Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 531
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Това не са ли милинки?

# 166
  • Пловдив
Не. Не са милинки. Сиропирани сладки са от рода на саварините.

# 167
Слюдена пластина за микровълнова печка къде да търся? Някъде в Кичука ми е най-удобно? Или в Тракия около Форума? bouquet
В Тракия има магазин за резервни части за битова техника (перални,печки и др.)Врайона на пицария Вердии.

# 168
А рецепта нямаш ли? Ако знаеш преди време колко ги търсих по заръка на една позната. И така и не разбрах как се казват.

Ще поразпитам, иначе и аз не знам как се казват. Ако намеря рецепта, ще ги направя.

http://nadia-vladimirova.blogspot.bg/2014/12/blog-post.html

# 169
  • Пловдив
Личната ми лекарка се пенсионира. Търся си нова в 1-ва поликлиника(до Понеделник пазар). Препоръки?

# 170
Здравейте, къде в Пловдив има магазин за дрехи за много пълни дами? Не е нужно да са твърде елегантни, по-скоро ежедневни, но хубави дрехи. Откакто моя близка напълня не е подменяла гардероба си с нещо хубаво, иска ми се да отидем заедно на пазар.
Магазин "МаксиМод" на ул. Ив.Шишман - това е една нова кооперация, като се движиш от площад Шахбазян към понеделник пазара, преди колелото към Хаджи асана - в ляво. Не знам дали добре го обясних. Имат хубави неща, но е малко скъпичко.

# 171
Здравейте, къде в Пловдив има магазин за дрехи за много пълни дами? Не е нужно да са твърде елегантни, по-скоро ежедневни, но хубави дрехи. Откакто моя близка напълня не е подменяла гардероба си с нещо хубаво, иска ми се да отидем заедно на пазар.

В ж.к.Тракия, Търговски център -Сани, на първия етаж(не си спомням как се казва, но няколко магазина преди него има часовникар).До колкото знам дрехите са българско производство, на прилични цени.

# 172
А да питам аз, някоя от вас пазарува ли от Alliexpress?
Да, аз. Защо?
Писах на лично

# 173
Има нов магазин за макси дами на самата Главна - ъгъла с пресечката на която е 'Мармалад'. Не съм влизала, но дрехите отвън изглеждат много добре.

# 174
  • Майничка
То зависи колко макси, но "Сета" шият до 60-номер. Магазинът им е в Гранда, на първия етаж, до западния вход. На втория етаж също има магазин на производители, които шият големи номера. Забравих името, за съжаление. Иначе в дом Левски, откъм уличката на БНБ, има два или три магазина, в които има прилични неща за по-едри жени.

# 175
Къде беше онази шивачка до Детски свят? Трябва ми за едно яке.

# 176
А рецепта нямаш ли? Ако знаеш преди време колко ги търсих по заръка на една позната. И така и не разбрах как се казват.

Ще поразпитам, иначе и аз не знам как се казват. Ако намеря рецепта, ще ги направя.

http://nadia-vladimirova.blogspot.bg/2014/12/blog-post.html
Благодаря много!

# 177
  • Пловдив
Къде мога да пробия ушите на щерката? За предпочитане в района около Тримонциум, от към "Кап. Райчо". Иначе се бях засилила към Дома на красотата до пешеходния мост, но нещо разбрах, че там вече няма никой - не че съм ходила да проверя... Ако все още там поставят обици, на кой етаж е и т.н. - моля за по-подробна информация.
Благодаря!

# 178
  • Пловдив
ЛЪВИЦА, и аз ти благодаря много.

Попитах в една друга пазарна тема, но и тук ще поставя въпроса си, че положението е малко деликатно и е въпрос на "мир и семейно щастие"  hahaha, та имате ли представа от къде, освен от "Берьозка" мога да се снабдя с Дулсе де Лече? Дълго време си купувах от Кауфланд, даже и в резерв и все в порядке, обаче вече не го намирам  Thinking. Има ли го някъде в другите вериги?

# 179
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър зъболекар в района на Бунарджик, Младежки хълм, ВМИ, който работи с НЗОК.

Общи условия

Активация на акаунт