Дългото чакане след трансфер 54

• 52 142
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Буена, абсолютно съм съгласна с теб!  Peace

Змийче, съжалявам! Важното е, че не си паднала духом и ти пожелавам пълен успех следващия път!  Hug

# 646
  • София
трябва си средно положение, нито песимизма помага, нито големия оптимизъм.  Rolling Eyes

# 647
Ех, змийче, толкова съжалявам... Tired Hug
Така се надявах да не си права... Tired

# 648
Змийче  Hug

# 649
Чух се с доктора и продължаваме по план.За мен инвитрото си е чудо - голям процент от него не зависи от доктора и от нас,а изцяло от тялото ни,на което обаче влияят много фактори.Но някак си трябва и трезво да се вглеждаме ,за да понасяме нещата по-леко. Затова - на неуспелите момичета - Горе Главите , а на успелите - наслаждавайте се на всеки момент.А за всички нас - Купона предстои - кой вече чака бебе,кой ще забеменява следващия път ... Sunglasses

# 650
Змийче,съжалявам Hug И уважавам позицията ти- браво,че можеш да гледаш така на нещата- от друго няма смисъл.

Буена,да така както съм го написала- има противоречие,но всъщност в нейния случай тя просто беше решила,че няма за какво да се тръшка и вайка,другият опит ще е нейния и .........просто не го мисли,не се притеснява,не прави ранни тестове за да се вкарва в притеснения и........просто сама си спести негативните емоции като реши,че този опит не е нейния и го удари на живот.Simple Smile)))
А пък иначе да - имам н на брой опита зад гърба си- този ми е 3-ти донорски,а преди това имам 3 с мои яйцеклетки,минах през борбата с рак на гърдата и други изпитания в личен план и повярвай ми знам какво говоря. Simple Smile

# 651
Змииче  Tired прегръщам те силно  и те целувам 💜💜💜 няма смисъл да ти казвам ,че трябва да си силна,защото ТИ СИ....преживяла съм го един път...И в едно съм сигурна,че това ще ти даде нови сили...💜💜💜стискам палци за следващият път...  Hug и да знаеш,че духум съм с тебе 😘😘😘

# 652
Момичета Вие кажете.....На 9 ден на две тридневни ембриончета Чхг 10.99 не е ли много малко???

# 653
  • София
Момичета Вие кажете.....На 9 ден на две тридневни ембриончета Чхг 10.99 не е ли много малко???

На 1 тридневно на ден 8 и 1/2 точно, ЧХГто ми беше 12,11 и от този опит се роди синът ми Hug Според мен имаш шанс, повтори след 2 дни, силно стискам палци Praynig

# 654
Ами Стаси,може и да е малко, защото още ти е рано за тест,щом си с тридневни....може имплантацията да е по-късна......При всички случаи ще трябва да го повториш след 2 дни- дано да са наред нещата Praynig Hug

# 655
  • София
Кога точно ти беше трансфера като ден и час?

# 656
Станислава, положителен е теста, макар и с малко ниска стойност  Grinning
Както са ти писали момичетата - повтори след два дни, дано нараства както трябва  Praynig

# 657
Кога точно ти беше трансфера като ден и час?
На 1.10 в 11.30часа

# 658
Стаси  Hug Според мен от това малко чхг ще излезе голямо бебе  Praynig След два дена пак си на тест,нали знаеш .Ето,сега трябва да си позитивна и да вярваш,защото то ще се утрои даже след два дена Sunglasses
Момичета,аз чета много из форумите - стари теми от преди години,запомнила съм сториите на много момичета,затова вярвам и приемам леко нещата.Имам и личен пример с моя приятелка,много борбена и естествено успяла.Така че не само за борбата ни за бебе,а за всичко в живота трябва да се борим,да падаме,пак да ставаме и да продължаваме!
Сега,понеже ще правя хистеро,къде мога да обсъдя въпроса  newsm78 След хистерото мога ли на следващ цикъл да направя трансфер?Имам три замразени тридневни - там се крие мушморока,знам аз...

# 659
Щом знаеш , че са там така ще е  , Змийче Simple Smile
Стаси , браво ! След два дни , правилно да се удвоява  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт