Априлски мами 2016 - Тема 4

• 28 269
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Добре изглежда,замисли му.Само това не съм купила.

# 676
И аз нямам ведомост Sad
Аз лично мисля да се въздържа от проходилка и бънджи.
tedka90, пробвай да й сложиш колектора сутринта и да е в седнало положение(на ръце, седнала, полуседнала....) и ако трябва премести колекторчето малко по към дупето.

# 677
Момичета,тая мома ще ни побърка.Не се ѝздържа.Рев с часове,нищо не иска.На ръце по цял ден.Вече се научих,да сменям пелената на Яската с една ръка,в другата е "принцесата".Само леко да я наведа,за да я сложа по гръб и се почва! С крокодилски сълзи.А вечер от 17 до 19:30 е ад под небето.!! Добре,че момчето ми е кротко за сега..нещата се обърнаха ама тя се улива! Спят в отделни стай(не ме питайте как),просто крещи много силно,и го стряска...и т.н.

# 678
Момичета,тая мома ще ни побърка.Не се ѝздържа.Рев с часове,нищо не иска.На ръце по цял ден.Вече се научих,да сменям пелената на Яската с една ръка,в другата е "принцесата".Само леко да я наведа,за да я сложа по гръб и се почва! С крокодилски сълзи.А вечер от 17 до 19:30 е ад под небето.!! Добре,че момчето ми е кротко за сега..нещата се обърнаха ама тя се улива! Спят в отделни стай(не ме питайте как),просто крещи много силно,и го стряска...и т.н.
Ох, милите.....освен да оставиш да си поплаче, явно има нужда. Пробвала ли си да не я успокояваш, а да я окуражаваш....примерно вместо да и кажеш "Не плачи" да и кажеш "Поплачи си маме" да не правиш нищо ....имаше една много хубава статия, че и бебетата имат нужда да плачат и не е хубаво да се спира този процес винаги, защото научава децата да подтискат емоциите и после не знаят как да ги изразяват....Знам , че е лесно от страни някой да ти дава точно такива "съвети", особено като не знае за какво става дума......Но се опитвам да ти дам едно рамо..... Rolling Eyes Ако не помага, оплачи се пак Simple Smile Ние ще ти съчувстваме! bouquet

# 679
Напротив,приемам съвети всякакви,и ти благодаря.Ще опитам!

# 680
Добро утро мами. Днес почерпката е от мен защото бях рожденничка вчера. ММ ми спретна супер вечер. Голям букет, бижута и гурме ресторант. Е няма какво повече да искам. Много съм щастлива.

Софинка, пробвала ли си с класическа музика. Рада винаги се заслушва и успокоява.
Вчера преди да излезем на ресторант я ухапа оса. Поду се, аз се притесних жестоко, но слава богу й размина. Да знаете ако ви се случи, мажете елоком и отгоре памук с реванол и увивате със стреч фолио. #2gunfire

# 681
loveza , и аз на този модел се бях спряла, но се чудя дали наистина може да се подскача на него. Смисъл след месец два като порастнат малко и стигат спокойно земята  newsm78 май на място трябва да ги видя, за да си го представя  Laughing

Harista, благодаря за съвета, ще пробвам седнала и дано се получи.  Hug

Снощи от доста време насам може да се каже, че поспах. Викито като заспа в 20ч. се събуди 23:30ч, 3:30ч и вече станахме в 6ч.

# 682
И аз нямам парички!

# 683
Мами,имам позната,която работи в НОИ и каза,че на 03.11 ще има парички.Хубав ден на Вас,ние отиваме към па-па да напазарим.

# 684
  • Нейде из лудите гори...
Я да проверя как сте? Надявам се вече да сте здрави.

Честит празник!

В петък голямата ми дъщеря навърши 5 и изкарахме уикенда във Вонеща вода с не малка група априлчовци (от фб групата) Simple Smile Беше много забавно и хубаво Simple Smile
Малката толкова инфо насъбра, че от вчера само спи, основно спи, будува по час - два и толкова Simple Smile

Миналата седмица като беше на консулт я измериха 63см - за мен това не е вярно, и +550гр, при положение, че с нашето захранване си е основно на кърма.

