Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 479
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Мечо Пух в Кичука работи ли? А има ли налични пантофи? Днес ще водя децата за пантофи, да не се окаже, че напразно се разкарваме, защото не сме от Пловдив.

Да,работи и има пантофи
Само в понеделник и петък за пантофи. Разкарването ни из целия град беше безрезултатно.
И защо? Аз минах в сряда от там за да проверя за ботуши, но имааше хора, които мериха на децата си пантофи.

# 211
  • Пловдив
Само в понеделник и петък за пантофи. Разкарването ни из целия град беше безрезултатно.

Само понеделник и петък се мерят/продават пантофи???Не е възможно.Ходя по всяко време на седмицата и сме мерили и купували пантофи

# 212
Е, от къде да знам защо.
Вчера прекосих целия град, а не сме от Пловдив, за да купя пантофи на децата, и беше заключен. Продавачката от съседния магазин каза, че за пантофи само в понеделник и петък.

# 213
  • Пловдив
Препоръчайте салон за красота за пробиване на уши. И цената каква е горе-долу?
Аз бях със същото питане, записах час в "Мона Лиза" на "Л. Да Винчи" за утре. Поставянето е 15лв. Има и възможност за обеци, за които ми обясниха, че поставянето им е 30лв, защото били по друга система (май Дейзи ми казаха), които били за бебета и малки деца. В момента нямаха от тях така или иначе. Разликата, доколкото разбрах е, че дупчиците са по-малки при по-скъпите. Ама и как го обясних аз...

# 214
  • Пловдив
Е, от къде да знам защо.
Вчера прекосих целия град, а не сме от Пловдив, за да купя пантофи на децата, и беше заключен. Продавачката от съседния магазин каза, че за пантофи само в понеделник и петък.

Много неприятно.По кое време отидохте в магазина?Нямаше ли табела на вратата,че взимат мерки,да се изчака 10 мин.Абсолютно не е вярно,че се мерят/купуват пантофи само понеделник и петък

# 215
Масло преди 18, бяхме там до към 18:30ч. В павилиона нямаше никого, вратата беше заключена. И др майки се пробваха да влезнат.

# 216
  • Пловдив
Явно Вили е затворила.Не се сещам сега докога й е раб време,но вероятно е затворила малко по-рано

# 217
До 19:30 е работното време. Peace

# 218
в мечо пух заключват когато се взимат мерки за ортопедични обувки
просто е трябвало да изчакате

# 219
Аз имам някакъв спомен, че четвъртък ходи да зарежда, но продава майка ѝ. Може да се е наложило да затвори. Аз вчера погледнах , минавайки с автомобил и на мен ми се стори, че не работи  Peace

# 220
Не знам какво му харесвате толкова на тоз магазин - 2 пъти съм ходила (въпреки, че след 1вия със стиснати зъби си казах, че ще им дам още един шанс)... пълен хаос, смотани и скъпи модели и изключеително троснати продавачки...
Като повечето магазини в БГ де  Rolling Eyes

# 221
Здравейте, някой дали може да даде информация дали в магазина(склада) за обувки Navvi срещу Бриколаж има някакви намалени модели или намалението е било само на 1 и 2 Октомври?

# 222
Не знам какво му харесвате толкова на тоз магазин - 2 пъти съм ходила (въпреки, че след 1вия със стиснати зъби си казах, че ще им дам още един шанс)... пълен хаос, смотани и скъпи модели и изключеително троснати продавачки...
Като повечето магазини в БГ де  Rolling Eyes
В нашия град абсолютно същите пантофи са с по 5-6 лева горница.
Магазин за патерици да ми кажете. Чичо ми е със сменена тазобедрена става и иска да му купувам патерица.

# 223
Някой ходил ли е в МЦ Света Анна на бул. Ал.Стамболийски? Чувам по радиото реклама, че имали лаборатория и ме интересува коя е и кога работи?

# 224
Продават ли някъде такива кутии за съхр.? Т.е. да са по-ниски, но широки и дълги. В джъмбо има, но са или много ниски или пък високи.
http://valmon-101.com/bg/kutiya-s-kolela-30-l/

Общи условия

Активация на акаунт