Априлски мами 2016 - Тема 4

• 28 267
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Владая

Дали ще имаме майчинство утре?

Нямам ведомост,аз.Учудващо.

Иначе за коледното настроение,при мен нахлу още миналата неделя,след като ходихме в Джъмбо,
а там бяха изложили вече коледния асортимент.
Но само при мисълта че преди украсата трябва да направя основно почистване на къщата и ми се изпарява коледния дух Laughing Laughing Laughing

# 661
Но само при мисълта че преди украсата трябва да направя основно почистване на къщата и ми се изпарява коледния дух Laughing Laughing Laughing
Joy

# 662
Добро утрооооо! Дали заради смяната на времето,вчера беше мнооого дълъг ден.Мона спа три пъти по 10 мин. Shocked и цял ден ''говореше''.Не знам как не се умори това човече,но аз едва дочаках вечерта да я приспа.Едва гледах. На всичкото отгоре се будеше много и през нощта.
За хомеопатия и аз се чудя ,дали да не й дам. Имам Дормикинд,но все отлагам. Баща й пък се изказа да внимавам да не станела ''заспало бебе''  Laughingот тези хапчета и естествено предложи аз да ги пия. Crazy
Хубав ден на всички!

# 663
Здравейте Мами,

какво ви е мнението за проходилките и от колко месеца може да се слагат бебоците. Моя син вече е неудържим и леглото не му стига, но не смея да го пускам по земята, т.като се хвърля като луд и ме е страх да не се нарани. Вече почна и да става на крака държейки се за гърба на дивана. Като умалее се хвърля назад или пада на страни на мекото. И ме е страх,  ако го пусна на пода.

# 664
За проходилка ортопедите казват поне на 8 месеца Simple Smile
И аз си мисля да му дам Хамомила или Дормикинд - минат-не минат 3 часа и нашият буден... И лошото е, че после не иска да записва. Къде отидоха дългите паузи?!

# 665
За проходилките ЛЛ каза, след като почнат да се изправят сами и да се движат като се държат. Аз лично започнах да я слагам за по 5-10 мин, колкото докато й приготвя млякото или отида до тоалетна.
И аз давах Хамомила на Ники две вечери, но не усетих никаква промяна.
Скрит текст:
После пък четох, че ако не се използва точно за каквото е предназначена или когато не е необходима  може да се получат някакви не желани реакции и нещо наречно "ефекта на изпитване на лекарството", така че зарязах всичко и се отказах  Naughty

# 666
Здравейте,може ли и ние да се включим?Сияна родена на 22.04.2016 термин 05.05.2016.Родена 3250гр. 51см.,планово секцио.

Последна редакция: пн, 31 окт 2016, 17:44 от tanaq_91

# 667
  • Владая
Добре дошли на   tanaq_91 и бебе Сияна.

Ние днес добре изкарахме,Ива беше кротка,мир и тишина цареше в нашия дом,
дано и нощта да е такава.
Уж нищо не съм вършила днес,а съм скапана.
Лягам на дивана и се маскирам на шумка,докато мога да почина.

# 668
  • Стара Загора
Днес бяхме на консултация. Качили сме 300гр и 2см и сега сме 6750 и 64см.
До сега съм въвела картоф, тиквичка, тиква, сладък картоф, зелена чушка и броколи.
От кашите - оризова и елда (за сега ги купувам).
Личната каза сутрин да давам попара, а следобед сокове  #2gunfire
Не съм съгласна и пак ще си карам по моя схема явно.
Искам да започвам другата седмица с месото, защото знам, че изследванията ще покажат нисък хемоглобин, но не мога да намеря домашно месо и май ще купувам пюрета добавка. Някоя ползвала ли е да каже мнение за марките? Виждам, че всички марки съдържат само 30-40% месо и нишесте...  newsm78

# 669
  • Владая
decuto ,аз взимам пюрета на Мандев пилешко със всякакви зеленчуци.Ива го яде.
До сега 3 пъти съм давала местно пюре,и винаги след него акото е много характерно като цвят и консистенция.Зеленчукови купешки не признава,обича домашните.
Аз пък свърших кашите,а у наше село в магазините избор няма,утре ще трябва да стигнем до София на пазар  Laughing Laughing Laughing

# 670
Взимах добавки пилешко месо на Hipp и слагах по-малко към домашните зеленчукови пюрета,но Сияна нещо не ги хареса.Купих и на Bebevita и Ovko и много ги харесва,а и са разнообразни.

# 671
Здравейте момичета,
Един два дена нямах възможност да пиша, но нашата Виктория просто ще ме довърши. Зъбите ни почнаха сериозно....през деня спим по малко, вечер също почти не спим. Аз съм си зомби и без хелоуийн.  #ShockedНищо вече не ни помага, нито гелчета, нито на гърда стои толкова...ако може да я носим цяла вечер ще дремне за 10 мин и пак ще почне да проплаква.

Другия ми проблем е, че не мога да и взема урина за изследванията. Не знам какво се случва но както и да сложа този колектор винаги се е изпишала на памперса.  doh Мисля утре да я оставя голичка и да я дебна  Joy

Иначе ние мислим да и вземем бънджи този месец и да започна да я слагам по малко. Вики също не спира да говори тези дни. Вчера каза “ако" аз го броя за първата и думичка, но ММ не е съгласен  Grinning  Абе общо взето е лудница при нас  #Crazy

# 672
  • Владая
На нас тази вечер ни донесоха бънджито,
е няма такъв кеф,подскача,крещи,доволна съм,
а каката е на 7-мото небе като я гледа как се радва.

# 673
loveza , какво е бънджито? Аз още не съм избрала  newsm78

# 674
  • Владая
loveza , какво е бънджито? Аз още не съм избрала  newsm78
Скрит текст:
Обемно е,но ми се вижда по безопасно от тези които са за касата на вратата.

Общи условия

Активация на акаунт