Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 156
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Благодаря, ще те притесня допълнително на ЛС ако не ми се получат нещата с вече избраната.

Ходила съм и при при Джокова и при Трифонова
Ралица Трифоновеа - тел. 0888788445, като ходих се намирараше на ул."Опълченска" срещу магазина за телефони Вега.
И от коя си доволна?

# 91
  • plovdiv
Добър очен лекар,с добра апаратура?

# 92
  • гр.Пловдив
Благодаря, ще те притесня допълнително на ЛС ако не ми се получат нещата с вече избраната.

Ходила съм и при при Джокова и при Трифонова
Ралица Трифоновеа - тел. 0888788445, като ходих се намирараше на ул."Опълченска" срещу магазина за телефони Вега.
И от коя си доволна?

Ами осъзнах, че класическата хомеопатия не е за мен.

# 93
От къде може да се купи увеличително козметично огледало 10х? Питах в аптеки и няколко магазина за козметика и нищо, гледам онлайн има начини, но огледалото е 5лв, а искат мин поръчка 15:-)

# 94
  • Пловдив
От къде може да се купи увеличително козметично огледало 10х? Питах в аптеки и няколко магазина за козметика и нищо, гледам онлайн има начини, но огледалото е 5лв, а искат мин поръчка 15:-)

Зависи какво точно огледало искаш. По-луксозни, с диаметър над 10 см. и на стойка  има в Бюти Зон и Дъглас, със сигурност, но са в порядъка на 90-130 лв. В Лидъл също съм виждала, както и в магазина за немски стоки на Главната. В повечето "левчета" също има. Наскоро и още някъде гледах, но не мога да се сетя къде. Дали не беше Джъмбо  Thinking...

# 95
Добре изглеждащи увеличаващи огледала /ползвам ги за декорация, не знам качеството/ има в Икея
Евтини са от порядъка на 10 лв
Оглеждала съм ей така колкото да се видя - там си бях, увеличена, сега колко са качествени, не мога да дам експертно мнение

# 96
Благодаря, ще проверя иначе си търсех в порядък 10лв,залепващо за прозорци

# 97
Здравейте! Търся малко хотелче около Гранд, или стаи под наем

# 98
  • Plovdiv
Момичета, имам малко странен въпрос: Може ли да ми кажете от коя туристическа агенция в Пловдив сте доволни? Започвам да обмислям къде да ходим на Нова година и се чудя коя агенция да гледам  newsm78 newsm78

# 99
Момичета, имам малко странен въпрос: Може ли да ми кажете от коя туристическа агенция в Пловдив сте доволни? Започвам да обмислям къде да ходим на Нова година и се чудя коя агенция да гледам  newsm78 newsm78
2пъти съм пътувала с Руал Травел и нямам забележки

# 100
Някой знае ли,къде в Пловдив мога да намеря лечение с уред Синоптофор.Детето след операция на очите трябва да се занимавана на този уред.Гугл нищо не знае по въпроса Sad

# 101
  • Пловдив
Здравейте! Търся малко хотелче около Гранд, или стаи под наем

има едно хотелче...ама ми се губи името Hug Някой да подскаже.

# 102
  • Пловдив
И аз съм доволна от Руал травел. Също и от Висталис, на които съм хващала доста добри оферти.

# 103
  • Пловдив
Май хотелът се казва Реал, дано не бъркам.

# 104
  • Plovdiv
Благодаря ви, момичета

За хотел около Гранда също може да погледнете Норис.

Общи условия

Активация на акаунт