Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 525
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
В района на ВМИ - Петя Иванова. Ако имаш интерес ще ти дам и телефон.

# 181
  • Пловдив
В района на ВМИ - Петя Иванова. Ако имаш интерес ще ти дам и телефон.
Ще съм ти благодарна Simple Smile

# 182
0899620280. Много е внимателна.  Добре че беше тя, за да ми направи снимка и видя остатъка от изваден зъб. В момента правя мостове и затова продължавам ходенето при нея.

# 183
  • Пловдив
0899620280. Много е внимателна.  Добре че беше тя, за да ми направи снимка и видя остатъка от изваден зъб. В момента правя мостове и затова продължавам ходенето при нея.
Благодаря ти много.  bouquet

# 184
Мами спешно ми трябва зарядно за самсунг  Sad

# 185
И аз с питане за зъболекар
Кадърен, да работи с НЗОК и да не е скъпар за останалото, но за Кючука, Събота пазара или наоколо.  bouquet

# 186
Кадърен, да работи с НЗОК и да не е скъпар за останалото, но за Кючука, Събота пазара или наоколо.  bouquet
Камбурова в мед. центъра на улица Г. Кондолов.

# 187
  • Пловдив
Мами спешно ми трябва зарядно за самсунг  Sad
За какъв модел имам едно, което не ми трябва прилича на това

# 188
  • Пловдив
Кадърен, да работи с НЗОК и да не е скъпар за останалото, но за Кючука, Събота пазара или наоколо.  bouquet

Д-р Стоянова (майка и дъщеря) - http://www.informator.bg/bg/br/%D0%A1%D1%82%D0%BE%D1%8F%D0%BD%D0 … %B0-%D0%94-%D1%80

Обясняват изключително подробно това, което ще ти се прави. Гъвкави са с вариантите и предлагат понякога и нестандартни решения за проблемите (например на мен, 37-годишна жена, ми приложиха лечение като за тинейджър, за да може нерва да възстанови частично дентина на един зъб, за да могат да го доизчистят без да се налага да умъртвяват нерва.)

# 189
  • Пловдив
Аз да питам пак... Simple Smile
Къде мога да пробия ушите на щерката? За предпочитане в района около Тримонциум, от към "Кап. Райчо". Иначе се бях засилила към Дома на красотата до пешеходния мост, но нещо разбрах, че там вече няма никой - не че съм ходила да проверя... Ако все още там поставят обици, на кой етаж е и т.н. - моля за по-подробна информация.
Благодаря!

# 190
katjushka мога да ти препоръчам, но за Смирненски.Ако те устройва пиши,ще ти дам координати и по-подробно инфо Peace

# 191
  • Пловдив
Личната ми лекарка се пенсионира. Търся си нова в 1-ва поликлиника(до Понеделник пазар). Препоръки?

Лятна буря, коя се пенсионира? (да не се окаже, че и мен ме вълнува твоя въпрос  Rolling Eyes)

# 192
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ми казали къде мога да отида да леят куршум на дъщеря ми? Преди съм ходила при баба Себахад в К. Париж, но колежка ми каза, че тя вече не приемала хора.

# 193
  • Пловдив
katjushka мога да ти препоръчам, но за Смирненски.Ако те устройва пиши,ще ти дам координати и по-подробно инфо Peace
Ооо, доста ми е далече! Благодаря все пак! bouquet

# 194
  • Plovdiv
Момичета, може ли да ми дадете координати на добър водопроводчик...Спещно ми е

Общи условия

Активация на акаунт