Бънджи взех, щото много скача, а ръцете ми не издържат, Rainforest е, а проходилка ще й подаря за Коледа, но от бутащите (уолкър).

# 685
  • Варна
Привет мами  bouquet

Явно в този период са такива неспокойни и неспящи бебоците, търпение му е майката  Wink

Проходилка имаме от две седмици, редовно е в нея, но още не може да се движи напред, ортопеда каза, че можем спокойно да я слагаме  Peace

# 686
Здравейте мами, аз мисля да взема проходилка тези дни.За урината - след няколко неуспешни опита с колектор и памперс я оставихме само "по колектор" , изчакахме около 20 минути и ни се получи #Crazy Педиатърката каза, че следващите ваксини са на годинка и се успокоих.За захранването е още само на зеленчукови и плодови между някое хранене. Изгуби апетит напоследък и го отдавам на растящи зъби. Вили си спеше от втората седмица през ноща, но напоследък се буди често, което пак мисля е от тях.  newsm78

# 687
Здравейте имахме големи нерви с тези изследвания.Взех урина с тези колектори нормално и ги занесох в една от много прехвалените лаборатории.И се оказва,че Сияна има еретроцити и левкоцити в огромно количество.Веднага ходихме на нефролог,защото еритроцити в урината означавало камъни в бъбреците.Е докторката каза,че абсолютно нищо и няма.На следващия ден нося урина в др лаборатория и ми излизат перфектни резултати.Реших за свое спокойствие да и пусна стерилна урина в микробиологията на болница Тракия.Там имам позната,и знам че ще обърнат внимание и се оказа,че на детето му е перфектна урината,без бактерии,без инфекции.Много съм щастлива,но ми кажете как да не ида и да убия тези некадърници,където ми изкараха дето вече много болно!

# 688
Здравейте имахме големи нерви с тези изследвания.Взех урина с тези колектори нормално и ги занесох в една от много прехвалените лаборатории.И се оказва,че Сияна има еретроцити и левкоцити в огромно количество.Веднага ходихме на нефролог,защото еритроцити в урината означавало камъни в бъбреците.Е докторката каза,че абсолютно нищо и няма.На следващия ден нося урина в др лаборатория и ми излизат перфектни резултати.Реших за свое спокойствие да и пусна стерилна урина в микробиологията на болница Тракия.Там имам позната,и знам че ще обърнат внимание и се оказа,че на детето му е перфектна урината,без бактерии,без инфекции.Много съм щастлива,но ми кажете как да не ида и да убия тези некадърници,където ми изкараха дето вече много болно!
Случва се за съжаление...на мен ми звуча като да са объркали пробата или да не са почистили апарата....
Сигнализирай във въпросната лаборатория, защото пък ако са разменили резултати са казали на човек с проблеми, че е здрав..... Confused Важното е, че Сияна е добре! Хората и машините дават грешки, за съжаление нямам как да се избегне и в някои случаи тези грешки може да са фатални....

# 689
Случва се за съжаление...на мен ми звуча като да са объркали пробата или да не са почистили апарата....
Сигнализирай във въпросната лаборатория, защото пък ако са разменили резултати са казали на човек с проблеми, че е здрав..... Confused Важното е, че Сияна е добре! Хората и машините дават грешки, за съжаление нямам как да се избегне и в някои случаи тези грешки може да са фатални....
Съгладна съм.И вече отидох да им кажа,но това и обясних на тях,че грешки стават,но като видят такива стряскащи резултати на бебе,можеха да направят повторно изследване или да ми кажаг да им занеса отново материал.Просто неможе толкова безотговорно да се отнасят към пациентите им.Надявам се да са си взели поука и да не сгресират и други хора без причина.

Общи условия

Активация на акаунт