"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 573
  • 718
  •   1
Отговори
# 90
  • Viena
Едната беше от играта във Vbox7,Summer Flirt.От формат във формат ги въртят едни и същи.

# 91
И една др руса мн заспала от Самър Флирт участва, като кандидат за квартирата на Симона.

# 92
Тази Галя ми се стори много погрозняла изведнъж-подпухнало лице, беше облечена ужасно.....
Ще е забавно наистина Рая да се появи и да види "страдащия" Дани да си живее щастливо с Галя в комуната. Mr. Green

Галя е бременна и затова изглежда по този начин.

# 93
Тази Галя ми се стори много погрозняла изведнъж-подпухнало лице, беше облечена ужасно.....
Ще е забавно наистина Рая да се появи и да види "страдащия" Дани да си живее щастливо с Галя в комуната. Mr. Green

И аз мисля, че е бременна.

# 94
А, ясна е работата. Бранко калпазанко я е забременил,  сега е наложително да се съберат отново. Данчо много ми е смотан, все един такъв депресиран....смотльо. Чак не мога да повярвам, че бил забавен в истинския живот и че това е роля.

# 95
  • Бургас

Това сигурно ли е, защото снощи Дани я беше метнал като торба цимент на гърба си.

# 96
Напълняла е в лицето видимо, носи по-широки дрехи.

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 18:34 от Пролетен ветрец

# 97
Е, да де. Сега ще трябва или да я махнат от сериала или да я задомят за някого. Освен данчо или Бранко друг няма.

# 98

Това сигурно ли е, защото снощи Дани я беше метнал като торба цимент на гърба си.

Имах предвид за актрисата, която играе Галя, че е бременна.

Но това не е лош сюжет някоя героиня от "София-ден и нощ" да бъде накрая бременна. Представете си само Лили да бъде наистина бременна и да се съберат с Боби. Grinning

# 99
  • Gotham City
Снощи като я дадоха по бански хич не ми се видя бременна. Как така категорично отсичате....

# 100
Снощи като я дадоха по бански хич не ми се видя бременна. Как така категорично отсичате....
Според мен е, пък може от друго да е, но е напълняла Галя.

# 101
Имаше плосък корем снощи, май просто е качила, което е ок, че беше клечка.

# 102
  • Дубай
и според е просто леко наддала

# 103
София не можеше ли да се пресегне и да я хване тая пискащата Теодора за гърлото и да стиска силно докато млъкне  Mr. Green, направо егати цирикането  ooooh!

# 104
Най-великият диджей ще спи в хостел  Mr. Green

А Теди се радва като малко дете

Общи условия

Активация на акаунт