Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 451
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Здравейте, някой дали може да даде информация дали в магазина(склада) за обувки Navvi срещу Бриколаж има някакви намалени модели или намалението е било само на 1 и 2 Октомври?

Голямата разпродажба беше само тогава  Peace Не вярвам по това време да има нещо намалено,сега трябва да изкарат нови модели  Peace

# 226
Продават ли някъде такива кутии за съхр.? Т.е. да са по-ниски, но широки и дълги. В джъмбо има, но са или много ниски или пък високи.
http://valmon-101.com/bg/kutiya-s-kolela-30-l/

Няма ли в практикер или бриколажа? Би трябвало да има в тези магазини.

# 227
Здравейте, за пантофки да кажа на Беко скоро взех за 10 лв от едно магазинче което се намира  дано ме разберете на бул България кръстовището на победа,подока Алати от дясно има футболно игрише, зад него има детска площадка и малко след нея е магазина  има памперси, пюрета дрешки ипантофките.Пада се успоредната улица на бул.България.

# 228
  • Пловдив
Не знам какво му харесвате толкова на тоз магазин - 2 пъти съм ходила (въпреки, че след 1вия със стиснати зъби си казах, че ще им дам още един шанс)... пълен хаос, смотани и скъпи модели и изключеително троснати продавачки...
Като повечето магазини в БГ де  Rolling Eyes
В нашия град абсолютно същите пантофи са с по 5-6 лева горница.
Магазин за патерици да ми кажете. Чичо ми е със сменена тазобедрена става и иска да му купувам патерица.

В магазините за помощни средства за инвалиди. Сещам се за два такива. Единият е в началото на бул. "Руски", до бившия ТОХ, другият- на ул. "Ибър" до Новотела.

# 229
  • Пловдив
Благодаря   katjushka  bouquet

# 230
Не знам какво му харесвате толкова на тоз магазин - 2 пъти съм ходила (въпреки, че след 1вия със стиснати зъби си казах, че ще им дам още един шанс)... пълен хаос, смотани и скъпи модели и изключеително троснати продавачки...
Като повечето магазини в БГ де  Rolling Eyes
В нашия град абсолютно същите пантофи са с по 5-6 лева горница.
Магазин за патерици да ми кажете. Чичо ми е със сменена тазобедрена става и иска да му купувам патерица.

В магазините за помощни средства за инвалиди. Сещам се за два такива. Единият е в началото на бул. "Руски", до бившия ТОХ, другият- на ул. "Ибър" до Новотела.
И на Пещерско,срещу ХЕИ има такъв магазин.

# 231
  • до най-прекрасния мъж
Момичета, здравейте!
Трябва ми силиконова вата /за дрехи, завивки/, само че да е по-дебеличка. Искам да си подменя ватата на дъската за гладене, че се е слегнала вече и като гладя, по дрехите остават фигурки от телената мрежа на дъската. Освен това, самата дъска стана твърда, като се слегна ватата и не мога да изгладя като хората. Имате ли идея къде мога да намеря със сигурност, че нямам възможност много да обикалям. Преди време съм купувала от магазинче зад Централни хали, но мисля, че вече не работи.
Благодаря много!

# 232
  • Пловдив
Марково тепе отваря на 28-ми в 10 сутринта:

http://www.plovdivnews.bg/component/k2/35959-mol-markovo-tepe-ot … n-shoping-maraton

# 233
  • Пловдив
Момичета, знаете ли от къде да намеря детска типи палатка/шатра/ ? И аз не знаех , че на индиански палатки им казват така .. Grinning

# 234
Къде да продам телефон, нов е , подарък, по Руски знам, че има доста магазинчета, където и купуват. Някъде около центъра, ако ми препоръчате, ще съм доволна.

# 235
Къде да продам телефон, нов е , подарък, по Руски знам, че има доста магазинчета, където и купуват. Някъде около центъра, ако ми препоръчате, ще съм доволна.
Във Вега на малката главна преди взимаха телефони за продаване, но не знам още ли е така, трябва да питаш.

# 236
Във Вега на малката главна преди взимаха телефони за продаване, но не знам още ли е така, трябва да питаш.

Благодаря, ще отида тези дни да попитам.

# 237
Момичета, знаете ли от къде да намеря детска типи палатка/шатра/ ? И аз не знаех , че на индиански палатки им казват така .. Grinning
Джъмбо

# 238
Аз търся керамична работилница в Пловдив или близо до града искам да поръчам нещо  Rolling Eyes

# 239
Моля ви, препоръчайте ми добър пулмолог за възрастен.

Общи условия

Активация на акаунт