Девети клас 2016/17 - тема 76

• 78 864
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
AlexaS, може и част от празника да се състои, военна работа, ще наквасят войниците, ама парашутистите няма да ги има. После има концерт във военния клуб. Моята пък първо е на репетиция и после ще ходи на центъра. Поне е на две крачки. Дано се е облякла като хората.
И при нас се получи "повиквателна" от класната. Щели да ги отчетат като 3 часа "час на класа", отделени за военно обучение. У нас има кой да й спретне едно в домашна обстановка. Само стрелбище няма.  Mr. Green 

# 61
Много се ядосах за това мероприятие, няма кой да заведе брат му на училище.
Какви ли не варианти мислих вчера.
Какво общо има моето дете или училището с парашутисти и военни, не знам!
Нищо против хората нямам, нека си празнуват но децата за какво са им, или поне да беше по желание.

# 62
  • Пловдив
Така и предполагах - викат ги да правят калабалък  Crossing Arms. Ако не валеше, както и да е, но в това време момчетата не ползват чадъри (предполагам) от чиста гъзария и ще си карат мокри цял ден, а парното в училището мисля още не е пуснато.
Да ги бяха завели на едно военно обучение събота или неделя, поне да научат нещо, което ще им е от полза, че и без друго цялото поколение при бедствие първо към телефоните посягат, после се ослушват какво да правят и къде да се дянат, вместо да тъпчат локвите на площада в проформа събитие.

На камерите онлайн виждам, че вече са се събрали 7-8 човека  hahaha.

# 63
  • Пловдив
AlexaS, и военният оркестър вече свири  Joy
Няма да карат 3 седмици час на класа, при нас е 8-ми час т.е. нулев, когато са втора смяна. Хич не е малко.

охлювчетоо, воденето на по-малък брат на училище не е ли извинителна причина, за да не отиде.  newsm78 Или то свърши вече.

# 64
Свърши, скарах се и с двамата, той големия не че беше виновен!
Довечера ще си "говорим" с малкия!

# 65
  • Пловдив
Добре че са децата, други желаещи да гледат какво става на площада май няма.  ooooh!
Ама военна му работа /да не плюя много, че все военни са около мен/.
Някои от децата си носят чадъри.

охлювчетоо, и твоята не е лесна.

# 66
Класната ги е освободила, защото валяло и тъй като сме съвсем близо  се прибира в къщи.
Голяма драма  спретнах за нищо Joy

# 67
  • Пловдив
А пътуващите деца от Асеновград, Крумово, Хисаря и т.н., никой не се посвени да ги разходи в това време и сега да ги освободи да се шляят два -три часа преди часовете  ooooh! #Cussing out. Нито да се приберат вкъщи, нито да отидат в училище, а мама дано предвидливо е отпуснала едни 5 лв. допълнително за обяд, защото детето е излязло сигурно в 8 часа сутринта. Тези недомислици ми съсипват деня. Тъпа работа.

# 68
  • София
както се казва - сутрин се сърди на себе си, вечер - на всички останали
Да не е водолей? Simple Smile
И моята е такава, но в повечето случаи е виновна майка ѝ  Laughing

Моята само по АЕ и География имала 5 на входните, а другите били - жална ти майка.  Confused

Помня нас едно време ни викаха за кибици по манифестации.
Аз другият вторник ще ходя на военно събитие Simple Smile

# 69
По химия има похвала в дневника, 2 теста на 100 процента. Не знам защо трябваше да учат тези тегла, но са имали тест - дадени атомните тегла и трябва да напишеш кои са елементите.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 17:05 от Анонимен

# 70
  • Пловдив
AnMary, козирог, от най-инатите, твърдоглави и своенравни.  Mr. Green Хич не си пасва с моя лъвски характер.

# 71
  • Варна
Най-после взех час за очен лекар на девойката. Гледах от един лист дните и часовете, в които е заета с нещо важно и избрах час, почти потна.  Laughing 
Изненадваща 6-ца от входното по математика. С патерица.  Grinning Учителката е дала отгоре на децата с онова прословуто домашно от лятото.
Според мен графикът за седмицата вече е ясен и е време за уточняване на час за уроци по математика.
Ох, някаква мода е рождените дни да се празнуват в нашия квартал. Следващият и той е там-удобна работа.  Laughing

# 72
AlexaS, права си, дано да не са  се намръзнали много децата.
dundi73, те ако правят каквото им кажа не ми е  трудно.Вече 15 години работя извън града, и гледам всичко да организирам предварително, но днес малкия с този саботаж Joy ме изненада.Брат му никога не си е позволявал такива неща.
Не успяхме да намерим сборника на Регалия по математика, та ще видя сега  от къде мога да го поръчам.

# 73
  • Пловдив
охлювчетоо, аз го поръчах от бг учебник. Ама това е учебник - профилирана подготовка, не съм виждала сборник на Регалия. Може и да греша. Сборникът при нас е на Архимед.
Поправяме се - има сборник и в бгучебник го има. Доставката е 3 дни.

Последна редакция: пн, 17 окт 2016, 21:49 от dundi73

# 74
  • Пловдив

Не успяхме да намерим сборника на Регалия по математика, та ще видя сега  от къде мога да го поръчам.

Аз го купих от "Хеликон" - на Главната, срещу Дъглас.

Общи условия

Активация на акаунт