Къде в Пловдив? - 67 тема

• 82 547
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Мами, къде в града има най-голям избор на плочки за баня?
Иди в Изидор на Георги Бенев. Не знам колко голям избор ти трябва, но поне цените са им добри Simple Smile

# 136
  • Пловдив
Благодаря, miles&more! Ще проверя.

# 137
Къде мога да намеря мъжки термопанталони, топли, за студените дни.  Rolling Eyes Ще ми се все пак да имат някакъв вид, да не е анцунг.

# 138
Къде мога да намеря мъжки термопанталони, топли, за студените дни.  Rolling Eyes Ще ми се все пак да имат някакъв вид, да не е анцунг.

В Декатлон мисля, че има това, което имаш предвид.

# 139
  • plovdiv
За очен лекар  - др Рачев и аз съм доволна ,  работи също и на Васил Априлов Дкц 2 , но там чакането е доста.
др Иванав също съм доволна, работи Дкц 3 на  бул 6 септември и в Окръжна болница.Като апаратура не мога да дам мнение, зависи за какво точно отиваш.
Благодаря ви момичета.

# 140
  • Пловдив
Мами, къде в града има най-голям избор на плочки за баня?
На "6-ти септември", Нова баня , ходих преди 2 седмици и доста неща харесах Hug

# 141
Някой може ли да препоръча добър техник за компютър?  По възможност в Кючука и да е с поносими цени.

# 142
Извинявам се за въпроса първо, може ли да ми кажете автобус №37 от спирката с/у Тримонциум, ако хвана, спира ли на Аптечно? Или с какво друго мога да стигна? 

# 143
Извинявам се за въпроса първо, може ли да ми кажете автобус №37 от спирката с/у Тримонциум, ако хвана, спира ли на Аптечно? Или с какво друго мога да стигна? 
Да, спира.

# 144
  • Пловдив
66 също минаваше оттам. Но той се хваща от спирката под Пощата.

# 145
Много благодаря.

# 146
  • Пловдив
armira,  bouquet

# 147
Добри очни са в Луксор, работят и с направление.
При, който и да попаднеш ще си в добри ръце.

А да питам аз, някоя от вас пазарува ли от Alliexpress?

# 148
За Луксор  аз съм със смесени чувства. Последният път останах разочарована. Обсъждаха си личните проблеми пред мен,претупване и в последствие доста по висок определен диоптър. А бях с платен преглед.

# 149
Аах, как разбра?
Преди по-малко от месец каката сложи очила с предписан от Луксор диоптър.

Общи условия

Активация на акаунт