml

# 76
Elinka.eli ,
влизаш в графата , да.Доколкото аз знам, от един резултат не може да се съди, трябва да се наблюдава колко точно се покачва. Ако искаш, попитай девойките в темата за ЧХГ  Hug

# 77
  • София
Бъдещи мамита, току-що си  резултатите и не знам дали ми е оправдано щастието. Мойте полазатели отговарят на 5 седмица към края със стрелкичка, индикираща покачване.

Вие какво мислите?  Май има индикации, че има успешна бременност??

Група Показател    Вид материал         Резултат    Измерителна единица    Референтна област    Метод
Туморни маркери

hCG + beta    S        9568        mIU/ml      0,10 - 1      ECLIA

Бременност 4-та г.с. 9.5 - 750 mIU/ml
Бременност 5-та г.с. 271 - 7138 mIU/ml
Бременност 6-та г.с. 158 - 31795 mIU/ml
Бременност 7-та г.с. 3697 - 163563 mIU/ml
Бременност 8-та г.с. 32065 - 149571 mIU/ml
Бременност 9-та г.с. 63803 - 151410 mIU/ml
Бременност 10-та г.с. 46509 - 186977 mIU/ml
Бременност 12-та г.с. 27832 - 210612 mIU/ml
Бременност 14-та г.с. 13950 - 62530 mIU/ml
Бременност 15-та г.с. 12039 - 70971 mIU/ml
Бременност 16-та г.с. 9040 - 56459 mIU/ml
Бременност 17-та г.с. 8175 - 55868 mIU/ml
Бременност 18-та г.с. 8099 - 58176 mIU/ml
Бременност 19-та г.с. 3600 - 56600 mIU/ml

Важно е след 48 ч да си пуснеш пак,за да се види дали се удвоява резултата.  Simple Smile

# 78
  • Бургас
Имах бежово - кафеникаво зацапване до 10 та седмица. Казаха ми, че е на хормонална основа, така че не бързайте да се шашкате. Изписаха ми Утрогестан и но шпа.

# 79
Ще ми бъде интересно да разбера има ли мами,чиито половинки са присъствали на нормално раждане и как им се отрази това?
Има, има, не стига, че нормално ми и седлищно и обръщане по време на раждане. Беше задължително някой да влезе с мен ( не в БГ) и не беше очарован. После пусна един милион мухи в главата на сестра си преди тя да роди. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 80
  • София
Беше задължително някой да влезе с мен ( не в БГ)

Къде това?Стана ми много интересно.   Simple Smile

# 81

С таткото ли? Наблюдава през цялото време как ръцете на специалиста бяхя вътре в мен и се мъчиха да обърнат калпазанина и накрая след като го обърнаха и извадиха с форцебс (нямах много останали сили да напъвам), получих страшен кръвоизлив и ме приспаха и не знам кво са ми правили по-натам. Него са го изпъдили навън и като е излязъл се е свлекъл пред вратата казаха майка ми и неговата.
 Mr. Green

# 82
  • София

С таткото ли? Наблюдава през цялото време как ръцете на специалиста бяхя вътре в мен и се мъчиха да обърнат калпазанина и накрая след като го обърнаха и извадиха с форцебс (нямах много останали сили да напъвам), получих страшен кръвоизлив и ме приспаха и не знам кво са ми правили по-натам. Него са го изпъдили навън и като е излязъл се е свлекъл пред вратата казаха майка ми и неговата.
 Mr. Green

Написала си,че било задължително някой да влезе с теб и и ми стана интересно за коя страна става въпрос. Simple Smile

# 83

Написала си,че било задължително някой да влезе с теб и и ми стана интересно за коя страна става въпрос. Simple Smile
Испания Simple Smile

# 84
  • София

Испания Simple Smile

Много интересно,за 1 път чувам.   Simple Smile

# 85

Испания Simple Smile
ако кажат, че и при нас е "задължително", предпочитам да дойде свеки  Mr. Green, ММ ще припадне, ще се депресира за години напред... най - добре сама, това е. Peace

# 86
Мале, ММ ако трябва да присъства на такава процедура ще я изтърпи стоически. После няма да ме пипне докато не излезем от детеродна възраст, та да не се налага пак  Joy Joy 

# 87

Испания Simple Smile
ако кажат, че и при нас е "задължително", предпочитам да дойде свеки  Mr. Green, ММ ще припадне, ще се депресира за години напред... най - добре сама, това е. Peace

Имахме много интересна дискусия на входа на родилна зала с ММ, дали той или мама да влезе, ама докторката (беше една слабичка висока 1,50 ) го плесна по рамото и каза " Трябва да си разделите мъките, да видиш, че хич не е лесно" Simple Smile)))))))))))

# 88
Значи, не знам дали не мен нещо ми има, или поподадм на най-големите доктори-балъци!!

Отивам в "Майчин дом" в спешния кабинет, като ми казват, че на 11 дни закъснение е много рано да се види, какво и да е.
Препращат ме на УЗ, на който, докато разглежда докторът, ми казва, че нещатата  не изглеждат добре. Плодният сак бил с неправилна форма и нямало празнаци на ембрион.
Противно на това, което ми казват 2 кабинета по-надолу, той казва, че не е оптимист, защото досега вече ТРЯБВАЛО да се види нещо.
Последната ми менструация е започнала на 29,08,2016г., а това (каквоти и да е) е заченато на 9-ти, със сигурност, понеже следя овулацията с тестове. На базата на менструацията изчислява, че съм в 6.5 г.с и чъпреки, че на 11 дни закъснение е много рано да се види, сега вече "досега трябваше да има нещо".

На всичкото отгоре, сестрата на доктора ми заявява, че кръвният тест може да си се увеличава и намалява, както иска, но той не е показател за една добре развиваща се бременност!

Извдод: Ако преди посещението си бях объркана, сега не знам как ми е името.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

На цялото чудо отгоре

# 89
Остави всички "експерти", които са се изказали досега да си живуркат животеца мизерен. Посъветвай се с някой за добър АГ и иди на консултация при такъв. Без да казваш какво и къде си правила и виж все пак какво ще ти каже трето лице. Притесненията само вредят! Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт