Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 482
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Мечо Пух в Кичука работи ли? А има ли налични пантофи? Днес ще водя децата за пантофи, да не се окаже, че напразно се разкарваме, защото не сме от Пловдив.

# 196
  • Пловдив

Лятна буря, коя се пенсионира? (да не се окаже, че и мен ме вълнува твоя въпрос  Rolling Eyes)

Воденичарова-Кънева.

Здравейте, бихте ли ми казали къде мога да отида да леят куршум на дъщеря ми? Преди съм ходила при баба Себахад в К. Париж, но колежка ми каза, че тя вече не приемала хора.

Аз съм ходила при една баба Магда в Прослав.

katjushka , устройва ли те козметик да го направи? В някои фризьорски студия предлагат такива услуги.

# 197
Здравейте, мами! Да ми препоръчате добър дерматолог, за пигментация на лицето става въпрос. Или да ме насочите тук към някоя подобна тема, че в момента нямам време да разгледам подробно.

# 198
  • Пловдив

katjushka , устройва ли те козметик да го направи? В някои фризьорски студия предлагат такива услуги.

А, да, разбира се. Аз се бях насочила към Дома на красотата до пешеходния мост, че там ми бяха похвалили, че ги поставят добре, но ми казаха, че май вече го няма фриз. салон там. Около нас има фризьорски салони, предполагам, че някои предлагат, но ми се ще и мнение да чуя все пак. Не съм проверявала къде поставят, все не ми остава ред.

# 199
  • Пловдив
Тогава виж в Мона Лиза на ул. Леонардо Да Винчи. Поне преди време предлагаха такава услуга,според сайта им- все още го правят Simple Smile В главата ми се върти, че и в Клеопатра(на ул.Граф Игнатиев) го правеха, но не съм 100% сигурна.

# 200
Дами търся си маникюристка около ресторант стадиона. Искам да си правя ноктопластика и не нзма къде . Благодаря много .

# 201
Дами търся си маникюристка около ресторант стадиона. Искам да си правя ноктопластика и не нзма къде . Благодаря много .
Салон Харем на кръстовището на Данаил Николаев и Васил Априлов. Мацката се казва Марго. Ако искате мога да ви пусна фейсбук страницата й да разгледате.

Последна редакция: чт, 13 окт 2016, 15:20 от mama janis

# 202
  • Пловдив
Силвена (Aura Style) - на В.Априлов преди кръстовището с Пещерско е салончето. Много мило момиче, перфектно работи и изпипва нещата.
Мога да дам тел. за връзка на лични.

# 203
  • Пловдив
Мечо Пух в Кичука работи ли? А има ли налични пантофи? Днес ще водя децата за пантофи, да не се окаже, че напразно се разкарваме, защото не сме от Пловдив.

Да,работи и има пантофи

# 204
  • Пловдив
Тогава виж в Мона Лиза на ул. Леонардо Да Винчи. Поне преди време предлагаха такава услуга,според сайта им- все още го правят Simple Smile В главата ми се върти, че и в Клеопатра(на ул.Граф Игнатиев) го правеха, но не съм 100% сигурна.

Благодаря много!  bouquet

# 205
  • Пловдив
Препоръчайте салон за красота за пробиване на уши. И цената каква е горе-долу?

# 206
Какво е работното време на бюрото за карти на Мария Луиза ?

# 207

Да,работи и има пантофи
Само в понеделник и петък за пантофи. Разкарването ни из целия град беше безрезултатно.

# 208
Благодаря за инфото за зъбарки  bouquet

# 209
Какво е работното време на бюрото за карти на Мария Луиза ?

От 8 до 17. Без почивка.

Общи условия

Активация на акаунт