"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 675
  • 718
  •   1
Отговори
# 420
  • somewhere near the sea
Отдавна не съм гледала цяла серия, ама ми направи впечатление един момент. Беше, когато блъснаха Явор и в болницата казаха, че трябва кръвопреливане и да търсят кръв. Симона започна да звъни на съученици, а брат му гледаше, кат.... Не е ли по-логично, брат му да звънне на колегите от пожарната, да дарят кръв, отколкото Симона да вика децата да даряват?
Съучениците имат право да дарят кръв, щом са навършили 18 години. Други условия са да не са диабетици и хепатитно болни, както и кръвно предавани венерически болести. Но дали са имали време да правят анализи? Много често точно така стават зарази от хепатит, сифилис и ХИВ

# 421
  • София
Преди даряване на кръв се изследват тези неща принципно.  newsm78

# 422
То при даряването на кръв в някои случаи не е ли, дарява, който иска, от болницата преливат банки от запасите си със съответната група на пациента, а дарената от близките отива за резерва на болницата при нужда?
Тъй като не всички съученици ще са с кръвна група, като на Явор и един вид даряват количеството, което му е нужно, за да не се плаща за кръвта.

А за партито...ми те само си търсят повод да купонясват, та сигурно и да не беше бременна София, щяха да пият за нейно здраве, другият път да е положителен тестта  Joy

# 423
  • София
То при даряването на кръв в някои случаи не е ли, дарява, който иска, от болницата преливат банки от запасите си със съответната група на пациента, а дарената от близките отива за резерва на болницата при нужда?
Тъй като не всички съученици ще са с кръвна група, като на Явор и един вид даряват количеството, което му е нужно, за да не се плаща за кръвта.

Е, да - различните групи дарители - отиват за запаси.

# 424
  • Бургас
На мен и снимките от видеозона ми се видяха за малко по- напреднала бременност от 5- 6та седмица, ама подробности сега.
Ами то в тези седмици се установява бременността. Снимката си беше ок.

# 425
Ембриона ми се видя голям на мен. Но може и да не помня добре как беше.  Embarassed
П.п.5 г.с.https://ljato.wordpress.com/2007/12/22/%D0%BD%D0%B0%D0%B8%D1%81% … 0%B8%D0%BD%D0%B0/

# 426
  • София
След всичките глупости, които изгледах в този сериал се питам сега какво ще се случи, че или Софи няма да роди или няма да има сватба....или...... newsm78

# 427
  • somewhere near the sea
При Стела има някакво странно несъответствие между нахаканото й поведение и това бяло, по детински слабо, сякаш болнаво тяло. Къде го слага тоя алкохол, който изпива всяка вечер? Нито веднъж не разбрах как и пред кого точно пиарства?

След всичките глупости, които изгледах в този сериал се питам сега какво ще се случи, че или Софи няма да роди или няма да има сватба....или...... newsm78

Е, катастрофа с Боби, нали така пишеше някъде.

# 428
  • София
Не съм чела за катастрофата.

# 429
Стюардесата много гадно изрусена, въобще не и отива...Хайде и тя с Марио, този егати вървежния тип. Joy
Даню с това " в смисъл", олеее... ooooh! четири пъти в едно изречение!

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 22:58 от #Frozen#

# 430
  • I Love You 3000
Какво стана днес? Аз като видя , че ще дават Даньо, Галя и Марко не гледам. Mr. Green Поне ги редуват - една седмица дават Симона, Боби и Теда - другата Даньо, Галя и Марко. И за пълнеж пускат Софка, Митко и Мара. Във всяка тройка имам поне един дразнител, но в тройката Д.,Г.,М., нито един не мога да понасям , затова ги пропускам. Mr. Green

# 431
Явно това е номер на Боби да не ходи на пробация и да се раазписва  Peace

Дават идеи на подсъдимите, то какво ли друго могат да измисляят

# 432
Явно това е номер на Боби да не ходи на пробация и да се раазписва  Peace

Дават идеи на подсъдимите, то какво ли друго могат да измисляят

О, аз мислех че просто са го объркали, че онзи е бил с неговото яке примерно. Много съм заблудена  Joy

# 433
  • София
Как е малкото име на Симона?

# 434
Някой знае ли коя е песничката от момента с Галя в тоалетната на агенцията?

Общи условия

Активация на акаунт