"София - Ден и Нощ" - 16

• 75 631
  • 718
  •   1
Отговори
# 480
Разчувстваха ме Симона и Асен. Браво.

# 481
  • Sofia
Шуши или Суши му вика?
Коя е Вики?

# 482
Браво на Симона, напоследък много зряло се държи.
Защо София обвинява Димо ? Аз само това не мога да разбера  Rolling Eyes, в такива моменти няма виновен, просто се случва...

# 483
Браво на Симона, напоследък много зряло се държи.
Защо София обвинява Димо ? Аз само това не мога да разбера  Rolling Eyes, в такива моменти няма виновен, просто се случва...
Тя му се обади, когато прокърви, да дойде да я заведе до болницата, но той каза, че имал да довършва татус, каза ѝ да легне в хостела и да го изчака...

Шуши му вика Симона.

# 484
  • София
Според мен Димо трябваше да долети.В реалния живот един истински мъж ще дойде веднага,ако жена му каже че кърви и не е добре..

# 485
Софка можеше да остави чаршафите отвън...сега Димо й е виновен

# 486
Благодаря, Карамел, това съм го изтървала. И все пак много крайни ми се виждат отношението и реакцията ѝ.

# 487
Права е да обидена от отношението му, че я пренебрегна...но тя сама реши да вдига чаршафите...все пак той си беше татуист...тя продаде студиото и му предложи да е на рецепцията, ама човекът си го влече да татуира...да не очаква, че ще ѝ виси до полата постоянно...защо не се обади на някои от квартирата да ѝ занесе нещата, нали и те ся част от бизнеса?

# 488
  • I Love You 3000
Теда пак с обувките на звездички hahaha нИ моа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Ох, сега ще си я пусна във Вбокса. Ще се се спирам само на Теда, че това с драмата на Софка ми идва в повече. Нещо друго, което не трябва да гледам?

Еее браво на Симона. Взе да влиза в час последно време.

Не очаквай да е задълго. Тук нищо хубаво не е задълго. Особено за жените. Имам чувството , че те сценаристки са големи женомразки.

# 489
  • Бургас
Димо, че трябваше да хукне веднага, трябваше, ама и тъпата Софка за какво й трябваше да вдига целия кашон. Можеше да пренесе нещата едно по едно. За мен тя е най-виновна.

Тодора пък "Найден не бил неин тип". Ами нормално да не е - нито й изневерява, нито й краде парите, не я унижава и обижда. Друго си е да има някой да те мачка.

# 490
Много измислен беше този аборт. В тези седмици още не всяка жена знае, че е бременна, ако ставаше аборт от един кашон с чаршафи...
Здравата круша вятър не я брули.

Да, но трябваше да зареже всичко и да я закара по най-бързия начин.

# 491
  • Бургас
Много измислен беше този аборт. В тези седмици още не всяка жена знае, че е бременна, ако ставаше аборт от един кашон с чаршафи...
В кои седмици?

# 492
  • Sofia
Уж била в 5-та...

# 493
Стана ми много тъпо за аборта на Софи.Ама според мен пък Димо не е виновен за него.София знае ,че не трябва да вдига тежко ,защо хукна да го прави .Толкова половин час можеше да изчака.Или пък да беше обяснила на момчето от химическото ,че е бременна и не може да вдига тежко.Не вяярвам някой да й беше отказал да й помогне.Яд ме е ,че се разделиха и с Димо и ,че го обвинява за аборта.Уж най-здраво мислеща от всички пък...
Ана Мария ми е голям трън в очите.Уж бяха спряли да се надпреварват Сашо и Митко за нея,пак почнаха.Голям ми е кон на мен тая.
НАй-много от началото на сериала до сега ми хареса постъпката на Симона снощи.Просто евала. Peace

# 494
  • somewhere near the sea

Вики е природената сестра на Асен. Оставили са му да я гледа, а тя получила астматична криза.

Сори, но с този аборт не ми звучи много убедително. Да не говорим пък, че не виждам кой знае каква вина у Димо. И да беше хукнал, пак нямаше да помогне. Освен това защо само тя работи в тоя хостел. Оня търтей Коко го галят с перце.
Това вече с него е несериозно. Няма нормален човек в живота да може да изтърпи такъв идиот. Копринени буби ще ми гледа. И що реши, че тая гъсеница, която намери на дървото е точно копринена буба? И колко пъти внася клони. Да не иска да каже, че две гъсеници изяждат толкова листа. Да не уточнявам, че копринените буби се хранят с черничеви листа.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 10:15 от Marsia

Общи условия

Активация на акаунт