Девети клас 2016/17 - тема 76

• 79 102
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И при нас няма нищо ново.
Десетина дена бяхме сами (мъж ми беше в чужбина). Младежът се радваше, че аз го водя сутрин - не закъснявал за у-ще Simple Smile
Каката пък реши да ми помага в кухнята Simple Smile

Седмицата на щерката в у-ще ще мине под наслова "Нашата различна седмица".
Цитат
1) Вторник - Ден на България- дрес код бело, зелено или червено (флаш моб 11.00h)
2) Сряда - Ден на доброто (Ще го реализираме в четвъртък, защото децата от 1в тогава ще правят сандвичи в екип с вас)
3) Четвъртък - Ден на анцунга
4) Петък - 11.00 поднасяне на цветя пред паметника на Ангел Кънчев

"Четвъртъка" уби всичко детско в мен  Laughing По принцип не е разрешено в у-ще да ходят по анцузи. Разбираемо. По физическо девойките са с клинове и тениски.
Моята заяви, че няма анцуг. Има един, но не го носи и нямало и да го носи. Колкото и да им е различна седмицата ще мине без анцуг Simple Smile

Кой е писал цитирания текст?
Дано не е учител ooooh!

# 616
  • София
Не знам. Копирах го от групата във ФБ.

# 617
  • София
И аз да се похваля с девойка класирана на национален кръг на олимпиадата по френски език. Снощи кацна след 2-седмичен престой във Франция на езиков обмен. До 1 часа сутринта не спахме да ни разказва впечатления …….
Нашето французойче пристига и то в края на месеца. Liani, ние нали се нанесохме в ново жилище ноември, та поне ни се спести ремонта Simple Smile. Те ще ходят заедно на училище, но ще трябва да мислим културно-познавателна програма. Кофти се получава, че уикендът, в който мислехме да ходим с французойчето извън София съвпада с националния кръг на олимпиадата, който не е в София, та ще трябва да импровизираме в движение.

# 618
  • Варна
Ян@ ,  liani , браво на децата ви!
Моята не ми е споменала за резултат от олимпиадата по НЕ, та най-вероятно резултата и не е толкова добър. От първата част на изпита миналата седмица беше доволна като цяло, времето не и стигнало защото не взе часовник а не виждала оставения в стаята. Други ден е устния и ще чакаме резултати чак м.май или юни, не знам.

AnMary, завиждам за помощта в кухнята. Моята само се появява, пита какво има за ядене, ако и харесва яде, ако не се врътва с 'не съм гладна' и толкоз.  Wink

# 619
Поздравления и от мен за успехите
Ние този път не се класираме на олимпиадата, но поне изпита мина успешно Simple Smile
Класа постопли чувствата към новия класен, но за съжаление нивото продължава да пада, а и той не желае да участват в разни екскурзии и други инициативи, което ужасно ме дразни. Ще избутат някак, но съм и разочарована. За сметка на това тази година имаме доста голям късмет с почти всички останали преподаватели. Оглеждам се за нещо във Франция лятото, и някое курсче по разговорен френски пак за лятото. В сравнение с безумния 7 клас, сега в 9 си е направо лежерно  hahaha , та чак интересно.

# 620
  • нейде там, където ....
Ян@,  liani, поздравления за успехите и от мен!

Тази година пропуснахме олимпиадите по езиците. Аз чакам резултатите по физика, география и биология. По химия представянето е добро, но не достатъчно за преминаване на трети кръг. Но пък от Пролетното състезание по физика донесе втора награда, което си е негово лично най-добро постижение.  bowuu

# 621
  • Варна
Мърмори девойката- как така учила много за контролното по биология, и 5. Да де, ама оттук взети точки, оттам, и ето 5 Simple Smile

# 622
  • София
И аз да се похваля с девойка класирана на национален кръг на олимпиадата по френски език. Снощи кацна след 2-седмичен престой във Франция на езиков обмен. До 1 часа сутринта не спахме да ни разказва впечатления …….
Нашето французойче пристига и то в края на месеца. Liani, ние нали се нанесохме в ново жилище ноември, та поне ни се спести ремонта Simple Smile. Те ще ходят заедно на училище, но ще трябва да мислим културно-познавателна програма. Кофти се получава, че уикендът, в който мислехме да ходим с французойчето извън София съвпада с националния кръг на олимпиадата, който не е в София, та ще трябва да импровизираме в движение.
Нашите така са направили организацията на културните мероприятия, че не са оставили нито 1 свободна минута, почти ooooh!  Единствено съботата беше свободна и мислехме да го разходим някъде, например до Съевата дупка, но се оказва, че дребното ще е на състезание на Спелинг бии и май това ще се окаже единственият  свободен ден на горкото германче Mr. Green Ако знаят каква програма са им спретнали нашите, сигурно не биха тръгнали Joy

# 623
  • Варна
Simple Smile Моята щерка не е прескочила олимпиадата. Но пък днес си е покрила на устния изпит ниво В1, необходимо за класиране в желаната паралелка. Та съм доволна и от нея и от брат и, днес си е защитил дипломната работа/или магистърска теза, както и да се казва:-)/ и най-сетне приключи с образованието си. Simple Smile Че се занимава с какво ли не, ходи насам натам и това последното го чака 2 години накрая да намери време.

# 624
  • Варна
Къде се качват допуснатите до нац.кръг? Преди беше в сайта на МОН, а сега?

# 625
  • Варна
Май никъде. Аз търсих ама не открих. От учителите разбират. На сайта на училището гледам, че пишат като новина кои деца са се класирали.

# 626
Така е, тази година е много мистериозно
Браво на децата Flash

# 627
  • София
Предишни години поне в София качваха всичко на сайта на РИО. Тази година много избирателно действат и качват само по някои предмети. При нас са били разлепили списъци на табло в гимназията.

Flash, честито и на двете деца. Всетакива положителни емоции да ти създават.

# 628
Най-накрая излязоха резултатите и по биология, през нощта. Класиран за национален кръг Hug Той още не знае, защото спеше като тръгвах за работа, но му оставих разпечатка на възглавницата до него. Ще е щастливо събуждане Simple Smile

# 629
Честито на класиралите се!

Нашите химици днес заминаха, имаха много симпатично изпращане, пак, като миналата година Simple Smile

И аз издирвам резултати от областния кръг по английски - никъде не откривам нищо, аман от мистерии ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт