Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали имам контракции в началото на бременността?
Какво мога да очаквам да видя на ултразвук в 5 седмица и 3 дни, ако бременността протича нормално?
Как да разберете дали има успешно зачеване, а не празен плоден сак?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали имам контракции в началото на бременността?
-
Какво мога да очаквам да видя на ултразвук в 5 седмица и 3 дни, ако бременността протича нормално?
-
Как да разберете дали има успешно зачеване, а не празен плоден сак?
-
Какво може да означава леко жълто-кафяво зацапване през 5-6 седмица от бременността?
-
Какво показват резултатите от тестовете за ЧХГ?
.
но това е около и приблизително всяко бебе си е индивидуално, освен това между темримините има разлики, дори и с няколок дни, седмици-не сравнявайте с другите мами,които са в същия месец
отидох за направление, бременността ми беше потвърдена и гинеколога ми ме прати за направление № 9 за ЖК. Отидох, а ЛЛ ми отказа, защото нямал право да ми даде второ направление в рамките на месец, а аз ако не се лъжа за бременни жени, направленията са неограничени. И сега не знам какво да правя. Моля за съвет. Имам и още един въпрос, ако по някакъв начин се преборя за това направление, след това трябва ли да ходя всеки месец пак при ЛЛ или вече гинеколога ми издава направленията? Благодаря предварително!
Аз си мислех,че тук не ни обръщат никакво внимание.